- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.781
canım benim adetim çok düzenli tedavi gördüğüm için öncede yumurtalığım çatladığı zaman bacağım kasıklarım felaket derecede ağrır sanki gaz sancısı varmış gibi ama şimdiki ağrım öyle değil hep yumurtalığım 14. gün çatlıyor benim çünkü çok düzenli adetimm
selkie önümüzdeki ay bunu bende denicem..benim çatlama olduğu gün kanamam oluyo..ordan biliyom çatlamanın olduğu günü..ama merak ettim şimdi..ne kadar bi ısı farkı olcak..ama adetin kaçıncı günü başladın sen...inşallah iyice ısınırrr yumurtalarıda çatır çatır çatlatırsınnnvereliniortak
pelin003,selkie canlarıımm ekledim siziŞenizŞeniz...selkie adaşııımmm,demek senin adında ebru..çok sevindimalkisalkisalkis canım benim.opuyorumnanaktan.kızlar kusura bakmayın biraz geç oldu listeye eklemem..temizlik yaptığım için dinlenme zamanlarında giriyorum ancak nete.yerimseniben.öptüm hepinizi..Şeniz
Canım lekenin arkasından yine kanama değil ama leke şeklinde az miktar kanama geldi, ama yine durdu.Bakalım yarın gidecektim doktora eşimin yarında görevi var,çarşambayı bekleyeceğim eğer adetim gelmezse tabi..Zaten normalde adet olunca bu ay klomene başlayacaktım.Gerçi ailem gelecek ayın 15'inde.Yani bu adet olsamda bu ayda bekleyeceğim,gelecek ay klomen tedavisine başlayacağım inş.Ufacık bir ümit bakalım belkide hamileyimdir,adet olmam..canım bende kist problemi vardı,yumurta çatlamadığı için oluşan,sanki anlattıkların onun belirtilerine benziyor,bi dr ye gitsene be güzelim,inşallah bebek vardır....
Canım lekenin arkasından yine kanama değil ama leke şeklinde az miktar kanama geldi, ama yine durdu.Bakalım yarın gidecektim doktora eşimin yarında görevi var,çarşambayı bekleyeceğim eğer adetim gelmezse tabi..Zaten normalde adet olunca bu ay klomene başlayacaktım.Gerçi ailem gelecek ayın 15'inde.Yani bu adet olsamda bu ayda bekleyeceğim,gelecek ay klomen tedavisine başlayacağım inş.Ufacık bir ümit bakalım belkide hamileyimdir,adet olmam..
inşallah bize güzel haber verirsin,bi dr ye git bakalım ne dicek.kan testi yaptırsaydın keşke bi,idrar testlerinde çıkmasa bile onda en doğru sonuç çıkıyor...benimde ayın 6 sında kayın peder kayın valide gelecek oğlumun gösterisi var ona,annemde geldi oda 8 inde gidecek gösteriden sonra,eşimde annesi ve babası bizdeyken oğlanın sünnetini yaptıralım diyo,gerçi ben istemiyorum onlar burdayken olsun,eğer yaptırırsak en az 3 hafta bendeler...bende bu ay beklicem sanırım.inşallah önümüzdeki aya...
bende benim oğlanı15 haziranda sünnet ettirmeyi düşünüyorumm...ama kimseye haber vermicem..aslında kendi anne babamın yanımda olmasını istiyorum..ama onları çağırırsam kayınvalideleride çağırmak zorunda kalırımm..zaten oğluşum sünnet olacak diye stresliyim bide kaynanayı çekemem..zaten düğünde geleceklerr...inşaallah çocuklarımız azıcık acı çekerek kurtulurlar..yaww ben oğluşumdan daha çok korkuyorummbenneyaptımkimafoldumben
Ebru_dengiz,zeyn77 kızlar ekledim sizleri..hayırlı uğurlu olur inşallah..umutlu22 tamam canım uğruycam topiğe..yeni tarihimi vericem..öptüm canlarııımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?