- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.641
adet oldum kızlaaarr..çok üzgünüüümmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama..sanırım tedaviye devam etmiycem..moralim bozuldu..oysa bu ay çok umutluydum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..o kadar üzgünüm ki anlatamam..sanırım tekrardan anne olamıycam..kısmetimde bir tek kızım var sanırım...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
adet oldum kızlaaarr..çok üzgünüüümmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama..sanırım tedaviye devam etmiycem..moralim bozuldu..oysa bu ay çok umutluydum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..o kadar üzgünüm ki anlatamam..sanırım tekrardan anne olamıycam..kısmetimde bir tek kızım var sanırım...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
zelişim,hatice ablacım,selkiecim...Allah hepiniz den razı olsun..hatice ablacım,evet yaşım küçük bende öyle teselli buluyorum..Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat hayırlı ömür versin..ama bu ay ne biliyim çok umujtluydum.meğerse boş olan karnımı bebek varmış gibi sevdim,rüyalarım beni yanılttı..inanını ağlayarak yazıyorum..çünkü çok kötüyüm..boğazım düğümlendi..ne biliyim daha başından yoruldum..bu tedavi yoruyo beni hem maddi hem manevi..birde kimi görürsem artık zamanı hadi bi tane daha doğur diyo,görümcem bi taraftan ne zaman adet olucan diye soruyo..inanın psikolojim bozuldu..hepinizi öpüyorum..çok saol hatice ablacım..inşallah senden bu ay güzel müjdeler alırız..amiiinn:Saruboceq: ....zelişim inşallah adet olmazsın canım..bebişin bu ay gelir inşallah..amiiinn..:Saruboceq:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin ben de en son 23 nisanda adet gördüm birdaha görmedim 2. bebeğim ve 23 nisandan 2 hafta önce korunmayı bırakmıştık..dün test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına canlarım ..
arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin ben de en son 23 nisanda adet gördüm birdaha görmedim 2. bebeğim ve 23 nisandan 2 hafta önce korunmayı bırakmıştık..dün test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına canlarım ..
bu arada arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?