- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.261
canım bence hemen bir test yap ben düşük yaptığım ay bendende az az lekelenmeler geliyodu öyle hamile olduğumu öğrendim sonrasındada düşük yaptım bence beklememelisin test yapmalısın...
canım bence hemen bir test yap ben düşük yaptığım ay bendende az az lekelenmeler geliyodu öyle hamile olduğumu öğrendim sonrasındada düşük yaptım bence beklememelisin test yapmalısın...
gideyim test alayım bari,olmayaçak böyle,akşam üstü yazarım varmı yokmu bişey!
canim hadi hayirli haberini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq:ben gidiyorum test almaya birazdan,!!! ay inşallah vardır bişey ,
kızlar,geldim testi aldım yaptım,
2.çizgi çok silik çıktı,karşıdan akınca belli oluyor ama rengi çok açık,,,anlamadım ben,yarın sabah yapayım birde diyorum,varmıdır sizce kızlar....?
Kııızzz SELKİE yaşasıııınnnnkaydirigubbakcemile2 amanıııınnn kızzz sen hamilesiiin. kaydirigubbakcemile5 Yaa çook heyecanlandım canıım. Bence sen yarın sabahtan doktoruna ya da hastaneye giiit.
2.çizgi çok silik çıktı,karşıdan akınca belli oluyor ama rengi çok açık,,,anlamadım ben,yarın sabah yapayım birde diyorum,varmıdır sizce kızlar....?
Selkieciğim vallahi bence hamilesin canım. Yoksa neden ikinci çizgi çıksın kiii! Yaa arkadaşım ben bile nasıl heyecanlandım anlatamam sanaa. İlk kutlayan ben olayım bari. Allah sağ salim kucağına almayı, analı, babalı, ağabeyli büyütmeyi nasiip etsiin inşallaah...
ay canım benim çok sevindim ama yarın mutlaka doktora git lekelenmenin nedenini öğrenirsin kız ne mutlu ettin bizi varya :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
canım ben hala emin olamadım yalnız?durup durup test bakıyorum şu anda,bitane daha mı yapsam bir iki saat sonra!
Amaaann adamların hepsi aynı be gülüm. Vallahi bilmiorum ama seninle bizler de çok heyecanlandık. Bakalım hep birlikte sabahı nasıl edeceğiz:dance:
bencede canım silik çıktıysa vardır http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html bu siteye bakarak denkleştir bakalım
ben o kadar mutlu ldum ki canım benim yanında olmayı çok isterdim
Güzelim bence boşu boşuna paranı harcama yeni bir test alarak. Yarını beklersen daha iyi olur. Hem testten sonra da doooğğğruu hastaneye. Zaten test yine iki çizgi çıkacak nasılsa:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?