- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.201
Selam arkadaşlar. Herkes iyidir inşallahhh.
SELKİE vallahi umutlandırıyorsun kız bizi.İnşallaaahh güzel haberini alırız be gülüm.:Saruboceq:
Kızlar ben cuma günü doktora gittim klomeni bıraktırdı gonal f diye bir iğneye başlattı. Karından yapılan bir iğne. Sizler de duymuşsunuzdur herhalde. Çarşamba günü kontrole gideceğim. PELİNCİĞİM sen de mi kullandın gonal f. Aranızda kullanan varsa beni biraz aydınlatabilir mi arkadaşlar? Yani bu iğnelerle hamiş kalan var mı acaba?:uhm:
SELKİE vallahi umutlandırıyorsun kız bizi.İnşallaaahh güzel haberini alırız be gülüm.:Saruboceq:
Kızlar ben cuma günü doktora gittim klomeni bıraktırdı gonal f diye bir iğneye başlattı. Karından yapılan bir iğne. Sizler de duymuşsunuzdur herhalde. Çarşamba günü kontrole gideceğim. PELİNCİĞİM sen de mi kullandın gonal f. Aranızda kullanan varsa beni biraz aydınlatabilir mi arkadaşlar? Yani bu iğnelerle hamiş kalan var mı acaba?:uhm:
arkadaşlar benim 18 haziranda adet olmam gerekiyordu 4 gün geçti yok belirti de yok iki hafta önce kan da gebelik testi yaptırdım negatif çıkmıştı acaba adete yakın hamile kalınırmı biraz daha bekleyeceğim bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim
kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım değerim 3322 çıktı.darısı sizlerin başına.
kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım değerim 3322 çıktı.darısı sizlerin başına.
arkadaşlar benim 18 haziranda adet olmam gerekiyordu 4 gün geçti yok belirti de yok iki hafta önce kan da gebelik testi yaptırdım negatif çıkmıştı acaba adete yakın hamile kalınırmı biraz daha bekleyeceğim bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim
selkie bencede adetini bekle test yapmak içinn..inşaallah akıntı hamişliğin belirtisidirr...bide sen oğluna sünnet kıyafeti baktınmı..ben dün baktımm süper bi tane buldumm..250 tl dediler..yaww bana uygun geldii..ist de fiyatlar nasıll haberin varmı...bidee oğlumm bu ne kız elbisesi gibi çokk süslü diyoo..ne yapcazz bilmiyommm.
gebelik testini adetinden 10 gün öncemi yaptırdınn..çok erken yaptırmışsınn..adete yakın bissürü hamiş kalan arkadaşlar var..ben ce bi kan testi daha yaptır bu aralar..yada evde idrar testi yap..ondada çıkabilirr..inşaallah hamişsindirr:roflol:
Zuhalciğim adetine 10 gün varken test yapmışsın ama çok erken davranmışsın bence. Ben ikinci bebeğime adetime 5 gün kala hamile kalmıştım, çok eminiim. Hatta nasılsa hamiş kalmam diye korunmamıştıkmafoldumben Bence sen eczaneden şu ucuz olan ve idrarla yapılan gebelik testlerinden al. Onlar bile kesin sonucu verebilir artık. Hadi hayırlısı
SELKıE vallahi umutlandırıyorsun kız bizi.ınşallaaahh güzel haberini alırız be gülüm.:Saruboceq:
Kızlar ben cuma günü doktora gittim klomeni bıraktırdı gonal f diye bir iğneye başlattı. Karından yapılan bir iğne. Sizler de duymuşsunuzdur herhalde. Çarşamba günü kontrole gideceğim. PELıNCıĞıM sen de mi kullandın gonal f. Aranızda kullanan varsa beni biraz aydınlatabilir mi arkadaşlar? Yani bu iğnelerle hamiş kalan var mı acaba?:uhm:
selkie bencede adetini bekle test yapmak içinn..inşaallah akıntı hamişliğin belirtisidirr...bide sen oğluna sünnet kıyafeti baktınmı..ben dün baktımm süper bi tane buldumm..250 tl dediler..yaww bana uygun geldii..ist de fiyatlar nasıll haberin varmı...bidee oğlumm bu ne kız elbisesi gibi çokk süslü diyoo..ne yapcazz bilmiyommm.
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar.inanın bu anı 16 aydır bekliyorum.ama hiç beklemediğim bir anda öğrendim hamile olduğumu.darısı sizlerin başına.kesinlikle her şey beyinde bitiyormuş.kafanızdan atın bebek işini,düşünmeyin.tabi söylemesi kolay diyeceksiniz.ben de yapamadım.fakat ananemin hastalığı ve sonrasında vefatından dolayı bebek işini düşünmeye fırsatım olmadı .ayrıca gebelik şüphesi olan arkadaşlar en belirgin belirti göğüsler.göğüslerde hassasiyet artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?