kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ekledim rossescim..zelişiiimm..canım benim..yeni tarihini vermemişsin..ver de ekleyeyim seni..vazgeçmek yok hadiii..öptüm canlarıııımmŞenizŞeniz..

canım 9 aylıkken zor olmuştur herhalde..ama hastalık olunca mecburen katlanır insann..allah sana dayanma gücü vermiş demekki...bir yandanda iyi olmuşş acıyı tam bilmeden yaptırmışsın..büyüyünce çokkk acıyacağının farkında oluyolarr..off offf çok zor oğlan annesi olmakk

QUOTE=raebzeh;7243602]çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
pelin003................................11 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/QUOTE[/QUOTE]

Son düzenleme:
ekledim rossescim..zelişiiimm..canım benim..yeni tarihini vermemişsin..ver de ekleyeyim seni..vazgeçmek yok hadiii..öptüm canlarıııımmŞenizŞeniz..
ebruşum ben kendimi ekledim renk ayarını yapmayı unuttum gerekli düzenlemeyi sen yaparsın artık.....

canım çok zor oldu evet bende onunla beraber oturup ağlıyodum şimdi büyük olsa aklı keser dersinki oğlum yaran var ama benimki daha 9 aylık çok zor oldu ama kurtardık işte darısı inşallah sizlerin başına.....

kızlar bayagı kaynatmıssınız sunnet yapacak arkadaslara kolay gelsın sımdıden gecmıs olsun benım oglumda 2,5 yasıda fıtık amelıyatı sırasında oldu sunnetını hıc anlamadı ay kucucuktu oturmadı hıc yerınde bıle sımdı hıc hatırlamıyo bı yonden ıyı oldu bızde anlamadık amelıyat korkusuna ben sunnetı dusunemedım bıle ıyılesınce bızde kına gecesı ve evde mevlut yapmıstık anlamadan apar topar oldu gecen yaz gorumcem oglunu sunnet yaptırdı oda kına gecesı falan lokalde yemeklı mevlut kendıne kıyafetler falan olunca bıraz ozenmedım degıl hanı cunkı ben kendıme kıyafet alacak zamanım bile olmamıstıgercı evde hıc gıymedıgım kıyafetlerım vardı ama olsun sadece sunnet yapsaydım daha baska seyler yapardım bı kere olan bısı evlılık gıbı neysekı bende oglumun dugunune saklıyorum kendımı ama valla gelınler yaranmakda zor bu zamanda hıcbısıden memnun olmuyolar kendımde dahıl ......

doğru hatırlıyormuşum demek ki. dediğim gibi bekleyin azcık daha kız. düğününde kestirirsiniz iki kere masraf olmaz.:roflol:

inşallah kolayca atlatır, sende rahat edersin.a.s.

iyi yapmışsın zelişim ama küçük çocukla gerçekten zor oluyor. benim oğlanda 2 yaşını doldurmadan yumurtalığından ameliyat olmuştu, hazır narkoz almışken sünnette oluversin demiştik ama ikisi bir arada çok zorlanmıştık.

hani sünnet sonrası ilk çişlerini çok korkarak yapıyorlar ya, canım oğlum sünnet olduğunun gecesi yapana kadar mahfolmuştu. en sonunda yap yavrum, nolur, hadi vs.. derken olduğu gibi üstüme işemişti. ama ondan sonra oda rahatladı bende.

selkie senin kocayla benim kocanın acep bi akrabalıkları varmı:uhm:ayol aileleri aynı bende 10 senedir ne kadar şanslı olduğumu dinliyorumm:dilcikar:hatta kayınvalide evliliğimin ilk 3 senesi bana devamlı sayısal oynatırdı..senin kadar şanslısı yok oğluma kimler kız vermek istedide sen kandırdın kaptın derdii:tomato:ayol kocayla aramda 10 yaş varr kimkimi kandırdı belli değil yaniikaydirigubbakcemile3 bide dün akşam kuzenimle konuştum 2 gün önce narkozla sünnet yaptırmış çok rahat oldu dedi..akşama ayaklandı şimdide istediği gibi dolaşıyo dedi..ben galiba narkozla yaptırcamm

yaww kızlar ben niye değerlendirme yapamıyorummselkie zeliş wanna raebzeh niye size puan veremiyom..devamlı başka kullanıcıları oylayın diyoo..oyluyommm..allah allah yaa

ayyyy korktum şimdi bakk gideyim o zaman
bencede canım hemen dr ye git..dostinex diye bi ilaç veriyo 5 günde düşüyo değerin..

ablam hemşire benim sordum ablama gelir sıktığın zaman bir iki damla korkma dedi ama bilmiyorum yinede gideyim ben

aynen yaa,vardır kız belki bir akrabalık falan,benimde 11 yaş var adamla aramda,aslında onların oğulları şanslı değilmi kız?zemuszemus ayol ne çok orta yönümüz var seninle?:1shok:çıtır kızları bulmuşlar hala biz şanslıymışız hıııı!naniknanik

ya narkoz olayına bende bi bakayım burda,eşim dün onların akrabalarınn yaptığı dr ile konuşmuş,750 tl istiyor normal sünnete,nasıl fiyat acaba iyimi?çokmu?lazerli sünnetide hiç taviye etmiyorlarmış ben vazgeçtim lazerden....

Son düzenleme:
arkadaslar siz tecrübelisiniz bişey sorcam
ben ilk kez hamileyim 4 haftalık hcg 1767.89
ama bu gün kese görünmedi adetim geceli 1-2 gün oldu
siz keseyi ilk defa kaç haftalıkken gördünüz

yaww kızlar ben niye değerlendirme yapamıyorummselkie zeliş wanna raebzeh niye size puan veremiyom..devamlı başka kullanıcıları oylayın diyoo..oyluyommm..allah allah yaa

canım bende birini değerlendirdikten sonra bir çok kişiye puan verdikten sonra ancak yapabiliyorum aynı kişiye artık belirli bir zamanmı geçmesi gerekiyor yoksa belirli bir puanmı verdikten sonra aynı kişiye tekrar verebiliyoruz bilmiyorum ....

arkadaslar siz tecrübelisiniz bişey sorcam
ben ilk kez hamileyim 4 haftalık hcg 1767.89
ama bu gün kese görünmedi adetim geceli 1-2 gün oldu
siz keseyi ilk defa kaç haftalıkken gördünüz

canım ben oğlumu ilk gördüğümde adetim geçeli 10 gün olmuştu.yani 5-6 haftalık falandı..bekle biraz daha,bebeğin hayırlı olsun canım....

canım nasıl puan veriyosun..:uhm:fisfisfisben bilmiyomdaanlatırsan sevinirim..opuyorumnanaktan

selam kızlaaaaarr nasılsınız bakalım...bi sünnet konusu alıp gitmiş..Rabbim inşallah bi oğluş ta bana verir de ben de böyle sünnet ettiririm..:Saruboceq:pelincim,selkiecim,Rabbim yavrularınıza ağrısız acısız sünnetler nasip etsin..inşallah hiç bilmezler acısını..amiiiiinn.:Saruboceq:..

canım hani mesajların üzerinde terzi işareti varya ordan puan verliyor,kullanıcı paneli yazan yerdende sana puan verenleri görebilirsin...
canım teşekkürederim ,amin inşallah acısız atlatırlar,allah sana da bir oğlan nasip etsin inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…