kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynoşum hamişlerin listesine yaz bakalım canım ..inşallah bu seferki sağlıklı bi şekilde olur hayırlısı artık ..kalp atışını görmeden fazla sevinemiyorum..umarım 9 ay boyunca hep hamişler listesinde kalırım ..a.s.

canım önce ilgin için saol gittim gitmezmiyim çok kalbalıktı neyse bekledim dr girdim dr kan testine yolladı laboratuara orasıda saat 10 kadarmış kan alma kapanmış yarın sabah kan verecem sonuçta 2 gün sonraymış yani sizlere perşembe günü haber verecem

heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
tugbamurat.....................10 ağustos
Apexnasip..................... 16 Ağustos
savarona7778..................16 ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn

HAMİŞLER

giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

giznurum canım benim.rabbim bu sefer yüzünü güldürü inşallah.bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.çooooooooooook sevindim canım arkadaşım. kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:

ben olsam birini simdi birini bir kaç gun kala yapardım testlerin
benim evdede yaklasık 15 tane test var adete 4-5 gun kala yapmaya baslıyorum eglenceli oluyor:))

zeynepcim beni sil canım ben adet oldum. nerdeyse ikinciye olucam:))canım biz şimdişlik vazgeçtik.. beni sil yeni tarhi yok(öptüm canım.. bende artık sizlerin haberleriyle sevincem buradan:))

tugbamurat.....................10 ağustos
Apexnasip..................... 16 Ağustos
savarona7778..................16 ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
heja

HAMİŞLER

giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

benide yazarmısınız eylül 8

bende ikinci çocuğu istiyorum benide listeye eklermisiniz iki gün önce düşük yaptım baya moralim bozuk inşallah bu sefer olur öbür ay tekrar denicem

ben olsam birini simdi birini bir kaç gun kala yapardım testlerin
benim evdede yaklasık 15 tane test var adete 4-5 gun kala yapmaya baslıyorum eglenceli oluyor:))

yapıcam yapmasınada negatif çıkar korkusuyla bekliyorum.en azından daha 4 gün daha hamile olma olasılığım var ama testi yaparsam bitebilirbu olasılık doğalolarak kendimi avutmaya çalışıyom çok gerginim boundan önceki ay bende öyle testler yaptım ama bu ay iyice gerildim cnm... allahım neolur bizlerede hayırlısıyla nasip et bizde alalım sağlıkla ikinci bebişlerimizi kucağımıza

geçmiş olsul cnm acele etme doktorun ne dedi bilmiyorum ama benim dr düşükten sonra en az 2 ay beklememi söyledi.hem sende kendini toplarsın bu arada yinede sen bilirsin düşükten sonra insanda takıntı oluyo benim hiç aklımdan çıkmıyo.büyük geçmiş olsun

çok teşekkür ederim doktorum temizlendikten sonra diğer adetimde başlamamı önerdi bu arada ben ilaçla hamile kalabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…