kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim tekrar hayirli olsundoktoruna gitmeyi sakin ihmal etme bu arada herkese hayirli kandiller

kızlar,geldim testi aldım yaptım,
2.çizgi çok silik çıktı,karşıdan akınca belli oluyor ama rengi çok açık,,,anlamadım ben,yarın sabah yapayım birde diyorum,varmıdır sizce kızlar....?

selkieeee canım beniiiiimmm...gözün aydın,tebrikler.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiiiiinnn....:Saruboceq:aayyy ne güzel hamiş haberlri almak yaaa..darısı bizlere inşallaaaahh...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkislisteyi bulayım ekliyom seni güzel hamiiişşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

balııııımm tamam siliyorum seni listeden:a015:mafoldumben

selkie canım tekrar gözün aydın rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına...ee anlat bakayım belirtilerin varmıydı bizimle paylaş....

canim tekrar hayirli olsundoktoruna gitmeyi sakin ihmal etme bu arada herkese hayirli kandiller

bitanem sağol,darısı inşallah sizlere hemde en kısa zamanda...
dr ye ançak pazartesiden sonra gidebileçeğim...bugün oğlanın yeni okuluna gideceğim kayıt işlemlerini tamamlamak için,
yarın senelerdir görmediğim bir arkadaşım geleçek,onunla olaçağım,
zaten dr de haftaya gel dedi,bekliyelim biraz daha ki geldiğinde ultrasonda kesin olarak görelim dedi,

kanamada yerleşme kanamasıdır dedi,dr fazla panikleme dedi,zaten daha da bişey gelmedi benden,yalnız akıntı hariçinde hiç bir belirtim yok!gayet normalim,

raebzeh...................................25 Haziran
xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz
tuğbamurat.................................15 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz

opuyorumnanaktan:uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn

gülücük
batuhanım
cerot
everest
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis

selkiealkisalkisalkis
ozgemalkisalkisalkis
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR][/COLOR]

Son düzenleme:
kızlar bu arada hepinizin regaip kandili mubarek olsun... rabbim bu mubarek gün hürmetine günahlarımızı affetsin...bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.

canlarıııımm hepimizin Regaip kandili mübarek olsun.Şeniza.s..bu mübarek günde birbirimiz için dua edelim.:Saruboceq:.hamile arkadaşlarımıza kolay doğumlar,bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almalarını,biz ikinci bebek için uğraşanlara da hayırlısıyla tekrar hamile kalmayı nasip eyle diye dua edelim inşallah..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün..amiiiiinnnn..:Saruboceq::Saruboceq:..

merhaba arkadaşlar..... kandiliniz mübarek olsunnnnn ve selkieeeeeeeeee canım gözünaydın sonunda sende beklemenin mükafatını aldınnnn. sürpriz meleğin hoşgeldi......... allahım sana ve eşine sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin.

selki canımmmm çok tebrik ederim seni ne güzel bir haber...allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah...

canlarım hepinizin kandili mübarek olsun allahım dualrımızı kabul etsin...bebek isteyen arkadaşlarımızada tez zamanda nasip eder inşallah...

bu arada bende gebelik şekeri çıktı sonuçları druma henüz göstermedim ama sanırım elime diyet listesi tutuşturulucak...neyse en kötü sıkıntım bu olur inşallah...

Kandilimizi kutlayan arkadaşlar, Allah razı olsun, cümlemizin kandili mubarek olsun. Yaradan nice kandillere hayırlısıyla ulaşmamızı nasip etsin inşallah.
Selkie canım ne yaptın ikinci testi de yaptın sabahtan.

canim, tekrar tebrik ederim ama fal bakma artik sen. hamileyken iyi degil derler.yerimseniben

arkadaslar hepimizin kandili mubarek, dualarimiz kabul olsun. Rabbim acilan ellerimizi geri cevirmesin insallah.

kızlar uzun zamandır topiğe şöle bakıp çıkıyordum nasılsınız bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldumu
zeynep gebelik şekerin çıkmış kafaya takma fazla bizim topiktede bi kaç kişide çıktı diyetle dengelediler canım

herkesin regaip kandili mübarek olsun..hamiş arkadaşlar sağlıcakla doğursun..hamiş olmayanlarr en kısa sürede hamiş kalsınn...hamiş olduğunu yeni öğrenenler(selkie) eeee onun için bişey söylemeye gerek yok zaten kandil müjdesiyle geldi..sağlıklı hamilelik geçirip nur topu gibi bebişlerrr doğursunnlarr..oğullarını sünnet ettircekler (bennnn:1shok:)hayırlısıyla sünnetlerini yaptırıpp rahata ersinnlerr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinize çok teşekkürederim ama şu anda gerçekten çok kötüyüm,ugün yine kanamam olunca dr ye gittim,şimdi geldim ve size yazıyorum ilk olarak yine,bebğin kesesi ultrasonda hem karından bakılan hem alttan bakılan ultrasonla gözükmedi,dr kan aldı benden,cumartesi yine gideceğim,

dış gebelik veya düşükten şüphelendi bana progestan verdi,şu anda kesenin görünmesi gerekiyordu dedi,kızlar dua edin benim için ne olur?
başka neden gözükmezki?
her tarafım arıyor,kendimi çok yorgun hissediyorum...

selam kizlar hepinizin kandili mübarek olsun
selkie canim allah kucagina almayi nasip eder insallah
valla cok sevindim
ayrica insallah bir terslk yoktur ve cumartesi daha güzel haberlerini aliriz
ALLAHIM SU GÜNÜN YÜZÜ HÜRMETINE BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMININ DUALARINI KABUL EYLE
VE KIMSEYE COCUK ÖZLEMI CEKTIRME YARABBI ::: AMINNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…