kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ayyyy ne güzel RABBİM sağlıkla kucağına almak nasip etsin
benimde tedaviyle olduğu için bebeğim hiç normal yolla olacakmış gibi bakmıyorum inşallah benimde normal olur ikinci bebeğim mafoldumben

arkadaşlar bilmem ama ben bu ay çok istiyorum dün apartmanda bayanlarla toplandık en küçükleri içlerinde benim hepsi dediki ben aşılama yaptıracağım ocakta ocak ayını bekleme dediler şimdi yaptır dediler aklım karıştı biraz kızım büyür ozaman ladar dedim bekleme fazla dediler yazın 2 yaşını dolduracak kızım tam vakti diye söylediler bana aklım karıştı ne yapsam acaba CADIARZU :uhm:

aaaa ne güzel olmuş sizin gelineee:1shok:süpriz olmuş ne güzeeellhihoyyytdarısı başımıza..halasıııı gözün aydııınngözünüz aydın zeynep ablacıımm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarına versin inşallah..amiiinnn..öptüm canlarııımmm..bu arada benimde teyzem 4. bebeğini doğum yaptı..benim küçük kuzen:)))

canım hiçççç moralini bozma...demekki senin küçük yumurcak annem biraz yatsın dinlensin demişş...ohhh sende yat dinlenn...inşaallah bebiş doğunca yatıp dinlenmeye fırsatın olmicak zatennn...çokkkk geçmiş olsunna.s.

ooh masallah teyzene benım 2 teyzem 3 halam annem mın de 2 tane ıstenmeyen yanı korunurken olan hamılelıklerı var bazen dusunuyorum da sulalemdekı kadınlar ıstemezken bıle hamıle kalabılıyolar ben kurudum ya bı tane oldu gerısı yok ınsallah asılamam tutarda bu ozlem bıter hepımızın tabıııı:1hug:

süper yaa...inşaallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin gelininize....ya bunları okudukca moralim düzeliyoo...yaaaa kızlarr bizde hiç bi proplem yokkk...ben niye hamiş kalamıyommm...mafoldumben

anaaaaaaa kız teyzen hepimizi geçtii..ayol kaç yaşındaa..ben 27 de kurudumm...30 oldum halaaaa kurumaya devam ediyommm...git teyzenle kavga et..ne diye doğuruyomuşşş..kocaman yeğenleri varr...bebişi olan var olmayan varr...allah allahhh...şaka şaka alkisalkisalkisalkisalkisalkis...allah sağlıkla büyütmek nasip etsinn...

sizin ailedede çokmuş valla..teyzemin kaza olmuş korunurkenkaydirigubbakcemile3bende bugün diyom ki teyzem bile 4. bebeğini doğurdu ben hala hamile kalamadımmafoldumben

sorma valla..teyzem 35-36 yaşında felantabi köyde olduğu için erken evlenmiş..annemlerin en küçüğü..üstelik büyük kızını evlendirdi,1 sene sonra boşandı:çok üzgünüm:şimdi 4. kez anne oldu..ben de başta kızdım,kızı boşandı şimdi ne bbeği dedim ama ..annemler doğursun dedilerfisfisfisneyse Rabbim hayırlısını nasip etsin..inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli tekrardan bir kez daha anneliği tadarız..amiiiinn..:Saruboceq:

canım geçmiş olsun hiç korkma en başda stres yapmıcaksın inş allahı izniyle bişey olmaz canım

slm kızlar neler yapıyosunuz. ikinci bebek için uğraşanlar hadi bakalım yaz sezonunu açalım diyorum.ben kürtaj olmuştum şubat ayında.artık korunma sürem bitti inşallah haziran temmuz ağustos ayları içerisinde tekrar hamile kalmayı planlıyorum.ayrıca kızım 7yaşına girdi. birinci sınıfa başlıcak.benim gibi çocukları birinci sınıfa başlıcaklar için bu aylarda hamile kalsak okullar kapanınca doğum yapsak nasıl mantıklımı sizce böyle düşünenler varmı.tabi önce rabbim ne dilerse o olur. bakalım hayırlısı kızım okula giderken hamile olmak daha güzel diye düşünüyorum onun dersleriyle de ilgilenebilirim.rabbim hayırlısını versin . allahım isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almasıyı nasip etsin opuyorumnanaktan

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı akibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0

Son düzenleme:
merhaba kızlar bizde durum hala aynı kayınbabam hastaneden çıkamadı hergün degişik şeyler ortaya çıkıyo zaten tedaviyi yaptırana kadar çatlıyolar bütün hst seferber oldu tek iyileşsinde gitsin başımızdan diyolar ilaçları içmiyo çok zor güünler geçiriyoz perişan olduk bi eve gelseydi belkibukada rzorlanmazdık çok zor anlatamam sizere rabbim bütün hastalara acil şifalar versin nedemiş atalarımız ölüsü olan bir gün aglar delisi olan hergün kaynanam kızı oglu ölsede kurtulsak bu çileden diyolar

canım çok geçmiş olsun rabbim bebegini korur inşallah kendine neolur dikkat et kolay bulmdın onu kıymetini iyi bil neolur

canım ne kadar çok sevindim anlatamam aglıyorum okudukça çok duygulandım acaba dedim inşallah allahım bizede böyle sprizler nasip et neolur inşallah tamamına erdirir:teytey::teytey::teytey:

canım, tebrik ederim. Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

canım bu ısı takibi ne onu anlayamadım fisfisfis :uhm:

teyzen daha küçükmüşş ayol...doğursun tabiii...hem kızınada meşgale olur..kardeşine bakarken sıkıntılarını unutur birazz..kafası dağılır yanii

raebzeh canım benim listedeki tarihimi değiştirirmisinopuyorumnanaktan...benim ovulasyon kanamam bugün başladı..yani yumurta bugün çatladı...genelde yumurta çatladıktan 12 gün sonra adet oluyomm...yani 11 haziran olarak değiştirirmisin...bu ay yumurta geç çatladı..21. gün..ayol benim yumurtalarda bi manyakk...herkesin 13-17 de çatlar benimkiler 21.gün çatlıyoo delaelaelaelaelaekafamçokkarıştı...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…