- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.161
çokk teşekkürlerrrkaydirigubbakcemile5geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş.
gecmiş olsun canım benım aman o dondurma :icecream: bıdaha yermıyım bılmıyorum aılecek yıktı bızı oksurukten oluyoruz kıznkı 20gunu gectı daha oksuruyor antıbıyotık almasına ragmen
aynen selkie canım sana katılıyom bende bıktım bu adamın tavırlarından bazen sinir oluyom hangi adama çocuk yapayım biriyle ilgilendimiki öbürüne baksın attı üstüme oh sevilay bakıyo nasılsa herşeyiyle ilgileniyo ikinci olsa ne olmasa ne tatilden geliyim bak anasını üstüne nasıl salıyom kadında zaten gidip gelin hele bi deyip duruyo ben aradan çekilcem ikisi yesin birbirini
kızlarr oğluşum hasta ayy hiç hali yokk..dün çok dondurma yedik ondan oldi herhaldee:1shok:benneyaptımki..çocuklarınıza fazla dondurma yedirmeyinn..yaww çocuğu kış boyu hasta etmedimm..yazın hasta olduuukafamçokkarıştımafoldumben
:kedi::kedi:yaww aslında fazla değill..1 kg lık kutuyu oturup oğluşumla yedikk..ama çokkk güzeldii..dayanamadıkk..:icecream::kedi:
Günaydın kızlar. Hayırlı günler herkeseopuyorumnanaktan
Valla arkadaşlar ben ikinci olursa çok kararlıyım ki yoruldukça, uykum geldikçe adamın kucağına atma niyetindeyim. naniknanik Tamam oğlum 5 yaşına gelene dek çalışmadım, vaktim boldu. Ama şimdi öyle mii. Artık çalışıyorum ve biraz da büyüdüm.sırnaşık şey
Hiçç unutmuyorum, oğlum küçükken ben mutfağa yemeği hazırlamaya gidiyorum, biraz ilgilenip uyutur musun dedim. Tabii ki ilgilenirim sen git masayı hazırla dedi. İçerden ninni sesleri geliyor. Uyusun da büyüsün ninniii, tıpış tıpış yürüsün eşşioğlu eşşşeekk. Ammaan dedim benim adam çocukla ilgileniyor, ninniyi nasıl söylediğinin bi önemi var mı:sm_cool: Sonra birden sesler kesildi, ooo bir de uyuttu sanırım bebeği diye düşündüm. Masayı hazırladğımda sessizce gittim odaya (oğlan uyanmasın diye sessiz gittim) bi baktım oğluşum kendi kendine oyun oynuyor,babası da her zamanki gibi tv karşısında uyukluyorkafamçokkarıştı Zaten o gün babasına emanet edişim ilkti ve son oldu.a.s
geçmiş olsun canım dikkat et çocugun hastalanması zor oluyo :icecream::icecream::icecream:kızlarr oğluşum hasta ayy hiç hali yokk..dün çok dondurma yedik ondan oldi herhaldee:1shok:benneyaptımki..çocuklarınıza fazla dondurma yedirmeyinn..yaww çocuğu kış boyu hasta etmedimm..yazın hasta olduuukafamçokkarıştımafoldumben
aynen canım bunların topragında var demekki dicem ama görümcemin kocası başka adam karısına hiç iş düşürmüyo adam hem koca hem karı hemde kaynana valla allah düşmanımın başına vermesin bu erkeklerde ayar yok ortasını kimse bulamıyo kadıncagız hiç kendince kendi işini dahi yapamıyo adam kızların ceyizini bile malzemesini lıyo zorla yaptırıyo biri 12biri 7 yaşında 2 kızı var inan şuan evlenseler ikisininde beyaz eşya ve mobilya hariç aklına gelen mutfak eşyalrı vs herşey hasıladı adam görümcemin kıyafetlerini bile o alır dersleriini yaptırır ay anlatsam korku filmi gibi ben yapamam öyle adalma onu görünce benimkinin tutumuna bazen şükrediyom gene kendim alıp yapıyom bu daha iyi şükredin kızlaryuhhh, bosanda semerini ye derler bizim orlarda bilirmisin.sırnaşık şeysırnaşık şey
bunun gibi hikayelerden bende o kadar cok var ki yazsam roman olur valla.sırnaşık şey dur hayirlisiyla ikinciyide dogurayim, ikisini birlestirip yazarim artik. yada 1. kitap 2. kitap diyemi yazsam, devami seklinde. daha cok kazanirim.:roflol::roflol:
sorma benimkide hasta,öksürüyo,bir kaç gündür evde temizlik vardı,halılarda yok yerde,üşüttü çocuk!geçmiş olsun canım çok!
aynen canım bunların topragında var demekki dicem ama görümcemin kocası başka adam karısına hiç iş düşürmüyo adam hem koca hem karı hemde kaynana valla allah düşmanımın başına vermesin bu erkeklerde ayar yok ortasını kimse bulamıyo kadıncagız hiç kendince kendi işini dahi yapamıyo adam kızların ceyizini bile malzemesini lıyo zorla yaptırıyo biri 12biri 7 yaşında 2 kızı var inan şuan evlenseler ikisininde beyaz eşya ve mobilya hariç aklına gelen mutfak eşyalrı vs herşey hasıladı adam görümcemin kıyafetlerini bile o alır dersleriini yaptırır ay anlatsam korku filmi gibi ben yapamam öyle adalma onu görünce benimkinin tutumuna bazen şükrediyom gene kendim alıp yapıyom bu daha iyi şükredin kızlar
geçmiş olsun canım dikkat et çocugun hastalanması zor oluyo :icecream::icecream::icecream:
aynen canım bunların topragında var demekki dicem ama görümcemin kocası başka adam karısına hiç iş düşürmüyo adam hem koca hem karı hemde kaynana valla allah düşmanımın başına vermesin bu erkeklerde ayar yok ortasını kimse bulamıyo kadıncagız hiç kendince kendi işini dahi yapamıyo adam kızların ceyizini bile malzemesini lıyo zorla yaptırıyo biri 12biri 7 yaşında 2 kızı var inan şuan evlenseler ikisininde beyaz eşya ve mobilya hariç aklına gelen mutfak eşyalrı vs herşey hasıladı adam görümcemin kıyafetlerini bile o alır dersleriini yaptırır ay anlatsam korku filmi gibi ben yapamam öyle adalma onu görünce benimkinin tutumuna bazen şükrediyom gene kendim alıp yapıyom bu daha iyi şükredin kızlar
sanada geçmiş olsun canım:icecream:
selkie canım leke geldi yazmışsın varmı bişeyler
yok canım,henüz bişey gelmedi başka,yani kesildi!öyle bekliyorum....:bbo:
hadi inşallah canım vardır bebiş sen bu ay bizim yüzümüzü güldürürsün senin bebiş bize bir kaç ay giderkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah :Saruboceq:
daha bunlar ne ki anlatmaya bi başlasam bu sefer kocalarınızı başınızın üstünde taşırsınız sadece karısına karışmakla kalmaz kendi bacılarına gelinlerine bi bana karışamıyo eşimden çekiniyo eniştesinin yaptıklarını duydukça tiksiniyo eniştenin ablası geçen sene rahimden ameliyat oldu ablası kendi anlatıyo 1 aydır yatıyosun kalkda temizlen demiş kimse yanaşmasa ben temizleyim diyomuş ay anlatırken gerine gerine iyi bişeymiş gibi anlatıyolar bide bu ailenin hepsi sohbetlerde gezenler ay insanın duydukça tiksiniyom bana da gelmiş sanki onun üzerine vazife hstnelerde mikrop kapıyolarya belki sende düşük yaptıgında kapmışsındır ondan olmuyodur diyo benim tedavi oldugumu görümcem bile bilmiyo salak adam bende biz istemiyoruz dedim ne alakası var dedi elinden gelse bana da laflarıyla karışacak yaa
daha neler neler kocalarınıza iyi bakın onalr genede en iyileri kötülerini düşünürsek demi
nerde keşke bu ay kalabilseydim ama sanmıyorum,adetim belirti verdi gibi geliyor bana...4 gün var adetime,sanırım biraz erken gelecek kırmızılar...gece biraz yine geldi sonra gelmedi bu günde beklicem bakalım..bu hafta çok temizlikle uğraştım,işim dün bitti,sanırım yorgunluk etkiledi beni.gerçi ateşimde dşmedi şimdilik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?