kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

elmascım benimde bugün yumurtlama günüm ve aynı şeyleri bende yaşıyorum.sizde sorun ne acaba?

canım adetimin ilk günü başladım ben,4-5 derece birden yukseliyormuş çatladığı zaman bende meraktan yapıyorum,birde yumurtlama günümü bulup o günü değerlendirmek istiyorum...hem hamilelik gerçekleşirse ısı düşmüyormuş yüksek devam ediyormuş,böylelikle hamile olup olmadığımı erken tahmin etme şansım olacak!inşallah çatır çatır çatlarım bu ay,bebkte olur,burda beraber bu ısı takibini test etmişde oluruz...
vereliniortak

adaşıııımmmmm sagol canım eklediğin için...!!!:lepi:

Elmas bence test yap. ne kaybedersin ki. hem eşin de heveslenmiş almış getirmiş. yine de sen bilirsin tabi. kaç gün var adetine. gün saymak da ne zormuş. benim de 8 günüm kaldı. test aldım netten. gelsin hemen başlıcam yapmaya. üf aklımı hamilelikle bozdum ya.

selam kızlar
ikinci klomene başladık bitti hatta
bu cuma yumoş olmuşmu büyümüşmü bakacaz

canım bende kist problemi vardı,yumurta çatlamadığı için oluşan,sanki anlattıkların onun belirtilerine benziyor,bi dr ye gitsene be güzelim,inşallah bebek vardır....
Canım lekenin arkasından yine kanama değil ama leke şeklinde az miktar kanama geldi, ama yine durdu.Bakalım yarın gidecektim doktora eşimin yarında görevi var,çarşambayı bekleyeceğim eğer adetim gelmezse tabi..Zaten normalde adet olunca bu ay klomene başlayacaktım.Gerçi ailem gelecek ayın 15'inde.Yani bu adet olsamda bu ayda bekleyeceğim,gelecek ay klomen tedavisine başlayacağım inş.Ufacık bir ümit bakalım belkide hamileyimdir,adet olmam..

merhaba kizlar bende bugün lekelendim yarina iyice sökülürüm yarinda doktora gidicem bes aydir gitmiyordum bakalim neler diyecek :1no2:

inşallah bize güzel haber verirsin,bi dr ye git bakalım ne dicek.kan testi yaptırsaydın keşke bi,idrar testlerinde çıkmasa bile onda en doğru sonuç çıkıyor...benimde ayın 6 sında kayın peder kayın valide gelecek oğlumun gösterisi var ona,annemde geldi oda 8 inde gidecek gösteriden sonra,eşimde annesi ve babası bizdeyken oğlanın sünnetini yaptıralım diyo,gerçi ben istemiyorum onlar burdayken olsun,eğer yaptırırsak en az 3 hafta bendeler...bende bu ay beklicem sanırım.inşallah önümüzdeki aya...

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9

Günaydın kızlar. Hayırlı ve bol hamişli birgün olsun inşallah...
REABZE canım klomen topiğinde listede adın var yanlış görmediysem, ama yeni tarihini vermemişsin. Oraya da bir uğra istersen. Öptüm...

bende benim oğlanı15 haziranda sünnet ettirmeyi düşünüyorumm...ama kimseye haber vermicem..aslında kendi anne babamın yanımda olmasını istiyorum..ama onları çağırırsam kayınvalideleride çağırmak zorunda kalırımm..zaten oğluşum sünnet olacak diye stresliyim bide kaynanayı çekemem..zaten düğünde geleceklerr...inşaallah çocuklarımız azıcık acı çekerek kurtulurlar..yaww ben oğluşumdan daha çok korkuyorummbenneyaptımkimafoldumben

kızlar sabah 4 de mide bulantısıyla uyandımm..6 ya kadar aralıklarla mide bulantısından banyoya koştum..şimdide acayip halsizim..heryerim ağrıyoo..oğluşum nezle galiba banada geçirdi..yawww çok kötüyümm.hastayımmmmmmmm.

PELıNCıĞıM hiç stres yapma arkadaşım. Sünnet eskisi gibi zor değil artık. Ben 2 yıl önce yaptırdım oğlumu, çok rahat oldu maşallah. ınşallah siz de hayırlısıyla atlatırsınız.

ay aynı durumdayız desene,bende aynı sebeble istemiyorum valla,ama eşim onların burda olmalarını istiyo,oysa onlardan sadece zarar gördüm ben,geçen sene oğlum genizeti ameliyatı oldu,o esnada sünnette yaptıracaktık biz eşim 2 aylığına yurtdışına gitmişti,ben yalnızdım istanbulda,eşim oğlanı sünnet ettireceğimizi söylemiş benim yanıma gelmeye kalktılar hemen,sonra biz vazgeçtik sünnetten,onlarda vazgeçtiler sünnet olmayınca gelmekten,ben yalnızdım oğlumla ameliyatta eğer annem olmasaydı,benim zor zamanımda yanımda hiç olmadılar,aslında hiç bir şekilde faydalarını görmedim,oğullarının yaptıkları hatalardan beni sorumlu tuttular,oğulları onları aramasa suçlusu ben oldum,bende artık onları hiç bir şekilde hayatıma istemiyorum açıkcası ama seneye yapıcaz biz sünnet düğününü,akrabalar hepsi bursada düğün bursada olsun diye tutturdular,açıkcaası bu benimde işime gelir benim evde kalabalık olmamış olur,aslında ben düğün bile istemiyorum ,sadece mevlüt istiyorum..,ama herşeye karışıyorlar eşimde herşeyi onlarla yapar onlara danışır beni sinir eder,neymiş annesi çok hastaymış daha ne kadar yaşıcakmış(biraz şekeri var o kadar eşimin yanında çok nazlanır o kadar) ben idare edecekmişim,tatile gitmeye kalksak onları çağırıyor,sonra geldikleri zaman kayınvalidem hemen bütün akrabalarını oturmaya çağırır benim evime,doğum yaptım hastaneden çıktığım gün 20 kişi misafir çağırmıştı eve geldim doldurmuş akrabalarını,eve girdim hemen hizmet misafirlere o halimle,hiç yatmadım ben doğumdan sonra,ne yeni gelinliğimi bildim ne hamilelğimi bildim ne lohusalığımı bildim onun ailesi yüzünden,oğlumun sünnetinide burnumdan getirecekler biliyorum...

Son düzenleme:

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
pelin003................................11 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
zeyn77....................................3 Temmuz

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/B]

Ebru_dengiz,zeyn77 kızlar ekledim sizleri..hayırlı uğurlu olur inşallah..umutlu22 tamam canım uğruycam topiğe..yeni tarihimi vericem..öptüm canlarııımmm...

Ebru_dengiz,zeyn77 kızlar ekledim sizleri..hayırlı uğurlu olur inşallah..umutlu22 tamam canım uğruycam topiğe..yeni tarihimi vericem..öptüm canlarııımmm...

sagol canim insallah birdahaki aya adimizi hamilelerin oldugu yerde görürüz hemde söyle yildizli yildizli:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…