E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.841
günaydınnnnnnnnn hayırlı cumalar hepimize kızlarr...Allah dularımızı en hayırlı şekilde kabul eder inşallah..
Ebrummm ben hala listedemiyimm kaydirigubbakcemile3Kız çıkartmadınmı beniii sırnaşık şey
Herkezeee hayırlıı cumalarrr kızlarrrr:Saruboceqpuyorumnanaktan
aynen yaa,vardır kız belki bir akrabalık falan,benimde 11 yaş var adamla aramda,aslında onların oğulları şanslı değilmi kız?zemuszemus ayol ne çok orta yönümüz var seninle?:1shok:çıtır kızları bulmuşlar hala biz şanslıymışız hıııı!naniknanik
ya narkoz olayına bende bi bakayım burda,eşim dün onların akrabalarınn yaptığı dr ile konuşmuş,750 tl istiyor normal sünnete,nasıl fiyat acaba iyimi?çokmu?lazerli sünnetide hiç taviye etmiyorlarmış ben vazgeçtim lazerden....
kızlar göbeğimde bi ağrı var.ne olduğunu kestiremedim..öne doğru eğilince göbeğimin ortası ağrıyo,ağrı tam vajinaya vuruyo..şuan sanki göbeğim uyuştu gibi..birden oldu anlayamadım..sizce neden olabilir???
canım temizlik falan derken üşütmüş olmayasın...ben üşüttüğüm zaman böle ağrılarım oluyo..sanki biri üstten iğne sokuyoda alttan çıkıyomuş gibi oluyo..kendini sıcak tut..çokkk geçmiş olsunn
şanslılar tabiiiii:1closedeyes:aldılar bizi çıtır çıtır ohhhh ...selkie biraz uğraşırsak hakikatten akraba çıkacazz...kocalarda bi bağ var bence...benim kayınpederin kökeni bursaya dayanıyo zatenn..emiroğulları beyliği....
sünnet kaça yapılıyo bilmiyorumm...biz burda üniversite hastanesinesinde yaptırcaz galibaa..koca öğretim üyesi oyüzden bize bedavaya gelcek sanırımmkaydirigubbakcemile3...750 çok değilmi bi sünnet için..gerçi ben piyasada fiyatlar nasıl bilmiyorumm..:uhm:
kızlar göbeğimde bi ağrı var.ne olduğunu kestiremedim..öne doğru eğilince göbeğimin ortası ağrıyo,ağrı tam vajinaya vuruyo..şuan sanki göbeğim uyuştu gibi..birden oldu anlayamadım..sizce neden olabilir???
ya ben cok heyecanlıyım cok da korkuyorum wc. gıtmekten bıle korkuyorum heran hasta olacakmısım gıbı gelıyor zaman zamn karnım agrıyo degısık sekılde ama kısa suruyor resmen o zaman odum patlıyo hasta oluyorum zannedıyorum off beklemek ne zor dusunmemeye calısıyorum guya hıc takmıyodum ama bal gıbı takıyorum pazara kadar hasta olmassam kan tahlılı yaptırıcam pazar gunu asılamadan sonra kı 16. gun oluyo bellı olur tuttuysa degılmı kızlar aslında kendımı dınleyınce hıc belırtım yok ne bılım cok karısıgım cok zordayım tek tesellım dr cok umut verıcı konusmustu onu dusunup kendımı rahatlatmaya calısıyorum offf ne bılım ıste nolur dua edın bana bıraz zor toparlanırım gıbı gelıyo busefer de olmassa Allah herseyın ıyısını bılıyor hayırlısı artık...
sagol zelıscım daha once yazmıstım burda ama zamanla unutuluyo tabıı ben gecırdıgım dıs gebelıkten dolayı tek tupum tıkalı onun dısında esımde de bende de bı sorun yok ama nerdeyse 2 sene olacak hamıle kalamıyorum oysa ogluma evlendıgım ay korunurken kalmıstım.. asılama zor bısı degılmıs cok kolay bence yaptır derım bıde takıp ettıgım kadarıyla sen cok dusunuyosun bu konuyu yanı stresın fazla gıbı yanılıyomuyum bılmem ama burdan oyle anlasılıyo cok duygusalsın galıba gercı hangımız takıp stes yapmıyoruz kı ne bılım sen cok hassassın gıbı geldı bana canım o yuzden asılama onerırım tıbbı bır sorunun olmadıgı ıcın ay ınsallah anlatabılmısımdır aklımdakılerı kafam cok karısık canım kusuruma bakma sacmaladımsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?