- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.361
idare eder canım ne yapayım sıkılıyorum eşim nöbette kız uyumuyor ki şöyle rahat rahat sigaramı içeyim
sen ne zaman çıkacaksın canım doktora
o doktoru biliyorum canım başka nedenle gitmiştim iyi bi doktor devlet daha yakın geldiği için oraya gidiyorum hep ,hayırlısı salı gününü bekliyorum sabırsızlıklacanım benim ilk 14cıkmıştı ama adetıme 3gun falan vardı sonra 74 sonra 136 cıkmıştı gec dollenme olmuş oyuzden keseyıde gec gorduk bende cok gerılmıştım doktorum muhammet öztürk ssk doktoru ozelıde hastahanenın karsısında ben cok memnunum doktorumdan tavsıye ederım
o doktoru biliyorum canım başka nedenle gitmiştim iyi bi doktor devlet daha yakın geldiği için oraya gidiyorum hep ,hayırlısı salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla
canım düzenli içiyorum canım ama çok uyku yapıyor,napıcam bilmem,komşularım hep,hastamısın,yüzün gözün solmuş,çok halsiz duruyorsun diyor,haberleri yok henüz,
Allah razı olsun canım benim....
yok canım gönderebileceğim bir yer,kayınvalidem ankarada görümcemde,zaten gelmez cağırsamda,annem kuşadasında gezmede,onuda çağırmam 2. bebeğimi istemiyor çünkü olmasını,çocuğu yanlarınada yollayamam,kreşde kapandı...mecbur başbaşayız....
selkie arkadşım öncelikle tebrik ederim dün doktora gittim benimde morelim bozuldu aynı şeyleri yaşıyoruz hcg 934.16 çıktı fakat hem alttan hem üstten baktı keseyi göremedi dış gebelik olabilir dedi hcg ye baktı normale yakın dedi 2- 3 haftalık gözüküyor salı gün gel tekrar bakalım dedi o kadar üzüldüm ki buraya bile yazmaya cesaret edemedim bi gireyim dedim ve aynı şeyleri paylaştığımızı gördüm üzüldüm zaten yanlış hatırlamıyorsam aynı hapı aynı zaman larda bıraktık inşallah en kısa zaman da seviniriz
canım düzenli içiyorum canım ama çok uyku yapıyor,napıcam bilmem,komşularım hep,hastamısın,yüzün gözün solmuş,çok halsiz duruyorsun diyor,haberleri yok henüz,
Allah razı olsun canım benim....
wanna zeyenp tebrikler gözünüz aydın çok sevindim inşallah gönlünüze göre olmuştur
benim doğum temmuz 22 gibi sezeryan olacak benimde oğlum olacak ilki kızdı
cok uyku yapıyor bende kullandım kafamı kaldıramıyordum daha yenı kestım duşuk tehlıkem için kullanmıştım ayrıca kabızda yapıyor dıkkat et saglıklı ve hayırlı sonuçlar verırsın ınsallah
o zaman herseyi cok yavas yapmaya calis canim. valla ben hamile kaldigimdan beri evde dogru durust birsey yapmiyorum. baska zaman olsa bu kadar daginiklik, toz icinde kafayi yemem lazimdi. ama simdi hicbirsey bebegimden onemli degil diyorum ve gozumu kapiyorum. sende oyle yap.
canim, normalde deger 1500-2000'e falan ulastiginda goruluyor kese. rahat ol, mutlaka gorursun insallah.
progestan cok uyku yapiyor. son gittigimde bana 200mg olandan yazdi. yani iki tane almis gibi oluyorum. sabah aksam aliyorum. aksamlari sorun degilde sabah alip okula gidiyorum ve o halde ders anlatiyorum. korkuyorum valla agzimdan tuhaf birsey cikacak diye.kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım bu değerler her hastanede farklı mı anlamadım benim adetimden 7 gün geçtiğinde yapıldı 934,16 benimde 2- 3 haftalık salı gün gel dedi doktor inşallah görürüm o zaman ağrım bu gün fazla yok çok şükürkızlar u gün dr ye gittim ,değerim 92.5
2 haftalık henüz,dr şimdi göremeyiz zaten dedi,düşük tehlikesi devam ediyo ama,progestanı içmeye devam,
salı yine gidiçem bugün yine kan aldı,onun sonuçunu alıçam,ultrasona sokmadı,ses dalgası zarar vermesin diye,
bakalım o zaman sonuç ne çıkaak?ama şimdi daha rahatım...en azından görmek için erken olduğunu biliyorum...
geçmiş olsun canım bu değerler her hastanede farklı mı anlamadım benim adetimden 7 gün geçtiğinde yapıldı 934,16 benimde 2- 3 haftalık salı gün gel dedi doktor inşallah görürüm o zaman ağrım bu gün fazla yok çok şükür
kızlar u gün dr ye gittim ,değerim 92.5
ovulasyona göre 2 haftalık henüz,dr şimdi göremeyiz zaten dedi,düşük tehlikesi devam ediyo ama,progestanı içmeye devam,
salı yine gidiçem bugün yine kan aldı,onun sonuçunu alıçam,ultrasona sokmadı,ses dalgası zarar vermesin diye,
bakalım o zaman sonuç ne çıkaak?ama şimdi daha rahatım...en azından görmek için erken olduğunu biliyorum...
kızlar u gün dr ye gittim ,değerim 92.5
ovulasyona göre 2 haftalık henüz,dr şimdi göremeyiz zaten dedi,düşük tehlikesi devam ediyo ama,progestanı içmeye devam,
oldukca iyi bir deger gibi gorunuyor. hayirlisiyla ikiyede katladimi biraz daha rahatlarsin insallah.
selam kizlar nasilsiniz bakim???
selkie insallah daha güzel sonuclar alirsin sali günü
dört gözle beklyorum
saglcakla kaln
canim hadi hayirlisi ins sali günü dahada güzel haberler alirsin hersey gönlünce olsun
merhaba arkadaşlar ben bu topiği yeni farkettim benimde 11 yaşında bir kızım var ikincisi olmuyor buradaki herkes doğal yollamı hamile kaldı yoksa aşılama, tüp bebek gibi yöntemlerlemi hamile kaldı
inşallah kızlar ya,bir şu keseyi içindede bebeği görsem daha iyi olaçak,salı gününü beklemek kaldı şimdi!hepinizi tek tek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar ben bu topiği yeni farkettim benimde 11 yaşında bir kızım var ikincisi olmuyor buradaki herkes doğal yollamı hamile kaldı yoksa aşılama, tüp bebek gibi yöntemlerlemi hamile kaldı
canım ya senin büyük ihtimalle geç döllenme..canını sıkma ..kendine çokkkk dikkat et..senii çokkk öpüyorumma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?