- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.621
canım ben ankara da yaptırdım..istanbulda da yapılıyomuş..internetten bi araştır istersen..plastik kıskaç yöntemi adı..yada aliklamps diye geçiyo..gerçekten sünnetimiz çok kolay geçti...dün akşam arkadaşlar bizdeydi..4 aylık oğlu var..oda oğlumu görünce sünnet yaptırmaya karar verdi.dr yi aradık bez bağlıyabilirsiniz küçük olusa iyileşme dönemide çabuk olur dedii..haftaya gidiyo sünnete..afyonda bu yöntem yok o yüzden ankaraya gittik..istanbulda kesin vardırr..
çok teşekkürler canımm..elde değil insan korkuyo..hayırlısıyla geçti..allah sizlerede yaşatsın bu tatlı telaşı inşallahh..
Canım sağol ama çok şükür ki ben 2 yıl önce atlattım o işialkisalkisalkis Benim oğlan 11 yaşında teyzesi. Hatta sana geçenlerde yazmıştım, aynı yöntemle yaptırmıştık biz de ve çok rahat geçmişti. Diyorum ya tatlım, inşallah damatlıklarını, baba olduklarını da görürüz cümlemiiizz...
canım ben ankara da yaptırdım..istanbulda da yapılıyomuş..internetten bi araştır istersen..plastik kıskaç yöntemi adı..yada aliklamps diye geçiyo..gerçekten sünnetimiz çok kolay geçti...dün akşam arkadaşlar bizdeydi..4 aylık oğlu var..oda oğlumu görünce sünnet yaptırmaya karar verdi.dr yi aradık bez bağlıyabilirsiniz küçük olusa iyileşme dönemide çabuk olur dedii..haftaya gidiyo sünnete..afyonda bu yöntem yok o yüzden ankaraya gittik..istanbulda kesin vardırr..
çok teşekkürler canımm..elde değil insan korkuyo..hayırlısıyla geçti..allah sizlerede yaşatsın bu tatlı telaşı inşallahh..
yuhh artık..ne biçim insanlar var yacanım sen bu manyak kadının söylediklerini kafana takma allahın izniyle bebişini alcan kucağına..iyi şeyler düşün hep..yaaa çok sinirlendimm.. lmaz:
çokkk teşekkürler geçti inşallahha.s.
canım hakikatten çok kolay oldu..yaww bende şaşırdımm..çocuk sünneti oldu normal külotu pantolonu ile eve geldik..o bilgisayarın başına geçti bizde balkonda çay içtikk..yaww çok garip aslında..insan bu konularda hep en kötüyü düşünüyo..hiç korktuğum gibi olmadı..görümcem normal sünnet yaptırsaydın bu kadar rahat olmazdı çok ağrısı olurdu dedii..yaww sanada bu yöntemi tavsiye ediyomm..bide bezli çocuklarada yapılıyomuşş..ikinci oğlan olursa seneye yaptırırsınn inşaallahh yerimseniben
sunnet isini halletmissin, gozunuz aydin. Rabbim hepimize hep boyle mutluluklarini gormeyi nasip etsin insallah.
sen içini rahat tut. haliyle insan hamileyken daha hassas oluyor,anlayış ve moral bekliyor ama kendini bilmez o kadar çok insan var ki. fal işte, saçmalamış bence. geleceği kim bilebilirki.
yaww kızlar benim dişci işi yarın yattı :gitme: kocanın toplantısı varmışşş :umursamaz: perşembeye vuslatt mafoldumben ..bide oğlum pipisini yakından gördü :1shok: bu çok çirkin eski pipimi istiyom diyoo.. kafamçokkarıştı düzelecek güzelleşecek dedimm babamınki nasıl bakacam diye tutturdu kaydirigubbakcemile3 şimdi onu teselli etmeye çalışıyorumm.... :bbo:
cok guldum ya.kaydirigubbakcemile3 tabi fazlalik alininca kucuk gorunmustur cocugun gozune. babasininkine bi bakiversin bari.sırnaşık şeydelikafadulden
yaww kızlar benim dişci işi yarın yattı :gitme: kocanın toplantısı varmışşş :umursamaz: perşembeye vuslatt mafoldumben ..bide oğlum pipisini yakından gördü :1shok: bu çok çirkin eski pipimi istiyom diyoo.. kafamçokkarıştı düzelecek güzelleşecek dedimm babamınki nasıl bakacam diye tutturdu kaydirigubbakcemile3 şimdi onu teselli etmeye çalışıyorumm.... :bbo:
yaww diyorummm da koca manyaklaşma hatun diyoo..ev tam tiyatroya döndüü.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bayanlar muhabbetiniz bazen beni güldürdü bazen 2.çocuk arzusunu gördükçe duygulandırdı bazende yaşanılan gerçek olaylar üzdü ve düşündürdü..biz kadınlar bu duyguları gün içinde 24 saate yayarken burda 1 saat içinde tüm duyguları bulabiliyor insan..selkie hanım özellikle sizin yazılarınızı merakla takip ettim çok şükürki sonunda hamile oldugunuzu okuyunca rahatladım wannababy ve pelin hanım sizleride o keza takip ettim.hayat insana istediği ölçüde bir yaşam sunmuyor dedim yaa bizler 24 saate okadar duyguyu sığdırıyoruzki....allah herkesin gönlüne göre versin..beni unutmuş olabilirsiniz 4;5 yaşında 1 kızım var geçen yaz 13 haftalık bebğim karnımda öldü ve şimdi tekrar denemelere başladım..
bayanlar muhabbetiniz bazen beni güldürdü bazen 2.çocuk arzusunu gördükçe duygulandırdı bazende yaşanılan gerçek olaylar üzdü ve düşündürdü..biz kadınlar bu duyguları gün içinde 24 saate yayarken burda 1 saat içinde tüm duyguları bulabiliyor insan..selkie hanım özellikle sizin yazılarınızı merakla takip ettim çok şükürki sonunda hamile oldugunuzu okuyunca rahatladım wannababy ve pelin hanım sizleride o keza takip ettim.hayat insana istediği ölçüde bir yaşam sunmuyor dedim yaa bizler 24 saate okadar duyguyu sığdırıyoruzki....allah herkesin gönlüne göre versin..beni unutmuş olabilirsiniz 4;5 yaşında 1 kızım var geçen yaz 13 haftalık bebğim karnımda öldü ve şimdi tekrar denemelere başladım..
teşekkürler canım..allaha şükürler olsun 1 tane meleğimiz var..herzaman allah önce hiç bebişi olmayanlara bebişversin diye dua ediyorum..bizler şanslıyız üzüldüğümüzde sevindiğimizde yavrularımıza sarılıp teselli bulabiliyoruz..çok geçmiş olsun..ikinci meleğine sağlıcakla kavuşursun inşaallahhbayanlar muhabbetiniz bazen beni güldürdü bazen 2.çocuk arzusunu gördükçe duygulandırdı bazende yaşanılan gerçek olaylar üzdü ve düşündürdü..biz kadınlar bu duyguları gün içinde 24 saate yayarken burda 1 saat içinde tüm duyguları bulabiliyor insan..selkie hanım özellikle sizin yazılarınızı merakla takip ettim çok şükürki sonunda hamile oldugunuzu okuyunca rahatladım wannababy ve pelin hanım sizleride o keza takip ettim.hayat insana istediği ölçüde bir yaşam sunmuyor dedim yaa bizler 24 saate okadar duyguyu sığdırıyoruzki....allah herkesin gönlüne göre versin..beni unutmuş olabilirsiniz 4;5 yaşında 1 kızım var geçen yaz 13 haftalık bebğim karnımda öldü ve şimdi tekrar denemelere başladım..
göstermiyo ayolll kalleş adamm :jeyyar: oğluşumu merak endişe içinde bırakıyoogösteriversin bitanem ne olçek?:roflol::roflol::roflol:, çok güldüm ya ,,Allahta sizi güldürsün emi!!!opuyorumnanaktan
pelincim yaa alem bu çocuklar valla .neyse alışır nasıl olsa pipisinin yeni halinedekaydirigubbakcemile3
xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
tuğbamurat.................................15 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz
everest........................................16 Temmuz
batuhanım.................................19 Temmuz
pelin003....................................8 Ağustos
opuyorumnanaktan:uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
gülücük
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip
esterya
alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis
zeliş82 hihoyyyt
07papatyaalkisalkisalkis
selkiealkisalkisalkis
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx
sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM[/COLOR][/COLOR]
kızlar biraz önce adet oldum..artık gönül rahatlığıyla dişçiye gidebilirimm..yaw herşeyde bi hayır vardır..eğer hamiş kalsaydım ve dişçiye gitseydim 9 ay boyunca kafayı yerdimm..zararı oldumu diye..bu ağrı çekilecek gibide değil..yaww kendimi nasıl teselli ediyomm..harikayımm yaaa kaydirigubbakcemile3..evettt yeni tarihim 6 ağustos
yaww diyorummm da koca manyaklaşma hatun diyoo..ev tam tiyatroya döndüü.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
listeyi azıcık düzelttim :kedi: yeni tarihimide ekledimm
teşekkürler canım..allaha şükürler olsun 1 tane meleğimiz var..herzaman allah önce hiç bebişi olmayanlara bebişversin diye dua ediyorum..bizler şanslıyız üzüldüğümüzde sevindiğimizde yavrularımıza sarılıp teselli bulabiliyoruz..çok geçmiş olsun..ikinci meleğine sağlıcakla kavuşursun inşaallahh
göstermiyo ayolll kalleş adamm :jeyyar: oğluşumu merak endişe içinde bırakıyoosırnaşık şey sırnaşık şey
yaw inşallah alışırr..eski pipisini çok seviyodu kaydirigubbakcemile3 bidaha oğlum olursa doğar doğmaz yaptırcam sünnetinii..yaww çok zormuş bu işlerr :1no2:
kızlar biraz önce adet oldum..artık gönül rahatlığıyla dişçiye gidebilirimm..yaw herşeyde bi hayır vardır..eğer hamiş kalsaydım ve dişçiye gitseydim 9 ay boyunca kafayı yerdimm..zararı oldumu diye..bu ağrı çekilecek gibide değil..yaww kendimi nasıl teselli ediyomm..harikayımm yaaa kaydirigubbakcemile3..evettt yeni tarihim 6 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?