- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.861
merhaba canlarım nasılsınız bi aksilik yok inşallah...ben yarın tatile çıkıyorum 10 gün buralarda olmıycam..kendinize çok iyi bakın döndüğümde bir sürü hamile haberi istiyorum ona göre...hepinizi öpüyorum byyyyyy...
canım evet tam anlattığın gibi malesef çok kafaya takan bir yapım var sadece bebek değil normal hayatımda bile herşeyi kafaya takan bir yapım var bu huyumu hiç sevmiyorum ama ne yaparsam yapayım takıntılı olmaktan kurtulamıyorum bu takıntılarımın yanında çokda duygusalım eniştemin tabiriyle gözyaşlarım cebimde bende eğer sonbahara kadar hamile kalamazsam aşılama düşünüyorum inşallah gerek kalmaz doğal yoldan gelir ama Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin seninbde güzel haberlerini bekliyorum canım...sagol zelıscım daha once yazmıstım burda ama zamanla unutuluyo tabıı ben gecırdıgım dıs gebelıkten dolayı tek tupum tıkalı onun dısında esımde de bende de bı sorun yok ama nerdeyse 2 sene olacak hamıle kalamıyorum oysa ogluma evlendıgım ay korunurken kalmıstım.. asılama zor bısı degılmıs cok kolay bence yaptır derım bıde takıp ettıgım kadarıyla sen cok dusunuyosun bu konuyu yanı stresın fazla gıbı yanılıyomuyum bılmem ama burdan oyle anlasılıyo cok duygusalsın galıba gercı hangımız takıp stes yapmıyoruz kı ne bılım sen cok hassassın gıbı geldı bana canım o yuzden asılama onerırım tıbbı bır sorunun olmadıgı ıcın ay ınsallah anlatabılmısımdır aklımdakılerı kafam cok karısık canım kusuruma bakma sacmaladımsa
merhaba canlarım nasılsınız bi aksilik yok inşallah...ben yarın tatile çıkıyorum 10 gün buralarda olmıycam..kendinize çok iyi bakın döndüğümde bir sürü hamile haberi istiyorum ona göre...hepinizi öpüyorum byyyyyy...
ya ben cok heyecanlıyım cok da korkuyorum wc. gıtmekten bıle korkuyorum heran hasta olacakmısım gıbı gelıyor zaman zamn karnım agrıyo degısık sekılde ama kısa suruyor resmen o zaman odum patlıyo hasta oluyorum zannedıyorum off beklemek ne zor dusunmemeye calısıyorum guya hıc takmıyodum ama bal gıbı takıyorum pazara kadar hasta olmassam kan tahlılı yaptırıcam pazar gunu asılamadan sonra kı 16. gun oluyo bellı olur tuttuysa degılmı kızlar aslında kendımı dınleyınce hıc belırtım yok ne bılım cok karısıgım cok zordayım tek tesellım dr cok umut verıcı konusmustu onu dusunup kendımı rahatlatmaya calısıyorum offf ne bılım ıste nolur dua edın bana bıraz zor toparlanırım gıbı gelıyo busefer de olmassa Allah herseyın ıyısını bılıyor hayırlısı artık...
mavili canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah aşılaman tutmuştur.aslında basit bir idrar testiyle bile sonuç çıkar diye düşünüyorum.galiba 14 gün oldu aşılamadan sonra değilmi...sizde sorun neydi canım doktor ne diyodu bizimkisi sebepsiz infertilife bende sonbaharda düşünüyorum aşılama..inşallah güzel haberler alırsın...opuyorumnanaktan
zelişçiğim bendede sebebsiz infertilite varr...ayoll sebebimiz bile belli değill...fisfisfisaşılama çok basit bişeyy..sorunu olmayan çiftler için dahada basit ve tutma olasılığı daha fazlaayerimseniben...bence fazla bekleme..yaza sıcaak sıcak yaptır..bana dr.biraz daha çalış dedi..malumm ben ovulasyon günlerini yanlış hesaplıyomuşumm...yanlış zamanda çalışma yapıyomuşummkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol:
ya ben cok heyecanlıyım cok da korkuyorum wc. gıtmekten bıle korkuyorum heran hasta olacakmısım gıbı gelıyor zaman zamn karnım agrıyo degısık sekılde ama kısa suruyor resmen o zaman odum patlıyo hasta oluyorum zannedıyorum off beklemek ne zor dusunmemeye calısıyorum guya hıc takmıyodum ama bal gıbı takıyorum pazara kadar hasta olmassam kan tahlılı yaptırıcam pazar gunu asılamadan sonra kı 16. gun oluyo bellı olur tuttuysa degılmı kızlar aslında kendımı dınleyınce hıc belırtım yok ne bılım cok karısıgım cok zordayım tek tesellım dr cok umut verıcı konusmustu onu dusunup kendımı rahatlatmaya calısıyorum offf ne bılım ıste nolur dua edın bana bıraz zor toparlanırım gıbı gelıyo busefer de olmassa Allah herseyın ıyısını bılıyor hayırlısı artık...
pelincim canım banada doktorum bekleyelim dedi çünkü ben 5 ay önce düşük yaptım doktorum o zaman sen hamile kalabiliyosun dedi o yüzden biraz bekleyelim eğer kendiliğinden hamile kalamazsan aşılama yaparız dedi bende bekliyorum yazında pek burda duramıyom köyümüz var yaylamız var oraya gidip geliyorum onun için sonbahar düşünüyorum mevlamdan hayırlısını diliyorum inşallah Rabbim fazla bekletmez hepimizi...
kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.
ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.
mayıs-haziran ısı takibi;
26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
selam arkadaşlar;
bende 11 haziranda memlekete gidiyorum,gelince bende calışmalara başlıcam kasım gibi:)
rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
selkie ayol senin yumurtlama zamanların değilmi bu zamanlarr...yanlışmı ölçüyon nee..daha yüksek olması gerekmiyomuu..:uhm:sabah yataktan kalkmadan ölçülcekmişş..öyle yapıyon dimi..
anım sabah yataktan çıkmadan ölçüyorum
anım ama 5 ile 10 nu arası ovulasyon günlerim ama nedense vüçüt ısım dediğin gibi çok düşük,kansızmıyım ne?zaten çok üşürüm....
bu ay güzel haberler bekliyoruz senden bitanem,tutmuştur inşallah aşılaman... :CüvCüv:
canım evet tam anlattığın gibi malesef çok kafaya takan bir yapım var sadece bebek değil normal hayatımda bile herşeyi kafaya takan bir yapım var bu huyumu hiç sevmiyorum ama ne yaparsam yapayım takıntılı olmaktan kurtulamıyorum bu takıntılarımın yanında çokda duygusalım eniştemin tabiriyle gözyaşlarım cebimde bende eğer sonbahara kadar hamile kalamazsam aşılama düşünüyorum inşallah gerek kalmaz doğal yoldan gelir ama Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin seninbde güzel haberlerini bekliyorum canı
:enbuyukkk:
zeynepcim güle güle git,güle güle gel inşallah..iyi eğlenceler kendine ve kızçene iyi bak...
elmas ve pelın arkadasım ıy dıleklerınız ıcın tesekkur ederım pc ye bısı oldu cok yavas sayfalar acımıyo o yuzden alıntı yapamadım sıze yoksa tek tek cevaplamak ısterdım canlarım cok sagolun aslında evde test var ama korkudan yapamıyorum benım koca uyansında kan vermeye gıtcez daha kesın olur dıye dusundum elmas senın kızın bana o kadar cok umut oldu kı anlatamam ınsallah benımde bı kızım olur neyse sımdılık hoscakalın gıdıp gelınce sonuc neyse yazarım artık sevgıler byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?