- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
benim adet tarihim bugün ve ben hasta olmadım arada belim agrıyo okadar bide 3 gün önce idrar testi yaptım 2 çizgi silik pembe çıktı ben şuan beklemedeyi günümü 1 kaç gün geçsin kanda baktıracam ve varsa sizlere haber verecem allah herkesin gönlüne göre versin
hadi canım hayırlısı inşallah güzel haberlerin gelir
hayırlı haberler alırsın inş.allah tamamına erdinsinbenim adet tarihim bugün ve ben hasta olmadım arada belim agrıyo okadar bide 3 gün önce idrar testi yaptım 2 çizgi silik pembe çıktı ben şuan beklemedeyi günümü 1 kaç gün geçsin kanda baktıracam ve varsa sizlere haber verecem allah herkesin gönlüne göre versin
hayırlı haberler alırsın inş.allah tamamına erdinsin
darısı bize inş.bizde böyle müjdeli haberler veririz biraz zor ama allahtan ümüt kesilmez değilmi senağlama
bu ikinciler bizi çok zorlayacak gibi baksana istedikçe gelmiyo velett kaydirigubbakcemile
bugün bile baktırsan kesin sonuç çıkar canım beta hcg çoktan yükselmiştir inşallah hayırlı haberlerini duyarım...hihoyyytbenim adet tarihim bugün ve ben hasta olmadım arada belim agrıyo okadar bide 3 gün önce idrar testi yaptım 2 çizgi silik pembe çıktı ben şuan beklemedeyi günümü 1 kaç gün geçsin kanda baktıracam ve varsa sizlere haber verecem allah herkesin gönlüne göre versin
bugün bile baktırsan kesin sonuç çıkar canım beta hcg çoktan yükselmiştir inşallah hayırlı haberlerini duyarım...hihoyyyt
canım allah gönlüne göre verirde umarım bu ay hamişsindir.o his seni yanıltmamıştır inşallah.:içelim:evet gerçekten bu ikincilere birşeyler oluyor galiba arkadaşlarkaydirigubbakcemile.....benim adetime 12 günüm var yani tam kritiklerdeyim,bugün içimde nedense bir mutluluk var sanki yolda biri varmış gibi ama neyse çok ta ümid iyi değil,hayırlısını istemek gerek,:CüvCüv:hepinize boooooooooooool ca güzellikler temenni ediyorum,güzel olan herşey sizinle olsun,hayırlı geceler
arkadaşlar hasta olduğum halde karnım çok fazla ağrıyor ya
neden anlamadım hiç bu kadar olmazdı ilk kez bu kadar uzun ve acı veriyor
bana akıl verin nedendir ne yapmam lazım
bu gün kaçıncı günü ağrı geçmedi hala
canım belki bu ay üşütmüşsündür ondanda olabilir...ama sen yinede geçmezse bi druna görün belki kist vardır
iki ay önce gittim şekerim kist yok vardı ama ilaçlarla teemizlendi şükür şimdi sorun yok demişti dr.bilmiyorum ya neden olduğunuda
sen listene beni eklememişsin şekerim artık hamiş olmayanlara eklersin baksana biraz zor bizim hamişliğimiz velet gelmiyo birtürlü
Merhaba Arkadaşlar
Bende 2. bebeğime hamileyim size başımdan geçenleri anlatmak istedimki bazı arkadaşlara belki yol gösterir
Ben 29 yaşındayım ve 8 yaşında bir kızım var Evlendiğimde hiç bişimiz yoktu ve 1 çocuk yaptık daha sonra evimizi arabamızı ve ihtiyaçlarımzı karşıladık birlikte çalışarak hala da çalışmaya devam ediyoruz bu arada geçen yıllarda hep bi mazeret ürettik kendi kendimize yada kendimizi kandırdık büyükler hep söyledi kızım yap sonra pişman olursun diye ama ben hep egoistik yapıp daha erken kızıma daha iyi bi gelecek hazırlamak istiyorum diye bekledim 1 tane olsun en iyisi onun olsun dedik ama hata yaptığımı bir gün aile dostumuzun cenazesin de anladım ölen arkadaşımız tek çocuktu ve babası ölmüştü annesi de ölünce tek kaldı ve hep feryad etti bir kadeşim bile yok evet bende ogün anladım ve (kariyerimi ,işimi ,egoist düşünceleri bi kenara bırakıp )çocuk yapmaya karar verdik.Allah dağına göre kış veriyomuş onu anladım önceden hepsini birarada yürütemem derken şuan hamileyim işe devam,bebeğimiz olduğunda gece 10 kere de kalksam bana zor gelmiyecek çünkü insan ona göre hazırlıyor kendini bence daha fazla ara vermeden yapın bebeklerinizi ben şahsım adıma hamile kaldıktan sonra çok pişman oldum çünkü bebeğimiz olduğunda kızım 9 yaşında olucak ve aradaki uçurum beni üzüyor ama kısmet böyleymiş benim düştüğüm hataya düşmeyin Sevgiler
yahu arkadaşlar bana aşılaman ücretsiz diyen tıbbi sekreterdi çocum oldugunuda biliyor ücretli olsaydı beni çagırmazdı heralde diye düşünüyorum.
bu ay sonuna dogru gidiyemde görüşeyim olmassa sizide bilgilendiririm
basak ya sayet gercekten unv hast ucretsiz yapıyorsa bu isi bir çocgu olanlara bile super birsey ama mantıken hiç sanmıyorum
belki sana yakının kendi imkanlarını kullanarak yaptıracaktır herkes için geçerli birsey değildir ugorustugunde sorsan aslında bizler için ne kadar makbule geçer.
bu arada zamanlama kotu olmus arkadasalr bu sene anasınıfına madem çocuklarınız gidecek diyelim hemen hamile kaldınız seneye birinci sinifa baslarken oldukca kuçuk bir bebek ve yeni okula baslayan birç ocgunuz daha olacak.
birnci sinifi çok zorlu atlatmıs bir anne olarak pek tavsiye etmem ama bekleyin de diyemem durumu biliorum zaten olmuyor aylardır artık hayırlısı. ben dahil etrafımdaki ç ocgu okula baslayan pek çok arkadasım çok zormus birinci sinif dediler okuma yazma bolumu gercekten ozellikle ilk donem korkunç.
esler sayet yardımcı ise biri bebekle biri buyuk çocukla mesgul olup olay paylasılacaksa çok yıpranmaz tek taraflı anneler diye dusunoyrum.
bende oglum zorlu 4. sınıfa baslamadan dogurayım ilk bebeklik donemini atlatayım istiyordum ama su an hamile kalsam nisan mayıs gibi dogacak dolayısıyla 4 e baslarken ogulum yine kiçuk bir bebegim olacak. ama herseyin hayırlısı biz ne kadar plan yaparsak yapalım tutmadımı tutmuyor ben ilk aylarda hamile kalacagıma oyle emindim ki alısveris yaparken ogluma bu yaz giymesi için mayo bile almadım seneye bebek olur tatile gidemeyiz diye:) bunları dusundukce dahada uzuluyorum ne salakmısım sanki o kada basit hamile kalmak diye
çok yazdım basınızı agrıttım
herkese iyi akksamlar
kızlar ayın 16 sına 5 gün kaldı ben hale karışık duygular içerisindeyim çatlatma iğnesi olalı 12 gün oldu karınımda ara ara hafif arılar dışında bi belirti yok.bide bir iki kere mide bulantısı oldu ama pisikolojikte olabilir.çok heyacanlıyım ve merakla ayın 16 sını bekliyom elimde iki tane idrar testi var ve ben yapmamak için kendimi zor tutuyorum.ofofffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?