- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
valla benim gibi düşünüyorsun sende canım aşılamadan degilde sperler karışır diye çekiniyorum çocuk dogurcaz diye gümbürtüye gitmeyelim düşüncesi bile korkuç hayal edebiliyormusun karıştıgını bebek babaya benzemiyor adam boşar valla elin çocuguyla ortada kaldımızın resmidir yok biz dogal yola devam edelim bir süre daha valla tırsıyorum
önümüzdeki ay aşılama deniyelim diyoruz hayırlısıyla. ama böyle aklıma kurt düşüyo ya!kafamçokkarıştı
ya arkadaslar herkes heryerde asılama tup bebek vs yaptırıyor eminim pek çok kisinin aklına bile boyle seyler gelmiyordur ama ben kuskucu bir insan oldugum için ozellikle buyuk unv yada devlet hastanelirenie bu konularda pek guvenim yok. hastalık tedavisinde vs tibbi olarak iyiler ama bu tarz seylerde kalabalık ortamlarda karısıklık olur diye odum kopuyor. benimki sıradan bir dusunce değil siz bana bakmayın .
yazmasam daha iyiymis :)) paronayak tip gibi .)))
kızlar merhaba çok şükür kendimi bayağı topladım inşallah en yakın zamanda adet olurumda yazarım size...şuanda kemerde tatildeyim tabii toplamamda bu tatilin etkisi çok oldu kendinize iyi bakın
Apexnasip..................... 16 Ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
pınar77...............................8 Eylül
WANNABABY....................8 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
heja
HAMİŞLER
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
a.s.merhaba zeynepcim benim tarihi 15 eylül olarak eklermisin hayırlısıyla inş. önümüzdeki ay bakalım :CüvCüv:
inş. canım hayırlı haberleri veririm bu ay allahım herkesin gönüne göre versin benide içinden ayırmasın herşeyin hayrılısı diyorum eklemeyide yaptıgın için teşekkürler sevgileerinşallah canım önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alırıza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?