- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.761
merhabalar kızlar bugun ruyamda kopek dişimin cıktıgını gordum sapsarı kırık kırıktı sallanıyordu cektım cıkardım ve kızımın dişide sallanıyordu buruya benı etkıledı diş cıkması aıleden bırının olumu dıye bılıyorum moralım bozuldu :1no2: canım sıkıldı offf bebegıme kızıma bırsey olursa aılemden bırısıne bırsey olursa dıye taktım :çok üzgünüm:hayır olsun yarabbım daglara taslara
merhabalar kızlar bugun ruyamda kopek dişimin cıktıgını gordum sapsarı kırık kırıktı sallanıyordu cektım cıkardım ve kızımın dişide sallanıyordu buruya benı etkıledı diş cıkması aıleden bırının olumu dıye bılıyorum moralım bozuldu :1no2: canım sıkıldı offf bebegıme kızıma bırsey olursa aılemden bırısıne bırsey olursa dıye taktım :çok üzgünüm:hayır olsun yarabbım daglara taslara
yaa bana ne oldu bilmiyorum takmamayada çalışıyorum ama olmuyor.yaa kendimi hamile gibi hissediyorum ilk hamileliğimi 6 ay denemeden sonra yaşamıştım ve acayip takmıştım 2 .bebeğimde hiç düşünmiycem dedim ama yine çok kötü takmış durumdayım psikolojik olarak kendimi öyle hissediyorum diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama .... hissettıklerimi nasıl anlatsam size sürekli elim karnımda kendimi hamile hissediyorum ben bu ay adet olursam moralımı düşünemiyorum daha adetime 10-15 gun var ne kadar erken değilmi ?diyeceksiniz belki bu kafayı yemiş ama sizinle paylaşabiliyorum yalnız çünkü yakınımdakileri anlatsam bana gülerler ama sizde benim gibi bebiş istediğiniz için beni anlayacağınızı düşünüyorum ve o yüzden bu kadar açık yazıyorum
merhabaa,,
biliyomusun , aynı tıpatıp aynı düşüncelerimiz
ben şimdi bu aydan itibaren bebeği takmıyorum oyunu oyunu oynuyorum. ama becerebilecekmiyim bilmiyorum.. aman çevredekilerin hepsi bir hava sorma ben de burada rahatlıyorum,
2.yi doğuran arkadaşlar var benim durumumu da biliyo
ya benm yanlış anlıyorum yoksa beni gerçekten çileden çıkarmaya mı çalışıyolar bilmiyorum, laflar aynen şöle
ayyy çok iyi korunmam lazım
ayyy dr. a gittim neymiş tekrar yumurtlama düzene girmiş ,
ayyy korunurken de hep hamile kalırmış
ya beni gıcık etmeye mi çalışıyolar anlamıyorum ya valla.
alllahım sana şükürler olsun.... verdiğin nimetlere.
öyle işte
CANIM HAYIR DİYELİM HAYIR OLSUN,
DİŞ GÖRMEYİ ÖLÜM DİE DÜŞÜNME ,
BENİM BİLDİĞİM AKRABALARDAN GELEN HABER ANLAMINA GELİR.
İNŞALLLAH İYİ HABERLER ALIRSINa.s.
canım rüyan hayırlara vesile olsun inşallah...aklına kötü birşey getirme hem rüyayı neye yorarsan o çıkarmış hyra yor hayır çıksın inşallah....
evet canım insanı rüyalar çok etkiliyor ama sen hayıra yor ve canınıda hiç sıkma Allahım sağlıklı sıhhatli eder inşallah:Saruboceq:
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar herkese. Zeynepçiğim lütfen üzülme. Böyle insanlar her zaman var hayatımızda. Bana göre de yapman gereken tek şey senin de dediğin gibi Yaradana sığınmak. Yüce Allahım hele bi ol desin de nasıl oluyor, görsün herkes.
selam arkadaslar simdi sinirimdem agliyorum inaninki demin disari cikmistim birtane komsumlan karsilastim epeydir görmemistim kadinda yasini basini almis biri bana demesinmi daha dogurmadinmmi kizin kocaman oldu neye bekliyorsun simdiye kadar üc dört tane dogururdun uzattida uzatti öyle sinir oldumki icimden kadini parcalamak geldi sanki benim elimde olan birsey rabbim nezaman verirse ozaman olucak artik lafta kaldiramiyorum hicbirsey duymak istemiyorum sadece yaradana siginmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam arkadaslar simdi sinirimdem agliyorum inaninki demin disari cikmistim birtane komsumlan karsilastim epeydir görmemistim kadinda yasini basini almis biri bana demesinmi daha dogurmadinmmi kizin kocaman oldu neye bekliyorsun simdiye kadar üc dört tane dogururdun uzattida uzatti öyle sinir oldumki icimden kadini parcalamak geldi sanki benim elimde olan birsey rabbim nezaman verirse ozaman olucak artik lafta kaldiramiyorum hicbirsey duymak istemiyorum sadece yaradana siginmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bazen bu topige ugruyorum kimseyi bulamayınca tekrar çıkıyorum.ama sizleride takip ediyorum..benim minik 10.haftalık oldu.bulantılar çok yok ama yinede iyi degilim.ama olsun bakalım az kaldı bunların geçmesine
:Saruboceq:inş. canım bekliyoruz hayırlı sonuçlarını :Saruboceq:Kızlar bugün kas testi için doktora gideceğim. Bana dua edin de, hayırlı sonuçlarla döneyim.
maşalllah
darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?