kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi tatiller canım hamilesin birde kendine dikkat et iyi gezmeler iyi eğlenceler canım byyyyy

canım evet tam anlattığın gibi malesef çok kafaya takan bir yapım var sadece bebek değil normal hayatımda bile herşeyi kafaya takan bir yapım var bu huyumu hiç sevmiyorum ama ne yaparsam yapayım takıntılı olmaktan kurtulamıyorum bu takıntılarımın yanında çokda duygusalım eniştemin tabiriyle gözyaşlarım cebimde bende eğer sonbahara kadar hamile kalamazsam aşılama düşünüyorum inşallah gerek kalmaz doğal yoldan gelir ama Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin seninbde güzel haberlerini bekliyorum canım...

zeynepcim güle güle git,güle güle gel inşallah..iyi eğlenceler kendine ve kızçene iyi bak...

senin yerinde olsam hiç beklemeden kan testi yaptırırdımm..idrar testinde hemen çıkmaya biliyo..benim arkadaş 15 gün yapmıştı çıkmamıştı..kan testi yaptırdı çıktı..ayol ban aşılama yaptırdığım zaman 10-12-14- günlaerde kantesti yaptırmıştım dayanamamıştımmmafoldumben..inşaallah tutmuştur canımmm

zelişçiğim bendede sebebsiz infertilite varr...ayoll sebebimiz bile belli değill...fisfisfisaşılama çok basit bişeyy..sorunu olmayan çiftler için dahada basit ve tutma olasılığı daha fazlaayerimseniben...bence fazla bekleme..yaza sıcaak sıcak yaptır..bana dr.biraz daha çalış dedi..malumm ben ovulasyon günlerini yanlış hesaplıyomuşumm...yanlış zamanda çalışma yapıyomuşummkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol:

pelincim canım banada doktorum bekleyelim dedi çünkü ben 5 ay önce düşük yaptım doktorum o zaman sen hamile kalabiliyosun dedi o yüzden biraz bekleyelim eğer kendiliğinden hamile kalamazsan aşılama yaparız dedi bende bekliyorum yazında pek burda duramıyom köyümüz var yaylamız var oraya gidip geliyorum onun için sonbahar düşünüyorum mevlamdan hayırlısını diliyorum inşallah Rabbim fazla bekletmez hepimizi...

zeynep ablacııımm..git güzel güzel tatilin keyfini çıkar canım.Şeniz.ama kendine ve bebişine dikkat et olur mu..opuyorumnanaktan öptüm canım benim..Şeniz

selam arkadaşlar;
bende 11 haziranda memlekete gidiyorum,gelince bende calışmalara başlıcam kasım gibi:)
rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7

bu ay güzel haberler bekliyoruz senden bitanem,tutmuştur inşallah aşılaman... :CüvCüv:

canım ya kusura bakma...daha önce düşük yaptığını unutmuşumm..her kadının düşükten sonra vücudunu toparlaması farklı oluyomuş..halamın kızı 8 ay sonra hamiş kalmıştı..bazıları hemen kalabiliyomuşş..sen bence bu yaz kalırsınn:Saruboceq:...ohhhh ne güzel yaylalarda dolaşcan..temiz havayı alır..bol bol yayla balı yersinnyerimseniben...bende karadenizliyimm..bi türlü nasip olmuyo oralara gelmekk..kocanın burda işi bitmiyo..önümüzdeki sene mutlaka gelcem karadenizee...giresunun bütün yaylalarını dolaşcamm..oğluşumu sünnet ettirimm bide bebiş yapayımm...hopppp kendimi atacam finduk bahçelerineee:dance::dance:

güle güle git güle güle gelll...ohhhh bizim içinde dinlen gezzzzşakkıdışakkıdı

selkie ayol senin yumurtlama zamanların değilmi bu zamanlarr...yanlışmı ölçüyon nee..daha yüksek olması gerekmiyomuu..:uhm:sabah yataktan kalkmadan ölçülcekmişş..öyle yapıyon dimi..

selkie ayol senin yumurtlama zamanların değilmi bu zamanlarr...yanlışmı ölçüyon nee..daha yüksek olması gerekmiyomuu..:uhm:sabah yataktan kalkmadan ölçülcekmişş..öyle yapıyon dimi..

canım sabah yataktan çıkmadan ölçüyorum
canım ama 5 ile 10 nu arası ovulasyon günlerim ama nedense vucüt ısım dediğin gibi çok düşük,kansızmıyım ne?zaten çok üşürüm....

Son düzenleme:

zelıscım nıye bole kendını yıpratıyosun sendaha cok lazımsın bıze ve bebıslerıne canım arkadasım bı sekılde kendıne empoze et olaylar karsısında guclu olmayı bu kadar takmamayı ne bılım mesala ben moralım bozuldugunda benı cok mutlu eden bıseyı yada bırını yada bıyerı falan dusunup kafamı dagıtmaya calısırım da busefer benım ısım cok zor eger tutmamıssa benı toparlamak sıze kalıyor valla kımse de bılmıyo bıtek sız ısınız cok zor cunkı olmassa cok dagılırım gıbı gelıyo ınsallah oyle olmaz burdan hamıleyım dıyebılmek ıcın oluyorum yaa sımdılık opuyorum

elmas ve pelın arkadasım ıy dıleklerınız ıcın tesekkur ederım pc ye bısı oldu cok yavas sayfalar acımıyo o yuzden alıntı yapamadım sıze yoksa tek tek cevaplamak ısterdım canlarım cok sagolun aslında evde test var ama korkudan yapamıyorum benım koca uyansında kan vermeye gıtcez daha kesın olur dıye dusundum elmas senın kızın bana o kadar cok umut oldu kı anlatamam ınsallah benımde bı kızım olur neyse sımdılık hoscakalın gıdıp gelınce sonuc neyse yazarım artık sevgıler byyyy

hadi canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah vardır canım umudunu yitirme
bende aynı sıkıntıları yaşadığım için sizin sıkıntılarınızı anlayabiliyorum sizin yerinize koyuyorum kendimi çünkü birinden iyi bir haber duymak insanı o kadar mutlu ediyor ki:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…