kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hepinize çok teşekkür ederim şimdi yanından geldim aradabi hafızası gidiyo ozaman üzülüğyoz aslında yogunbakıma girmek yasak biz uzaktan gelişdik diye gösterdiler bi tanıyo bi ben sizi tanımıyom diyo heryeri morarmış kendinde degil daha 10gün yatar yogun bakımda hastaneye getirdiklerinde morga koycaklarmış düşünsenize ameliyat olurken ölmüş tekrar geri gelmiş ameliyattan çıkınca gene drlar ölür bu demişler işte hep savaş vermiş ogluna bagışlamış bu gelinden daha çok çeker kızlar allah düşmanımın başına bu gelini vermesin anlatamam size hala utanmadan yanımızda alkol alıyo dün kavga ettim ama gözxümün içine sokuyo hala bu kadın zaten yaktı başını kardeşimin sizinde kafanızı patlattım neolur kusuruma bakmayın

tekrar geçmiş olsun canım Allah onu size bağışlasın tehlikeyi atlattıktan sonra hafıza yavaş yavaş gelir

hayırlısı canım ..böyle motive varken sende inşallah diğer aya hamiş olursunopuyorumnanaktan ha bide geçmiş olsun canım
sağol canımm..şu an bebişin değilde dişçinin hayaliyle yanıp tutuşuyorumm kaydirigubbakcemile3 :bbo: yarın saat 10:30 da dişçimle bi buluşayımm sonra bol bol çalışma yaparımm kocayla :jeyyar:
canim beni o listeden cikartirmisin simdilik girmek istemiyorum:sinifsinif::sinifsinif:CADIARZUCADIARZU
canım liste çok gerilerdeydi..ondan kendimi ekledim..listeyi ben düzenlemiyorumm..bu raebzeh havalarda sıcakya devamlı geziyo herhaldee ..ben sadece alıntı yaptımm :kedi: raebzeh gelsin söylerizz a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol:

gülme kızzz seneye görecem ben seni inşaallahh..oğluşun eski pipimi istiyorumm diye ağlayınca pelin demişti dersinn :jeyyar: sırnaşık şey sırnaşık şey

çok geçmiş olsun canımm..tehlikeyi atlattıya hafızada yavaş yavaş gelirr..

selam kizlar
ben 2 ayligina bebek konusunu askiya aldim
tatil yapacam yoga yapacamzemuszemus
sonra bebek yapacamzemuszemus
artik sykildim valla
zaten ayin 20. tr ye geliyorum nasip olursa 2 ay kalacam
bakalim ondan sonrasina artik
hepinizi öpyüorum daha buralardayim opuyorumnanaktan

insallah tekrardan o duyguyu tadarsin
ayrica bebeginede cok üzüldüm allah birdaha yasatmasin insallah ( amin))

merhaba kızlar dayanamayıp kardeşimin yanına geldim konuştum inşallah iyiyya gidiyo bakalımnezaman çıkacakyogun bakımdan bilmiyom hepinize teşekkürederim

gecmis olsun canim allah onu sze bagislamis
gelinmi iciyo??
anladigim dogruysa esi öyleyken dua edecene ickimi iciy???
zykkimin kökünü icsin
hele bide üc aylarda
allah akil fikir versin

pelincim sanada gecmis olsun acil sifalar versin allah

merhabalar canlarım ...

secemce canım çok geçmiş olsun allah bir an önce kurtarsın kardeşini...allah gelininizede akıl fikir versin ...

bitanem tekrar geçmiş olsun,inşallah bir an önce sağlığına kavuşur,Allah sevdiklerine bağışlar onu....nerden buldunuz bu gelini?,koçası bu durumdayken o zıkkım derdimde,zıkkım içsin...

Son düzenleme:
günaydin arkadaslar bende sizler gibi mesajlarimin altina cizelge koymak istiyorum ama bir türlü yapamiyorum sagolsun bzi arkadaslar izah etti ama yapamadim cizelgeyi yaptim ama nasil koyuldugunu yapamiyorum yardim ederseniz sevinirimopuyorumnanaktan

bitanem çizelgenin altındaki kodu ,kullanıı paneline giriyorsun orda profili düzenle var,oraya girip kilo doğum tatik yazan yer var oraya kopyalayıp ,değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadar....

yada anım o kodu buraya ekle bakayım ben doğru kodumu ekliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…