kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

:1hug:Canım bakk sana dedimm iyikidee hcg baktırmışsınn.Değerr çok güzell yaa inşallahh keseyi salı günü görüceksinn.O uyuz doktorunu boğacam o zaman trabzona gelıp:Saruboceq:Allahımm inşallahhhhhh keseyii görürrr zelişimm sen onu ve bebegını koruu lütfennn

zeynepcim canım çok sağol allah razı olsun içime su serptiniz inşallah salı günü rabbim mucizesini banada yaşatır...
canim, hic unuturmuyum. lekelenmen oldugunu okudugumdan beri kendi derdimi unuttum. her namazimda dualarimdasin canim.:1hug:
wannacım canım çok sağol allah razı olsun senden rabbim inşallah seninde o güzel yüreğine göre verir

balım canım benim seninle msn de konuştuktan sonra hemen kan testine gittim belkide senle konuşmasaydım gitmiyecektim teste allah razı olsun sendende senin sayende şimdi biraz daha iyiyim ama büyük gün salı günü inşallah güzel haberlerle dönebilirim rabbim seninde o güzel yüreğine göre verir inşallah....

gözün aydin canim sag saglim alrsin kucagina oglusunu
oglan ayri bir sey ya eminim cabuk farkina varirsin :))

zelisim dualarmizin seninle bak degerinde artmis bence kendini yipratma ve saliyi bekle
biliyorum kolay degil ama senin icin dua edecem

bu ara benimde yeni tarihim 9 agustos bu ay erkenden geliverdi

canım zelişim inşallah allahın izniyle herşey normale döner keseyi görürsün 4 ay önce arkadaşım hamileliginin başlangıcında dru boş alalım hemen dedi o aldırmadı başka dra gitti 2 hafta sonra kesede bebegi gördüler şimdi 4 aylık hamile dualarımız boşa çevirmez rabbim inşallahbugün alanyadaki son günüm yarın ankaraya gidiyorum kardeşim bugün daha iyiydi pazartasi inşallah yogun bakımdan .çıkar inşallah kardeşimin yaşaması bir mucizeymiş kazayı yaptıgı anda ambulans hasta götürüyomuş öyl almışlar yoksa ambulansı çagırsalarmış alanyadan gelene kadar ölürmüş ve hstneye getirdiklerinde morgamı koysak ameliyata mı alsak diye teretdüt etmişler ne kadar büyük rabbim hepinize hayırlı akşamlar

canlarım çok sağolun dualarınız için allah razı olsun rabbim sizlerinde o güzel gönlünüze göre versin inşallah...

zelişçim herşey gerçekten çok iyi olacak salı günü inşallah burdan en güzel haberleri verirsin.ne güzel değerinde yükseliyor çok sevindim canım Bende burdaki herkes için dua ediyorum :Saruboceq:

canım değerin çok iyi..yawww sen kendine dikkat et..dr.nin dediğinide boş ver..ben 3 dr değiştirdimm bişeyden anladıkları yok gerizekalıların boş boş konuşuyolarr..dualarım hep seninle inşaallah keseni de görürsün bebişinide sağlıcakla doğurursunn

zelişçim herşey gerçekten çok iyi olacak salı günü inşallah burdan en güzel haberleri verirsin.ne güzel değerinde yükseliyor çok sevindim canım Bende burdaki herkes için dua ediyorum :Saruboceq:

kızlar çok sağolun allah razı olsun sizden salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yine moral bozukluğuyla gelmem dr öyle bir kestirip attıki bende haliyle yıkıldım ama eğer salı günü rabbim nasip ederde keseyi görürsem o doktora iki çif lafım olacak....

zelişim canım bak hersey duzene gırıyor sen ıcını ferah tut benımde kese gec gozuktu degerlerımde cok duşuktu hatırlarsan dr bana bu ay olmaz olursa suprız olur demıstı hıç umıtlenmeyın demıştı kan aldırmaktan kollarım elek gıbı olmuştu dr lar en kotusune hazırlıyorlar bızlerı bakma sen onlara kesecıgınıde gorucen kalp atışlarınıda allahımın iznşyle sen aglama artık moralın yuksek tut

aliyecim bebeğin için sevindim allah tamamına erdirsin canım..zelişe dair yazılar çok okudum ama tam neler yaşadığını göremedim neler oldu?bi düşük tehlikesi var sanırım

aliyecim bebeğin için sevindim allah tamamına erdirsin canım..zelişe dair yazılar çok okudum ama tam neler yaşadığını göremedim neler oldu?bi düşük tehlikesi var sanırım

amin canım allahım herkeze nasip etsin evlatlarını bagışlasın a.s.

aliyecim canım çok sağol inşallah salı günü iyi haberlerle gelebilirim rabbim inşallah korktuğumu başıma vermez...sen kaç haftalıkken keseyi görmüştün bide vajinalmi bakmıştı dr

aliyecim canım çok sağol inşallah salı günü iyi haberlerle gelebilirim rabbim inşallah korktuğumu başıma vermez...sen kaç haftalıkken keseyi görmüştün bide vajinalmi bakmıştı dr

gelmicek bırsey canım gec dollenme olmuştur ınsallah benım kese 5+4gunlukken bellı oldu kesem evet vajınal ultrasyonla baktı rabbım hakkında hayırlısını versın

kıslarr gerilemişisz
hemen güncelliyorum...

zelişcim allahın izniyle hiç bişi yok, merak etme benim görümcem de bu şekilde olmuştu, bol bol dinlen bol sıvı al. öpüyorıum.

kıslarr gerilemişisz
hemen güncelliyorum...

zelişcim allahın izniyle hiç bişi yok, merak etme benim görümcem de bu şekilde olmuştu, bol bol dinlen bol sıvı al. öpüyorıum.

çok teşekküe ederim canım çok sağol içime su serpiyorsunuz beni rahatlatıyorsunuz rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah bende çok öpüyorum....

zeliş arkadaşım sorununu okudum sana moral olsun diye kendi mi anlatmak istiyorum ben şu an 7 hafta 3 günlük hamileyim ve daha iki güne kadar dr. lar kese yok boş gebelik olabilir deyip durdular en sonunda kesede bebeğimde göründü ikinci hamileliğim ama ilkinde bu kadar sevinmemiştim inan sende sabret biraz nazlı bebişin herhalde göstermiyor kendini moralini yüksek tut desemde sen keseyi bebeğini görmemiş için rahat etmeyecek biliyorum hayırlısı olur inşaallah sabret..

canım çok sağol içime umut oldun acaba sendede vajinalmı bakmıştı dr bende 5+3 de vajinal kese görünmedi ama benim az az kahverengi lekelenmelerim var...

bende ikinci bebisim olsun istiorum ama gelmiooo yaaaaa.. her ay acabami diorum ümitle bekliorum ama yok yok yok.... sabir sabir sabir sabir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…