kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Canım sağol ama çok şükür ki ben 2 yıl önce atlattım o işialkisalkisalkis Benim oğlan 11 yaşında teyzesi. Hatta sana geçenlerde yazmıştım, aynı yöntemle yaptırmıştık biz de ve çok rahat geçmişti. Diyorum ya tatlım, inşallah damatlıklarını, baba olduklarını da görürüz cümlemiiizz...

pardon canı ya evet yazmıştın telaştan ve diş ağrısından unuttumm :kedi: olsunnnn ikinciler oğlan olursa onlarıda bu yöntemle sünnet ettiririzz yinee kaydirigubbakcemile3 CADIARZU

anım ben kesin bulurum bu yöntemi burda,çok iyi oldu yaa,sağol...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaww kızlar benim dişci işi yarın yattı :gitme: kocanın toplantısı varmışşş :umursamaz: perşembeye vuslatt mafoldumben ..bide oğlum pipisini yakından gördü :1shok: bu çok çirkin eski pipimi istiyom diyoo.. kafamçokkarıştı düzelecek güzelleşecek dedimm babamınki nasıl bakacam diye tutturdu kaydirigubbakcemile3 şimdi onu teselli etmeye çalışıyorumm.... :bbo:

yuhh artık..ne biçim insanlar var ya canım sen bu manyak kadının söylediklerini kafana takma allahın izniyle bebişini alcan kucağına..iyi şeyler düşün hep..yaaa çok sinirlendimm.. lmaz:

ben nasil sinirlendim anlatamam. sinirden agladim valla butun gece. ben Rabbim'e siginmisim, insallah saglicakla alicaz kucagimiza.a.s.

sen içini rahat tut. haliyle insan hamileyken daha hassas oluyor,anlayış ve moral bekliyor ama kendini bilmez o kadar çok insan var ki. fal işte, saçmalamış bence. geleceği kim bilebilirki.

canim, icimi ferah tutmaya calisiyorum ama insan en hassas oldugu donemde hep iyi seyler duymak istiyor. gelecegi tabiki Rabbim'den baskasi bilemez.a.s.

cok guldum ya.kaydirigubbakcemile3 tabi fazlalik alininca kucuk gorunmustur cocugun gozune. babasininkine bi bakiversin bari.sırnaşık şeydelikafadulden

bayanlar muhabbetiniz bazen beni güldürdü bazen 2.çocuk arzusunu gördükçe duygulandırdı bazende yaşanılan gerçek olaylar üzdü ve düşündürdü..biz kadınlar bu duyguları gün içinde 24 saate yayarken burda 1 saat içinde tüm duyguları bulabiliyor insan..selkie hanım özellikle sizin yazılarınızı merakla takip ettim çok şükürki sonunda hamile oldugunuzu okuyunca rahatladım wannababy ve pelin hanım sizleride o keza takip ettim.hayat insana istediği ölçüde bir yaşam sunmuyor dedim yaa bizler 24 saate okadar duyguyu sığdırıyoruzki....allah herkesin gönlüne göre versin..beni unutmuş olabilirsiniz 4;5 yaşında 1 kızım var geçen yaz 13 haftalık bebğim karnımda öldü ve şimdi tekrar denemelere başladım..

gösteriversin bitanem ne olçek?:roflol::roflol::roflol:, çok güldüm ya ,,Allahta sizi güldürsün emi!!!opuyorumnanaktan

yaww diyorummm da koca manyaklaşma hatun diyoo..ev tam tiyatroya döndüü.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bitanem çok çoook teşekkürederim,opuyorumnanaktan
bitanem inşallah kısa zamanda hamile kalırsın ve Allahı izniyle bebeğini sağlıklı bir şekilde kuçağına alırsın!çok üzüldüm gerçekten bebeğin için....:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

merhaba inşallah sende kavuşursun 2 .meleğine :Saruboceq:

pelincim yaa alem bu çocuklar valla .neyse alışır nasıl olsa pipisinin yeni halinedekaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım..allaha şükürler olsun 1 tane meleğimiz var..herzaman allah önce hiç bebişi olmayanlara bebişversin diye dua ediyorum..bizler şanslıyız üzüldüğümüzde sevindiğimizde yavrularımıza sarılıp teselli bulabiliyoruz..çok geçmiş olsun..ikinci meleğine sağlıcakla kavuşursun inşaallahh
gösteriversin bitanem ne olçek?:roflol::roflol::roflol:, çok güldüm ya ,,Allahta sizi güldürsün emi!!!opuyorumnanaktan
göstermiyo ayolll kalleş adamm :jeyyar: oğluşumu merak endişe içinde bırakıyoo sırnaşık şey sırnaşık şey
pelincim yaa alem bu çocuklar valla .neyse alışır nasıl olsa pipisinin yeni halinedekaydirigubbakcemile3

yaw inşallah alışırr..eski pipisini çok seviyodu kaydirigubbakcemile3 bidaha oğlum olursa doğar doğmaz yaptırcam sünnetinii..yaww çok zormuş bu işlerr :1no2:

kızlar biraz önce adet oldum..artık gönül rahatlığıyla dişçiye gidebilirimm..yaw herşeyde bi hayır vardır..eğer hamiş kalsaydım ve dişçiye gitseydim 9 ay boyunca kafayı yerdimm..zararı oldumu diye..bu ağrı çekilecek gibide değil..yaww kendimi nasıl teselli ediyomm..harikayımm yaaa kaydirigubbakcemile3..evettt yeni tarihim 6 ağustos

listeyi azıcık düzelttim :kedi: yeni tarihimide ekledimm

hayırlısı canım ..böyle motive varken sende inşallah diğer aya hamiş olursunopuyorumnanaktan ha bide geçmiş olsun canım

yaww diyorummm da koca manyaklaşma hatun diyoo..ev tam tiyatroya döndüü.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

canım, Rabbim sana da tattırsın tekrardan inşallah.a.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar dayanamayıp kardeşimin yanına geldim konuştum inşallah iyiyya gidiyo bakalımnezaman çıkacakyogun bakımdan bilmiyom hepinize teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…