- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.321
kızlar hepinize çok teşekkürederim ama şu anda gerçekten çok kötüyüm,ugün yine kanamam olunca dr ye gittim,şimdi geldim ve size yazıyorum ilk olarak yine,bebğin kesesi ultrasonda hem karından bakılan hem alttan bakılan ultrasonla gözükmedi,dr kan aldı benden,cumartesi yine gideceğim,
dış gebelik veya düşükten şüphelendi bana progestan verdi,şu anda kesenin görünmesi gerekiyordu dedi,kızlar dua edin benim için ne olur?
başka neden gözükmezki?
her tarafım arıyor,kendimi çok yorgun hissediyorum...
selam kizlar hepinizin kandili mübarek olsun
selkie canim allah kucagina almayi nasip eder insallah
valla cok sevindim
ayrica insallah bir terslk yoktur ve cumartesi daha güzel haberlerini aliriz
ALLAHIM SU GÜNÜN YÜZÜ HÜRMETINE BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMININ DUALARINI KABUL EYLE
VE KIMSEYE COCUK ÖZLEMI CEKTIRME YARABBI ::: AMINNNNN
valla cok sevindim
canım hiç aklına kötü bişey getirme daha dört haftalıktır seninki gözükmezki kese daha çünkü benimde gözükmemişti hiç kötü bişey getirme aklına canım
şimdi bazı hamilelik haberlerini okudum 5 haftalık kese çok zor gözüktü yazmışlar daha dur canım lekelenmelerinin elbet bir sebebi vardı sen çok dikkat et kendine
AMINNNNNN
bu ara bende iki gün adet gördümmü görmedimmi bilemedim
sadece akinti gibiydi bugün doktora gittim arastirmak icin
bana test yapti ve yine negatif cikti((
ama napalim kaderimizde varsa cekecegiz
insallah bu mutlulugu ikinci kez er yada gec bana rabbim yine nasip eder AMINnn
kızlar uzun zamandır topiğe şöle bakıp çıkıyordum nasılsınız bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldumu
zeynep gebelik şekerin çıkmış kafaya takma fazla bizim topiktede bi kaç kişide çıktı diyetle dengelediler canım
herkesin regaip kandili mübarek olsun..hamiş arkadaşlar sağlıcakla doğursun..hamiş olmayanlarr en kısa sürede hamiş kalsınn...hamiş olduğunu yeni öğrenenler(selkie) eeee onun için bişey söylemeye gerek yok zaten kandil müjdesiyle geldi..sağlıklı hamilelik geçirip nur topu gibi bebişlerrr doğursunnlarr..oğullarını sünnet ettircekler (bennnn:1shok:)hayırlısıyla sünnetlerini yaptırıpp rahata ersinnlerr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar hepinize çok teşekkürederim ama şu anda gerçekten çok kötüyüm,ugün yine kanamam olunca dr ye gittim,şimdi geldim ve size yazıyorum ilk olarak yine,bebğin kesesi ultrasonda hem karından bakılan hem alttan bakılan ultrasonla gözükmedi,dr kan aldı benden,cumartesi yine gideceğim,
dış gebelik veya düşükten şüphelendi bana progestan verdi,şu anda kesenin görünmesi gerekiyordu dedi,kızlar dua edin benim için ne olur?
başka neden gözükmezki?
valla cok sevindim
AMINNNNNN
bu ara bende iki gün adet gördümmü görmedimmi bilemedim
sadece akinti gibiydi bugün doktora gittim arastirmak icin
bana test yapti ve yine negatif cikti((
ama napalim kaderimizde varsa cekecegiz
insallah bu mutlulugu ikinci kez er yada gec bana rabbim yine nasip eder AMINnn
benim cimcimem kızmış canım..inşallah benim şekerde düzene girer canım...senin doğum ne zaman tatlım
amin canım...
canım bende 4+3 günlükken gitmiştim üstten bakmıştı gerçi ama gözükmemişti sende erken gitmişsin benim gibi...5+5 te gittim alttan bakınca gözüktü...endişe etme inşallah herşey yolunda gider...
AMİNNNNNNN
Canım inşallah allahım dualarını kabul eder...umarım daha fazla beklemezsin
başka neden gözükmezki?
başka neden gözükmezki?
canım yaa senin kesenin gözükmesi için daha çok erkenn..yaa adet geçtikten 10 gün sonra keseye bakılırr..canım sen yat ayağa pek kalkmamaya çalış..aklına kötü şeyler getirme..dualarım hep seninlee..progestanda inşallah kanamayı keserrr..üzülmee:Saruboceq::Saruboceq:
üzülme canim hemen kötüye yorma allak büyüktür hersey olucagina varir önemli olan senin sagligin:1hug::1hug::1hug:
başka neden gözükmezki?
hayırlı akşamlar hayırlı kandiller herkesin dualarını yüce Rabbim kabul etsin inş. ben de bu topicin bağımlısı oldum sizlerle daha tanışmadım ama mutlaka bu sayfaya uğruyorum muhabbetlerdeki samimiyet çok hoşuma gitti.
Selkie arkadaşım inş. yerleşme kanamasıdır ve devam etmez. dualarımız sizin için inşallah Rabbim minicik meleginizi size bağışlar.
allah yardımcın olsun canım bu mübarek günde dualarım seninle
Selkie canım hepimiz ikinci bebeği istiyoruz ama önce hayırlısını sana çok güzel bir söz yazacağım bunun üzerine belki biraz moral bulursunkızlar hepinize çok teşekkürederim ama şu anda gerçekten çok kötüyüm,ugün yine kanamam olunca dr ye gittim,şimdi geldim ve size yazıyorum ilk olarak yine,bebğin kesesi ultrasonda hem karından bakılan hem alttan bakılan ultrasonla gözükmedi,dr kan aldı benden,cumartesi yine gideceğim,
başka neden gözükmezki?
Selkie canım hepimiz ikinci bebeği istiyoruz ama önce hayırlısını sana çok güzel bir söz yazacağım bunun üzerine belki biraz moral bulursun
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve gönlümüzdeki dilekleri hayırlısıyla kabul etsin bebişilerimizi kucağına almayıda nasip etsin
çok güzel bir söz canım ,teşekkürederim,bu gün daha iyiyim en azından kanamam yok şimdilik...
kanaman olmamasına sevindim bende oğluma hamileyken 3 ay azda olsa kanamam oluyordu yüreğini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?