kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım bence hemen bir test yap ben düşük yaptığım ay bendende az az lekelenmeler geliyodu öyle hamile olduğumu öğrendim sonrasındada düşük yaptım bence beklememelisin test yapmalısın...

bende aynı şeyi söylüyorum canım korkutmak istemiyorum kendisini ama bir test yapmasında yarar var en azından ne olup bittiğini anlar

kızlar,geldim testi aldım yaptım,
2.çizgi çok silik çıktı,karşıdan akınca belli oluyor ama rengi çok açık,,,anlamadım ben,yarın sabah yapayım birde diyorum,varmıdır sizce kızlar....?

2.çizgi çok silik çıktı,karşıdan akınca belli oluyor ama rengi çok açık,,,anlamadım ben,yarın sabah yapayım birde diyorum,varmıdır sizce kızlar....?

Kııızzz SELKİE yaşasıııınnnnkaydirigubbakcemile2 amanıııınnn kızzz sen hamilesiiin. kaydirigubbakcemile5 Yaa çook heyecanlandım canıım. Bence sen yarın sabahtan doktoruna ya da hastaneye giiit.

Kııızzz SELKİE yaşasıııınnnnkaydirigubbakcemile2 amanıııınnn kızzz sen hamilesiiin. kaydirigubbakcemile5 Yaa çook heyecanlandım canıım. Bence sen yarın sabahtan doktoruna ya da hastaneye giiit.

canım sabah bir test daha yapayım diyorum,,,ama yarın sabahı nasıl beklicem bende bilmiyorum çok heyecanlandım yaaa,o test böyle çıkarsa hemen kan tahlili yaptıracağım...

Selkieciğim vallahi bence hamilesin canım. Yoksa neden ikinci çizgi çıksın kiii! Yaa arkadaşım ben bile nasıl heyecanlandım anlatamam sanaa. ılk kutlayan ben olayım bari. Allah sağ salim kucağına almayı, analı, babalı, ağabeyli büyütmeyi nasiip etsiin inşallaah...

anim cok sevindim testlerin negatifte yanilma payi oldugunu biliyorum ama pozitifte yanilma payi yok birseyler olmasa neden ciksinki sen genede önlemini al canim doktoruna git kanamaya bir baksin belki yerlesme kanamasidir hadi hayirlisi:lepi::lepi::hooray::hooray:zemuszemuszemuszemus

ay canım benim çok sevindim ama yarın mutlaka doktora git lekelenmenin nedenini öğrenirsin kız ne mutlu ettin bizi varya :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım benim,amin canım,teşekkürderim ama ya test doğru degilse,valla evin içinde elimde test bir balkona bir diğer camlara hangisinde daha net görürüm diye dolaşıp duruyorum,eşimiaradım,söylemeye niyetim yoktu ama çatlardım söylemesem ,ona dedim öyle böyle hiç sevinmedi adam,ya öylemi hayırlısı dedi,!dedim hiç sevinmedin?şok oldum sadece dedi,,,aman boşver,şimdi ben sabahı nasıl edicem,

Amaaann adamların hepsi aynı be gülüm. Vallahi bilmiorum ama seninle bizler de çok heyecanlandık. Bakalım hep birlikte sabahı nasıl edeceğiz:dance:

canım ben hala emin olamadım yalnız?durup durup test bakıyorum şu anda,bitane daha mı yapsam bir iki saat sonra!

Güzelim bence boşu boşuna paranı harcama yeni bir test alarak. Yarını beklersen daha iyi olur. Hem testten sonra da doooğğğruu hastaneye. Zaten test yine iki çizgi çıkacak nasılsa:içelim:

canlarım ben çıkmak zorundayım selkie canım eşim gelecek yemek yapacağım çok mutlu oldum canım aklım burada kalacak şimdi gelişmelerden haberdar edersin artık

Amaaann adamların hepsi aynı be gülüm. Vallahi bilmiorum ama seninle bizler de çok heyecanlandık. Bakalım hep birlikte sabahı nasıl edeceğiz:dance:

aman takmıyorum ben onu,ben şimdi çok mutluyum,o sevinir sevinmez kendi bilir....

bencede canım silik çıktıysa vardır http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html bu siteye bakarak denkleştir bakalım

canım karşılaştırdım üstünde ıt's a baby yazan bir test fotosu var,ordakine benziyo...
ben o kadar mutlu ldum ki canım benim yanında olmayı çok isterdim

şimdi yanımda olmanızı o kadar çok isterdim ki anlatamam.iyiki varsınız yaa!

Güzelim bence boşu boşuna paranı harcama yeni bir test alarak. Yarını beklersen daha iyi olur. Hem testten sonra da doooğğğruu hastaneye. Zaten test yine iki çizgi çıkacak nasılsa:içelim:

3 tane test aldım zaten ben kendimi biliyorunm,oğlumda beş tane test yapmıştım arka arkaya emin olmak için....:kedi:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yerleşme kanamasımıydı acaba o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…