kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ya benim oğlan öyle felaket ki sorma,hiç lafını çekinmiyo kereta,,,herkesin kusurunu yüzüne vuruyo...

aynen canımm...benim oğlanda bana süpriz yapmıştı...korunurken hamiş kalmıştımm..şimdi niye olmuyooo yaaaaaaa

bende kounuyordum geldi,,,,

:roflol::roflol:süper yaaaaa
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım yaaa,ben hatları karıştırdım demekki, bu gün çok üzülmüştün bak sayemde güldün.ehliyet almadıysan alıcan demekki deliye malum oldu delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey..kııızzzz,bende akılmı kaldı,araba anahtarı nerde derken,oğlum derken,bebek olmuyo derken...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

iyice balık akıllı oldum bu aralar...sırnaşık şey

canım kendini başka şeylerle meşul etmeye çalış,çık gez dolaş biraz,ama özleriz biz seni yaaa......a.s.a.s.

kist olabilir kist ağrı yapar, bendede oluyordu,yumurta çatlamayınca oluşan kistlerdendir inşallah,adet görünce kayboluyo o tipler...sıcak bişeyler koy oraya,rahatlatıyo biraz...

yaa aslında bende elimden geldiği kadar az girmeye çalışıyorum..ama bi yandanda merak ediyorum..hamiş kalan varmı ne konuştular diyee...bide bitek burda konuşabiliyorum bu sorunlar hakkında..ben yaz temizliğine başladım..yap yap bitmiyoo...allah sanada kolaylık versinn..adetin yeni olduğundan batma normal geliyo bana..ağrı devam ederse dr.ye sorarsın..belki üşütmüşsündür..offff offfff biz kadınların derdi hiç bitmiyoooolaelaelaelaelaekafamçokkarıştı.

:roflol::roflol:bacıımm bebek gelecek diye adamın suyunu sıkacan yaaww..:roflol::roflol:kız biraz dinlen gün aşırı dene..adama iyi spor yaptırıyon demek kiii ..seniii seniiiikaydirigubbakcemile5 helede dr un şu günler ilişkiye girin dediği günler ben daha da geriliyomlaelaelaelaelaeblkide ondan olmuyo..:sm_confused:öptüm canım benim..saol canım..Allah razı olsun..haayasakkelimeadamcağıza fazla güç kaybettirme tam yumurtlama zamanı adamlaelaelaelaelaeböle olur sonra:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:delüüüüüümmm..evet çatlak olmuşsun heheheeeesırnaşık şeyşaka şakaaaŞenizbak şimdi bana zorla ehliyet aldırcan hee ona göre:dilcikar:kızz eşim zaten dar boğazda nasıl alacam ben onu:uhm:hele bi bebek doğuruyumdakaydirigubbakcemile2rossescimle senin hatlar iyi karışmış:1rolleyes:bu bebek meselesi yüzünden kafalarımız allak bullak oldu..kafamçokkarıştılaelaelaelaelaeoooofff oooffff....

canım ben ovulasyon günümü bile anlamiyom adet bitikten sonra iki günde bir giryo ilişkiye kızlar ya benim adetime 6 gün var bu günlerde ilişkiye girersem gebe kalma şansım varmı sizcekaydirigubbakcemile

yaaaa demesi kolay...koca bugünlerde genellikle evde...bide benim ovulasyon günlerimm...adamı gördükçe boş durmayalım diyorumm..gün aşırı olayını 3,5 senedir uyguluyorumm..daha bi işe yaramadı...bide günde aşırı şekildeyi denicemm..belki bu ay olurr...ay delirecemm yakındaaaaa

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kizlarya bu mesele karıştı selikei tebrik edim ben dil raebzeh dedi canım sende gülücük dedin gülücükde ben dil diyo kim ozaman kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaşlar ilk dafa bir araya geldin zeliş82 pelin003 hoşgeldiniz canım sizinde haziranın 1 de dimi adet gününiz

sağol canımm..sende hoşgeldinn..benim adet 6 haziranda..daha çokkkk varrrr..inşaallah olmam bu ay...yani inşallah önümüzdeki adet döneminde hiç birimiz adet olmayızda bebiş haberleriyle dolar bu topikkkhihoyyythihoyyyt

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

canım ben ovulasyon günümü bile anlamiyom adet bitikten sonra iki günde bir giryo ilişkiye kızlar ya benim adetime 6 gün var bu günlerde ilişkiye girersem gebe kalma şansım varmı sizcekaydirigubbakcemile

canım benim ovulasyon günümde yani yumurta çatladığı zaman kahverengi akıntı yada hafif kanamam oluyo..ondan biliyom ovulasyon gününü..geçen ay öğrendim bunuda..aslında bi hastalıkmışş..bence hayırlı bi hastalık..normalde herkes gün aşırı diyoo..normali oymuş yani..sen çalışmalara ara verme..adetine 2 gün kala hamiş kalanlar bile var..son ana kadar değerlendir yanii:jeyyar:kaydirigubbakcemile

:uhm::uhm::uhm::uhm:ben bişey anlamadım yaaww..ben ne dedim rossescim..kimi tebrik ediyonikim ne demişben kimim sen kimsin???laelaelaelaelaekafamçokkarıştıdelikafadulden:uhm::uhm::uhm::roflol::roflol::roflol::roflol:

:uhm::uhm::uhm::uhm:ben bişey anlamadım yaaww..ben ne dedim rossescim..kimi tebrik ediyonikim ne demişben kimim sen kimsin???laelaelaelaelaekafamçokkarıştıdelikafadulden:uhm::uhm::uhm::roflol::roflol::roflol::roflol:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı....yaaa gerçekten kim ehliyet almıştı...:uhm:

kizlar ben çıkyorum hepinizi öpyorum iyi çalışmalar canlarım hayırlı bebişler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben selkie tebrik etim ehliyet için selkiede ben dil dedi raebzeh aldı ehliyeti demişti sende bendil gülüçük demişsin gülüçükde bende dil diyo yoksa benmi yalnış anladımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet bence sen yanlış anlamışsın bacıımm..gülücük şimdi aktif değil.:sm_confused:hadi kızlar ben çıkıyom..hepinize iyi geceler..tatlı rüyalar..hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler..ŞenizŞenizmirmirmirmirmirmirmirmir

canım ben selkie tebrik etim ehliyet için selkiede ben dil dedi raebzeh aldı ehliyeti demişti sende bendil gülüçük demişsin gülüçükde bende dil diyo yoksa benmi yalnış anladımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

işte buldummm...ehliyeti gülücük almışş...kanıtım varr..gülücük tebrik ederim canımm...

iyi geceler hanımlar eşimi sonunda ikna ettim aşılama için ocak ayında aşılama olmaya karar verdik o zamana kadar inşallah normal yolla olur aşılamaya gerek kalmaz hamile kalamazsam ocak ayına kadar biraz kızım da büyümüş olur yinede çok mutluyum arkadaşlar inşallah o zamana kadar kalmaz 2. yavrularımızı kucağımıza alırız
ALLAH'IM SEN BÜYÜKSÜ BÜTÜN HERKESıN DUALARINI KABUL ET YARABBıM :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…