kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım hayırlı olsun,delikanlı oldu desene oğluşumuz,küçüldü diye üzülüyor heee :roflol::roflol::roflol: önemli olan işlevi :roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi kolay gelsin sana canım,oğluşunada çok geçmiş olsun! nasıl geçti sünnet ,kolay oldumu,?

Son düzenleme:

ya bilmezmiyim insan çok hassas oluoyr ama sen aldırma o kadına boşver gitsin...ne diye böyle yaparlar bilmem....

canim, benim doktorum hic alttan bakmadi. sanirim 7 haftalikti ilk duydugumuzda Allah'a sukur. Rabbim sonsuza kadar atmasini nasip etsin o minik kalplerin insallah.

panik yapma. insallah sende duyucaisin hayirlisiyla.

canim, benim doktorum hic alttan bakmadi. sanirim 7 haftalikti ilk duydugumuzda Allah'a sukur. Rabbim sonsuza kadar atmasini nasip etsin o minik kalplerin insallah.

panik yapma. insallah sende duyucaisin hayirlisiyla.

perşembe dr ye gideçeğim ya sabırsızlıkla beliyorum o gün duyarım belki diye,amin canım,Allahım sonsuza kadar atmasını nasip etsin meleklerimizin minik kalplerinin...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan benim perşembe günü 6 hafta 2 günlük gibi bişey olaçak ,inşallah duyarım !

duyabilirsin ama duymazsan panik yapma. ustten kalp atisinin duyulmasi daha uzun surebiliyor. oglumda alttan bakmisti, 5+4 te duymustuk kalp atislarini.opuyorumnanaktan

hosgeldin canim aramiza
neden almayalim basimizin üzerinde yerin var
insallah tez zamanda kavusursun ikinci melegine
benimde oglum eylülde 2 yasina girecek insallah

pelin hayirli olsun canim dügününüde görmeyi nasip eder rabbim insallah ( amin )

yuhh artık..ne biçim insanlar var ya canım sen bu manyak kadının söylediklerini kafana takma allahın izniyle bebişini alcan kucağına..iyi şeyler düşün hep..yaaa çok sinirlendimm.. lmaz:

ayyy kıyamam.......geçmiş olsun canım kolay gelsin
çokkk teşekkürler geçti inşallahha.s.
canım hakikatten çok kolay oldu..yaww bende şaşırdımm..çocuk sünneti oldu normal külotu pantolonu ile eve geldik..o bilgisayarın başına geçti bizde balkonda çay içtikk..yaww çok garip aslında..insan bu konularda hep en kötüyü düşünüyo..hiç korktuğum gibi olmadı..görümcem normal sünnet yaptırsaydın bu kadar rahat olmazdı çok ağrısı olurdu dedii..yaww sanada bu yöntemi tavsiye ediyomm..bide bezli çocuklarada yapılıyomuşş..ikinci oğlan olursa seneye yaptırırsınn inşaallahh yerimseniben
canımm çokk teşekkürlerr

çok iyi olur ya bana nerde yaptırdığının adresini verirsen çok iyi olur,neydi bu sünnetin asıl adı,?unutmayayımda seneye bende yaptırayım ya....

Günaydın kızlar
Pelinciğim büyük geçmiş olsun. Bak korktuğun gibi değilmiş dimii. Allah damatlığını, baba olduğunu da göstersin inşalllaahh. Ömrünü uzun, bahtını açık eylesin Yaradan.

saol figencim .zaten bir gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek.Allahım sonuna erdirir inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız :Saruboceq:

saol canım .inşallah kavuşurum ,inşallah hep beraber kavuşuruz :1hug: bebişlerimizde aynı yaştaymış benimki 8 eylül doğumlu. bende düşünüyordum acaba erkenmi diye demekki benim gibi varmış saol canım opuyorumnanaktan

merhabalar kızlar ben hala uyuyorum oturdugum yerde benım bulantılarım gecmişti 3gundur tekrar basladı canım cıkıyor mıgdem agrıyor bırsey yıyemıyorum

sen içini rahat tut. haliyle insan hamileyken daha hassas oluyor,anlayış ve moral bekliyor ama kendini bilmez o kadar çok insan var ki. fal işte, saçmalamış bence. geleceği kim bilebilirki.

çok iyi olur ya bana nerde yaptırdığının adresini verirsen çok iyi olur,neydi bu sünnetin asıl adı,?unutmayayımda seneye bende yaptırayım ya....
canım ben ankara da yaptırdım..istanbulda da yapılıyomuş..internetten bi araştır istersen..plastik kıskaç yöntemi adı..yada aliklamps diye geçiyo..gerçekten sünnetimiz çok kolay geçti...dün akşam arkadaşlar bizdeydi..4 aylık oğlu var..oda oğlumu görünce sünnet yaptırmaya karar verdi.dr yi aradık bez bağlıyabilirsiniz küçük olusa iyileşme dönemide çabuk olur dedii..haftaya gidiyo sünnete..afyonda bu yöntem yok o yüzden ankaraya gittik..istanbulda kesin vardırr..

çok teşekkürler canımm..elde değil insan korkuyo..hayırlısıyla geçti..allah sizlerede yaşatsın bu tatlı telaşı inşallahh..

kızlar dişim çok ağrıyo :bbo: dolgum çatlamış herhalde..dr ye gitmek için adeti bekliyodum..ama dayanılacak gibi değil kafamçokkarıştı bugün hafif pembe bi akıntım oldu sabah..adet başlayacak belirti verdi herhalde..yaww hem sevindim hem biraz üzüldümm..ama öğlen diş ağrısı başlayınca çokkkkkk sevindim adetimin başlayacak olmasına..koçişko yarın erken bitircek dersini..oğlanı evde yalnız bırakmak istemiyorum ondan yarın gidecem dişciyee..yaww doğum yapmak bile diş ağrısı çekmekten kolayy daa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…