kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

opuyorumnanaktancok sagolun kızlar allahım hem kız hem oglan evladın sevgısını tatırcak hayırlı evlat olsunlar rabım herkeze yasatsınopuyorumnanaktan

selam kızlar...hepinizin yazılarını okudum çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun o kadar yıkılmış okadar kötü durumdayımki durup durup ağlama krizlerine giriyorum hiç kimsenin sözü beni teselli edemiyo ağlamaktan gözlerim balon gibi eşim annem kardeşlerim hepsi halime çok üzülüyo ama yok beni hiçbişey teselli etmiyo artık yaşamak dahi istemiyorum bu ikinci acıyı kaldıramam 5+3 de kesemiz görünmedi salı günü tekrar gidicem ben yine görünmeyeceğine inanıyorum kahverengi akıntım az az devam ediyo bana dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var...

canım benim lütfen kendini bırakma allahım ınsallah dualarımızı kabul eder canım gerçekten bende çok üzüldüm. ama kendini bırakma şuan moral senın için en önemlisi

Allahım seni salı günü inşallah en mutlu kullarından eder canım :Saruboceq:

canim, tesekkur ederim. arkadasinin baya yol alinca meydana cikmis. ben daha yolun yarisindayim. Insallah saglicakla gelisebilecegi zamana kadar dayanmayi nasip eder Rabbim.

zeynepcim, bende kac gundur ne yerdeyim, ne gokte. surekli aklimda suyum var. tuvalete gidip surekli ic camasirimda islaklik varmi diye kontrol etmekten paranoyak oldum resmen.

benim doktorum suyun sinirin hemen altinda dedi. nasil olcuyorlarsa, degerin 8'in altina inmesini istemeyiz, seninki 7.8 dedi. Insallah daha azalmaz. dinlenme ve bol siviyla suyum kendini yeniler insallah. yarin fakulte hastanesine gidicem, tatmin etmezse baska doktora gidicem randevuyu aldim bile. olabildigi kadar cok fikir almak istiyorum. bir kac hafta sonra da tekrar detayliya gidicem.

sanada cok gecmis olsun tatlim. dedigin gibi dertler bitmiyor. Rabbim daha buyuk dermansiz dert vermesin insallah. benimde carsamba seker yuklemem var. bakalim o nasil cikicak?

canim, seni ne kadar iyi anladigimi biliyorsun di mi? biliyorum demesi kolay ama nolur kendini bu kadar saliverme. ben 3 kez yasadim bu aciyi ama biliyorsun her seferinde tum uzuntulerime ragmen Rabbim'e sigindim. sende siki siki sigin ve bol bol dua et.

doktorun progestan, dusuk onleyici igne falan verdi mi? verdiyse onlari ihmal etme. bol bol dinlen canim. senin durumunu okuduktan sonra kendi derdimi unuttum. biliyorsun zaten hep dualarimdasin, hala her namazimda dualarimdasin canim. Rabbim'den umit kesilmez. Insallah mucizelerinden birine daha tanik oluruz, Rabbim melegini sana bagislar ve bir dahaki gidisinde gumbur gumbur atan minik kalbi gorursun.

wannababy canım birçok kişi yaşıyo gerçekten dinlenme ve bol suyla yerine geliyor inşallah düzelecektir.

Bide birşey sorabilirmiyim ben yeni olduğum için birkaç alıntıya birden ansıl cevap verdiğinizi çözemedim açıklayabilirmisin

Amin canim, insallah bol bol sivi ve dinlenmeyle bunu da atlatiriz Rabbim'in izniyle.

bu coklu alinti icinde en altta MQ dugmesi var. alinti yapmak istedigin zaman ona basiyorsun. kac tane istersen alinti yapip en son cevaplaya basina hepsi karsina cikiyor. istedigine cevap yaziyorsun. Insallah anlatabilmisimdir canim.

tamam canım cok saol anladım. AMİN canım tüm duaların için

ZelıŞım senı Çok ıyı anlıyorum ama daha ortada kesın bı sonuÇ yok bukadar kendını Üzme bılıyorum demesı kolay dıyorsun ama Üzme bu fılmın kahramanı sensın sen Önemlısın bu fılme yenı karakterler eklenebılır ama sana bırŞey olursa fılm bıter ben 2ay Önce kÜrtaj oldum boŞ gebelıkten ve Şuanyenı Ümıtler benı beklıyor herŞeyın hayırlısı canım neolur Üzme kendını hakkında hayırlısı

canım nekadar uzulme desek boş bılıyoruz ama gececek kesenı goreceksın ınsallah aglama agladıkca hersey daha kotu olur kanaman gelir sabır canım zor ama dayan en azından sevdıklerın yanında

canım dualarımız seninle inş. salı günü keseni görürsün belkide geç döllenme olmuştur bu aralar çok oluyor ..ayrıca bazılarında gebeliğin başında yerleşme kanaması oluyor seninkide öyledir belki ağlama canım Allah biz kulları için herşeyin hayırlısını verir senin içinde hayırlısı olur inş.

merhaba kızlar merhaba topik

bugün doktordan geldim
bu ay ben baya bi karıştırdım ortalığı
şimdilik tedaviye ara verdik bakalım
adet olursam kendiliğimden 3. günü genel bi muayene için çağırdı doktorum beni :)

kızlar bugün gittim kan verdim beta hcg değerim 1500 çıktı kahveregi lekelerim az az rengi açıklmaya gelmeye başladı inşallah salı günü iyi haberler verebilirim sizce adetimin 10. gününde bu değer düşükmü

canim öncelikle gecmis olsun dün komsum bana oturmaya geldi oda hamileymis 10 haftalik hepimizden gizlemis dün herseyi en ince ayrintisiylan sordum oda 29nisanda lekelenmis adet oldu zannetmis yedi gün hep leke gelmis süphelenip test yapmis teste cikmis hemen doktora gitmis doktor alttan bakmis hicbirsey görememis kan almis bu eve gelince senin hesap bütüngün aglamis ertesi gün doktordan aramislar kan testi pozitif diye bir hafta sonra gene gitmis hem kese hemde kalp atislari varmis o yüzden kendini fazla üzme canim inaniyorumki sali günü bize güzel haberler vericen kendine iyi bak öptüm:teselli::asigim::asigim:

teşekkür ederim zeynecim inşallah dediğin gibi olur güzel haberler verebilirim...

canim, tam olarak ne zaman dollendigini bilemezsin ki. gec dollenmeyse super bir deger olabilir. maden akintinda azaldi, hicccc kendini uzme. uzat ayaklarini yat, bol bol dinlen. salida hayirli haberlerle don insallah.

canim, tam olarak ne zaman dollendigini bilemezsin ki. gec dollenmeyse super bir deger olabilir. maden akintinda azaldi, hicccc kendini uzme. uzat ayaklarini yat, bol bol dinlen. salida hayirli haberlerle don insallah.

canım wannam inşallah dediğin gibidir salı günü bakalım dr ne diyecek dualarında beni unutma sakın....

zelişçim değerin gayet güzel bana dr değer 1500 ü bulmadan keseyi göremezsin sabırla bekle demişti...bence sende salı göreceksin meleğini yeterki içini ferah tut...hem biliyomusun benim gebelik testlerim bile 10 gün geçmeden koyulaşmamıştı hep silik siliktiler..çok üzülüyodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…