- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.761
kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.
ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.
mayıs-haziran ısı akibi;
26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
yumurtanın çatladığı günü hesaplamak için canımm...ısının en yüksek olduğu gün yumurta çatlarr..hamişlik için en uygun gündürr..
niyeki acaba...adetmisin canım...hani adetin ilk günleri normal derler..çok canın yanıyosa bi dr ye gözükk bence...benim ağrı olunca ılık bi duş alıp ayağıma kalın çoraplar giyiyorum..bende işe yarıyoo...çokkk geçmiş olsunn
yok canım adet değilim bilmiyorum yumurtalıklarımda geçen çarşamba çatladı ayın 10 da adet olacağım bilmiyorum sol tarafım iki gündür acayip ağrıyor bilmiyorum oramda böyle acayip bir sızı var bebk olurmu acaba diyorum geride ümitlenmek istemiyorum çünkü kızıma hamile kaldığım zaman çok kasık ağrısı çektim ilk defa bu ay oluyorum belkide ben yalnış biliyorum yumurtam çatladı diye şimdi çatlıyor belkide offfffffff kafam karışık ateşimide ölçtüm 36.1ayyyyyyyyyyy beynim yoruldu ama bu ay adet olursam doktora gidip bu sıkıntılarımın ne olduğunu öğrenmem lazım
pelin003,selkie canlarıımm ekledim siziŞenizŞeniz...selkie adaşııımmm,demek senin adında ebru..çok sevindimalkisalkisalkis canım benim.opuyorumnanaktan.kızlar kusura bakmayın biraz geç oldu listeye eklemem..temizlik yaptığım için dinlenme zamanlarında giriyorum ancak nete.yerimseniben.öptüm hepinizi..Şeniz
kızlar ben adet oldum ebrucum listeden beni silersen sevinirim daha adımıda yazdırmak istemiyorum şimdilik böyle bekliyecem yaz sonunda aşılama yaptıracam 20 ay oldu zaten artık çok yoruldum napabilirimki rabbim oğluma uzun ömürler versin hepinizi çok öpüyorum...
kızlar ben adet oldum ebrucum listeden beni silersen sevinirim daha adımıda yazdırmak istemiyorum şimdilik böyle bekliyecem yaz sonunda aşılama yaptıracam 20 ay oldu zaten artık çok yoruldum napabilirimki rabbim oğluma uzun ömürler versin hepinizi çok öpüyorum...
canım üzülme ben 4 senedir uğraşıyomm..sen daha erken sayılırsın..bende eylüle kadar olmazsa eylülde aşılama yaptırmayı düşünüyorumm..hem bak adetin tam zamanında gelmişş..bu da iyi bişey..normal yolla olmazsa aşılama yine olmazsa tüp yaptırıp bu bebişleri kucaklarımıza alcaz inşaallahhh:Saruboceq:
canım benım neden pes edıyorsun bozma moralını mevlam neeylerse guzel eyler hayırlısını versın oglusuna hayırlı omurlu kardesler versın
canım benim yumurtam dün çatladı(kanama oluyo ondan biliyom)şimdi kasıklarımda benimde hafif ağrı,arada batma ve doygunluk var....acep seninde yumurtaların şimdi çatlıyo olmasın...benim mesela yumurtalar 17,19,yada 21. gün çatlıyo...yani çatlama zamanı pek belli olmuyo...sen bence boş durma..bu aralar bol bol çalışş..büyük ihtimalle yumurtan daha yeni çatladıkaydirigubbakcemile
Kızlar yazmıştım önce, mayısın 20 si adet tarihimdi,hala olamadım.8 gün geçtiğinde negatif çıkmıştı idrar testi,bir dahada yapmadım.Bugün yine sancım başaldı,ve yaşamadığım bir şekilde çok az açık kahverengi lekelenmem oldu,gerisi yine gelmedi..Ne oluyor anlayamadım,var mı fikri olan,bilgilendirirse çok memnun olurum,sinirlerim bozuldu iyice artık..senağlama
canım eğer leke gelmezse bence test yap hamileliğin ilk ağlarında böyle leke gelebiliyor sen keşke bir kan tahlilii yaptırsan
arkadaşımdada aynı sıkıntı olmuştu ve şuan hamile oda ikinci bebeğine yaşanabiliyor böyle şeyler yinede bir tes yaptır
canım bu ısı takibi ne onu anlayamadım fisfisfis :uhm:
Kızlar yazmıştım önce, mayısın 20 si adet tarihimdi,hala olamadım.8 gün geçtiğinde negatif çıkmıştı idrar testi,bir dahada yapmadım.Bugün yine sancım başaldı,ve yaşamadığım bir şekilde çok az açık kahverengi lekelenmem oldu,gerisi yine gelmedi..Ne oluyor anlayamadım,var mı fikri olan,bilgilendirirse çok memnun olurum,sinirlerim bozuldu iyice artık..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?