kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hadi canım hayırlısı inşallah güzel haberlerin gelir

hayırlı haberler alırsın inş.allah tamamına erdinsin
darısı bize inş.bizde böyle müjdeli haberler veririz biraz zor ama allahtan ümüt kesilmez değilmi senağlama
bu ikinciler bizi çok zorlayacak gibi baksana istedikçe gelmiyo velett kaydirigubbakcemile

inş. alırım canım bakalım kanda herşey belli olacak allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin canım sende ümitsizlilige kapılma allah büyük allahtan evet ümit kesilmez allahım olmayanlarada tattırsın hep dua ediyorum

bugün bile baktırsan kesin sonuç çıkar canım beta hcg çoktan yükselmiştir inşallah hayırlı haberlerini duyarım...hihoyyyt

bugün bile baktırsan kesin sonuç çıkar canım beta hcg çoktan yükselmiştir inşallah hayırlı haberlerini duyarım...hihoyyyt

saol canım allah razı olsun canım bugun pazar günü o yüzden yarın baktıracam allah nasip ederse bakalım ne çıkacak hayırlısı sonucu ögrenir ögrenmez yazıcam duyuracam sevgilerle

Selam kızlar biliyorsunuz bende ikinci bebiş için uğraşıyorum.eşimin ameliyatı benim nodülüm derken 5 sene geçti.oğlum 13 yaşına geldi bende 36 girecem.triotum yüksek çıkınca tüp bebek tedavim 4-5 hafta ertelendi.eğer bu ay da hastalanmazsam tübp bebek olacak.tuarmı bilmem:sm_confused:.bene kocaeli üniversitesinde tedavi görüyorum.sanırım tedavim 2,750 ytl olacak .ve dr sana ucuz ilaç ayarlıcam dedi.çok yardım sever bir insan ve çok ilgili.umarım bu tedvimiz süresince de devam eder..canlarım hepimiz için hayırlısı.ne yapalım biri bedava diğeri paralıymış.millet ceketi atar karıları hamile kalırmış.bizde kocalara kök söktürüyoz.kaydirigubbakcemile

[COLOR][/FONT] canım allah gönlüne göre verirde umarım bu ay hamişsindir.o his seni yanıltmamıştır inşallah.:içelim:

arkadaşlar hasta olduğum halde karnım çok fazla ağrıyor ya
neden anlamadım hiç bu kadar olmazdı ilk kez bu kadar uzun ve acı veriyor
bana akıl verin nedendir ne yapmam lazım
bu gün kaçıncı günü ağrı geçmedi hala

heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
tugbamurat.....................10 ağustos
giznur.............................13 ağustos
Apexnasip..................... 16 Ağustos
savarona7778..................16 ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse

HAMİŞLER

cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım belki bu ay üşütmüşsündür ondanda olabilir...ama sen yinede geçmezse bi druna görün belki kist vardır

canım belki bu ay üşütmüşsündür ondanda olabilir...ama sen yinede geçmezse bi druna görün belki kist vardır

iki ay önce gittim şekerim kist yok vardı ama ilaçlarla teemizlendi şükür şimdi sorun yok demişti dr.bilmiyorum ya neden olduğunuda
sen listene beni eklememişsin şekerim artık hamiş olmayanlara eklersin baksana biraz zor bizim hamişliğimiz velet gelmiyo birtürlü

heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
tugbamurat.....................10 ağustos
giznur.............................13 ağustos
Apexnasip..................... 16 Ağustos
savarona7778..................16 ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn

HAMİŞLER

cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

eklemez olurmuyum canım gününü bilmiyodum ondan olmuştur....inşallah hamişler listesinede gireriz ben pek emin deilim ama allahtan umut kesilmez

guleda selam hosgeldin

seninle aynı duyguları yasamısız pek çok insan gibi. bende 30 yasındayım ve 8 yasında bir oglum var bir sene once bir anda ikinciyi yapma hevesi geldi geçer sandım heves sandım daha dogrusu heves değilmis geçmedi ve olmuyor ilk bebegim hemen olmustu bu birsenedir olamadı ( biz burdaki kisilerzaten karar vermis yapmak için ugrasan insanlarız insalah en kısa surede hepimiz ikinci bebeklerimiz once karnımıza sonra kucagımız aalırız
bu arada sen kac aylık hamilesin ? cinsiyeti bellimi ?

basak ya sayet gercekten unv hast ucretsiz yapıyorsa bu isi bir çocgu olanlara bile super birsey ama mantıken hiç sanmıyorum
belki sana yakının kendi imkanlarını kullanarak yaptıracaktır herkes için geçerli birsey değildir ugorustugunde sorsan aslında bizler için ne kadar makbule geçer.

bu arada zamanlama kotu olmus arkadasalr bu sene anasınıfına madem çocuklarınız gidecek diyelim hemen hamile kaldınız seneye birinci sinifa baslarken oldukca kuçuk bir bebek ve yeni okula baslayan birç ocgunuz daha olacak.
birnci sinifi çok zorlu atlatmıs bir anne olarak pek tavsiye etmem ama bekleyin de diyemem durumu biliorum zaten olmuyor aylardır artık hayırlısı. ben dahil etrafımdaki ç ocgu okula baslayan pek çok arkadasım çok zormus birinci sinif dediler okuma yazma bolumu gercekten ozellikle ilk donem korkunç.
esler sayet yardımcı ise biri bebekle biri buyuk çocukla mesgul olup olay paylasılacaksa çok yıpranmaz tek taraflı anneler diye dusunoyrum.
bende oglum zorlu 4. sınıfa baslamadan dogurayım ilk bebeklik donemini atlatayım istiyordum ama su an hamile kalsam nisan mayıs gibi dogacak dolayısıyla 4 e baslarken ogulum yine kiçuk bir bebegim olacak. ama herseyin hayırlısı biz ne kadar plan yaparsak yapalım tutmadımı tutmuyor ben ilk aylarda hamile kalacagıma oyle emindim ki alısveris yaparken ogluma bu yaz giymesi için mayo bile almadım seneye bebek olur tatile gidemeyiz diye:) bunları dusundukce dahada uzuluyorum ne salakmısım sanki o kada basit hamile kalmak diye
çok yazdım basınızı agrıttım
herkese iyi akksamlar

tuba ne yaptın kan testi yaptırmadınmı bugun ses çıkmamıs senden ??

merakla bekliyorum insallahh hamilesidir

basak sen nasılsın bizim adet gunlerimiz aynı neler hissediyorsun
benim az evel tam rahim bolgesinde bir kaç kere igne batması gibi birseyleroldu nası umutlanıyorinsan en ufak bir farkıllıktan insallahhhhh bu ay yaa
ilk kez klomen kullandım umarım bu ay olur

kızlar ayın 16 sına 5 gün kaldı ben hale karışık duygular içerisindeyim çatlatma iğnesi olalı 12 gün oldu karınımda ara ara hafif arılar dışında bi belirti yok.bide bir iki kere mide bulantısı oldu ama pisikolojikte olabilir.çok heyacanlıyım ve merakla ayın 16 sını bekliyom elimde iki tane idrar testi var ve ben yapmamak için kendimi zor tutuyorum.ofofffffff

bende hep aman oğlum biraz büyüsün, aman birinci sınıfı atlatalım, aman şu ay olsun vs... derken bu yaşa geldik. hem benim yaş aldı başını gitti hemde oğlumla yaş farkı sürekli açılıyor.

artık hiç umrum değil, sağlıcakla olsunda hangi ayda olursa olsun. şimdikiaklım olsa çoookkkttaaaan yapardım.senağlama

canım benim reglime 2 gün var.. bende bu ay klomen kullandım çatlatma yapıldı ..12 gün sonra pregnylin etkisi sıfırlanıyo dem,işti dr.. bende dün idrar testi yaptım .. varla yok arasında hafif bi pembelik vardı .. acaba iğnedenmi diye düşünmekten sabaha kadar uyku tutmadı .. bu gün gidip kan testi yaptırdım .. sonuç 76.11. belki sende öyle çıkabilir .. sabah ilk idrarını biraz yaptıktan sonrasını alarak yap bakalım ne çıkacak .. amöa çıkmazsa bişey üzülme çünkü erken daha ..Allah gönlüne göre versin canım ...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…