kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

PINAR77 canım geçmiş olsun. Keşke ilk başlarda yaptırsaydınız spermiyogram testini. Benim doktorum ilk ay olmadı, ikinci ayda hemen eşimden test istedi. Gerçi bazı erkekler de bunu vermekten kaçınıyor ama, benimki Alllahhtan hemen verdi.klava:
Kızlar ben de başka birşey sormak istiyorum size. Alkol spermleri öldüyor dimii:1shok: Ben bunu eşime anlatamıyorum. :mymeka: Neymiş efendim test verecek zaman da içmiş ama test sonucu kötü çıkmamışşfisfisfis

keske en bastan yaptirsaydiniz. genelde sorunun hep kendimizde oldugunu dusunuyoruz. ben esimden hemen yaptirmasini istemistim. bir sorun cikmamisti ama kafamizda da soru isareti kalmamisti. keci boynuzu kurune basla canim.

haftaya hormon yahlillerinide alalım bakalım doktor ilça verecek mi? araştırmalarıma göre bu değerlerle aşılamada yapılmıyor.mikroenjeksiyondanbaska caresi yok

haftaya hormon yahlillerinide alalım bakalım doktor ilça verecek mi? araştırmalarıma göre bu değerlerle aşılamada yapılmıyor.mikroenjeksiyondanbaska caresi yok

pınar sıkma canını bakarsın mikroenjeksiyonda ikiz bebişler kucağına alırsın hayırlısıyla allahım en güzel zamanı bilir ve verir ümidini kesme

arkadaslar hepinıze selam nasılsınız gorusmeyelı bu aralar pek fazla gelemıyorum babam umre ye gıtmıstı salı gunu o geldı ben hep ordaydım bu gun evdeyım ama yarın da tatıl ıcın antalya ya gıdıyoruz 10 15 gun gıbı yokum o yuzden bu ay tedavı falan da yok akısına bırakıcaz bakalım Allah ne der canlarım kendınıze cok ıyı bakın geldıgınde ınsallah bırsuru hamış gorururm lıstede zaten azalmaya basladık ınsallah herkez hamıs olurda lıste bıter bızde topıgın adını degıstırıp devam ederız sımdılık hoscakalın sevgıyle kalın......

canım benim oğluşumda 9 yaşında..ilk dr.hsg istememişti..2. dr hemen istedi..1 yıl hamiş kalamadıysan istiyolar..bence yinede çektir hsg..yaww acı meselesine gelincee bazilarının biraz acıyo..ama bazıları pek hissetmiyo..bünyeye göre değişiyo yani..bende daha önce yara yaktırmıştımm..hsg o kadar acıtmıyoo..bazıları adet ağrısı gibi bi ağrı duyuyomuşş..çok uzun bi işlem değill..10-15 dk bitiyo...agrıyı işlem boyunca hissetmiyon sadece sıvı verilirkenn..yani sadece 2-3 dk ağrın oluyoo..onada dayanıyo insann..ayyyyy ne kadar uzun yazdımmmmkafamçokkarıştı:teselli:

canım cevabın için çok teşekkürler, ben rahim filminden çok korkuyorum, yani dr.uma hatırlatmıyorum bile.. Ama yara dondurtma işlemi korktuğum gibi olmadı , onun gibi bişiyse olabilir aslında , allahım hayırlısını versin hepimiz için .... bakalım bu ay yumurtlama dönemi gidicem tekrar... o zaman sorayımmm .

evet canım alkol spermlerin kalitesini düşürüyor,bende anlatamıyorum eşime,seninki en azından test vermiş,benimki asla onada ikna olmaz.kendinde hata asla bulmaz,dr leride sevmez...:mymeka:

Son düzenleme:
pınar77 , iki sene uğraşmışsınız ama insanın nerden aklına gelecek ki 2. bebekte sıkıntı olacağı. bi tane olunca ikincisi de olur gibi geliyo insana. en azından şimdis orunu biliyorsunuz. umarım bir an önce tedavi olur eşin.

kendini üzmemeye çalış, insan bekledikçe daha çok stres yapıyo. stres de vücudun dengesini bozuyo. bekle bakalım biraz, belki kanaman durur.

çok stres yapmamaya takmamaya çalışıyorum ama işte,takılmadanda olmuyor zaten herşeyi çok kafaya takan biriyim,kanamada çok az hafif pembensi bir şey yani adet desem oda değil,ama benim genelde böyle bir hafta önceden belirti verir,

birde eşimin çok umursamaz davranması sinir ediyor,sanki ben tek başıma yapacağım çocuğu,!!

aynen selkie canım sana katılıyom bende bıktım bu adamın tavırlarından bazen sinir oluyom hangi adama çocuk yapayım biriyle ilgilendimiki öbürüne baksın attı üstüme oh sevilay bakıyo nasılsa herşeyiyle ilgileniyo ikinci olsa ne olmasa ne tatilden geliyim bak anasını üstüne nasıl salıyom kadında zaten gidip gelin hele bi deyip duruyo ben aradan çekilcem ikisi yesin birbirini

kızlarr oğluşum hasta ayy hiç hali yokk..dün çok dondurma yedik ondan oldi herhaldee:1shok:benneyaptımki..çocuklarınıza fazla dondurma yedirmeyinn..yaww çocuğu kış boyu hasta etmedimm..yazın hasta olduuukafamçokkarıştımafoldumben

gecmis olsun canim. ne kadar dondurma yedinizde cocuk hasta oldu?

gecmiş olsun canım benım aman o dondurma :icecream: bıdaha yermıyım bılmıyorum aılecek yıktı bızı oksurukten oluyoruz kıznkı 20gunu gectı daha oksuruyor antıbıyotık almasına ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…