- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.301
teşekkürederim kızlar ,,darısı başınıza...
sabah tekrarladım testi,ve rengi daha belirgindi 2. çizginin,kesinlikle pozitif...
kız kestireceğim ben oğlanı yine ama,2. erkek olursa onuda hemen kestireceğim,seneye düğünü 2 sine beraber yaparım...ya birde bu sene çok yakın çevrenin düğünü falan var...ya birde benimki bursada kayınvalidemde olacak,1 ay önceden gitmem gerekecek oraya,bana kalsa ben düğün müğün istemiyorum,,,,,Allah hayırlısını versin....
kızlar,geldim testi aldım yaptım,
2.çizgi çok silik çıktı,karşıdan akınca belli oluyor ama rengi çok açık,,,anlamadım ben,yarın sabah yapayım birde diyorum,varmıdır sizce kızlar....?
teşekkürederim kızlar ,,darısı başınıza...
sabah tekrarladım testi,ve rengi daha belirgindi 2. çizginin,kesinlikle pozitif...
kız kestireceğim ben oğlanı yine ama,2. erkek olursa onuda hemen kestireceğim,seneye düğünü 2 sine beraber yaparım...ya birde bu sene çok yakın çevrenin düğünü falan var...ya birde benimki bursada kayınvalidemde olacak,1 ay önceden gitmem gerekecek oraya,bana kalsa ben düğün müğün istemiyorum,,,,,Allah hayırlısını versin....
canim tekrar hayirli olsundoktoruna gitmeyi sakin ihmal etme bu arada herkese hayirli kandiller
kızlar ragaip kandilinizi kutlarım..Allahım ona açtığımız ellerimi boş çevirmesin bugün...
ya ben geçenlerde bir komşuma gırgırına fal baktım,salladım ama tamamen haber alıcan falan öyle şeyler,sonra dediklerimin bir kısmı tutmuş,sen apartmandaki herkese git anlat,şimdi bana gelen her komşum kahve fincanını kapatıyo,aslında hiç bişey anlamam...sırnaşık şey
selki canımmmm çok tebrik ederim seni ne güzel bir haber...allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah...
canlarım hepinizin kandili mübarek olsun allahım dualrımızı kabul etsin...bebek isteyen arkadaşlarımızada tez zamanda nasip eder inşallah...
bu arada bende gebelik şekeri çıktı sonuçları druma henüz göstermedim ama sanırım elime diyet listesi tutuşturulucak...neyse en kötü sıkıntım bu olur inşallah...
arkadaslar hepimizin kandili mubarek, dualarimiz kabul olsun. Rabbim acilan ellerimizi geri cevirmesin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?