kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

pelin senin oglan yeni pipisine alisti mi artik?:roflol::roflol:

yaww sorma canım hemde öyle bi alıştıki elinden düşürmüyo..:roflol: :roflol: gece uyurken bile pipisini tutuyo..acep bu normalmi CADIARZU şeklini artık beğeniyo ama öylede güzel olmuşşş ..sünnetten sonra devamlı pipisini tutması normalmi sünnet yaptıran arkadaşlar sizde nasıl oldu...

merhabaaa
arkadasar bişey sorucam ıkıncı bebegı dıgerı kac yasında ya da kac aylıkke ıstedınız
bende ıkıncıyı ıstıyorummm
bu cok guzel bı duyguyms

nasil elinden birakmiyor?kafamçokkarıştı cok mu begenmis?delikafadulden ay cok guldum.

benim oglan ufakti oldugunda, yavrum farkinda bile degildi. bilemiycem simdi olsa ne yapardi.

cocuk belkide kalanida kestirirsiniz diye korkusuna elinden birakmiyordur.:roflol:

ay benı cok guldurdun Allah da senı guldursun bende adam senı kovalıyo sandım ayol sende bendensın :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

raebzeh cım yenı tarıh vere vere bı hal olduk nolur su lısteyle ılgılenın 8 agustos olmaması dılegıyle 2. asılamamı yaptırdım ben bu arada sonuc beklıyorum ama kan tahlılı yapmıcam bu sefer tutmadıysa zaten kırmızılardan bellı olur bana dua edın bıdew zelısden haber varmı arkadaslar

yaww bende unutmuşum ..koca korunmaya çalışıyo aklı sıra ...amannnn korunmicam iştee 4 senedir olmuyo şimdimi placak ayolllll
bende psikolojik olduğunu dişünüyorumm..kalanına bişey olmasın bari diyo herhalde yawrummm...amaa alışkanlık yapardaaa büyüyüncede tutarsa işimiz var vallaa
ay benı cok guldurdun Allah da senı guldursun bende adam senı kovalıyo sandım ayol sende bendensın :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar:

geçmiş olsun canım bende kızamıkçık aşısı yaptırmak istiyorum ama anasaglık ocagı yapmıyor sen nerde yaptırdın yada hangi doktor yönlendirdi seni ne olur beni bu konuda bi aydınlat inan duacın olurum :Saruboceq:

canım benim hemşire arkadaşım yönlendirdi beni temmuz eylül arası kampanya var ücretsiz yapılıyor git yaptır dedi bende bugün adresimize düşen sağlık ocağına gittim aile hekimimize söyledim aşı için geldim diye tamam git hemşire yapsın dedi sizinde sağlık ocağında aile hekiminiz vardır eğer kayıtlı iseniz tabi kayıtlı değilsen önce kaydol aile hekimin belirlensin sonra aşını vurdur birde benim adetim bitti öyle gittim sende öyle yap kesin hamile olmadığından emin ol inş. yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

herkese hayırlı cumalar olsun inşallah kızlar...boynum tutuldu yine 3 gündür çok fenayım..boynumda zaten düzleşme var senelerdir çekiyorum amann tatilde o kadar dinlendim oh dedim hiçbişey düşünmeyecegim dedim geçen sene hep hastahanelerdeydik üzerine sünger çektim artık dedim ama gelir gelmez buda nesi yaa fazla sabit kalamıyorum kızlar kusura bakmayın arada girerim yine..hepinizi çok öptüm

sen buyudukten sonra elinden birakani gordun mu hic?:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: kızzz hamilelik hormonları değiştirirmiş...gebe hatunların aklı fikri şeyde olurmuşşş...doğrumu acep...sen ne dersinnn :jeyyar: :jeyyar:

canım ya çok geçmiş olsun ..çok fenadır boyun tutulması eskiden bende devamlı olurdu..oğlum bebekkken....sıcak tut kendini terlememeyede çalışş..

merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize imdi kardeşimin yanından geliyom bugünde aynıydı nededigini bilmiyo konuşup duruyo beni çıkartın enişte diyo nasıl durduracagız ki omuriliginden su alıyolar galibe beynine şant diye bişe takacaklar psikolojik degilmiş beyin damarlarında tramva sonucu açılma yapmış damarı daraltacaklar hayırlısıyla bi geçse şu günler bu gün gelinle gene kavga ettim bu kadın uslanmaz ben size deyim dün anneme agzına geleni söyletmiş kadın zaten sessiz biri aglıya aglıya ölmüş siz söyleyin arkadaşlar haklımıyım annem çorumda yaşıyo alanyada kimse yok boş evde oglana bakıyo kızım diyo 10 gün ordasınız ben evime gidiyim orda bakıyım yok sen bakmıyosan komşuya ver o baksın diyo ya böle mantık olurmu bede annanı çagır otursun senin evinde baksın dedim adanada oturuyoı anası küsüm diyo ozaman elindekilerin kıymetini bil sen nasıl istersen öle olsun anne de dedim ailesinden herkezle küs kimseyle görüşmüyo bizede laf sokuyo manyak ya beni dra söyleyim hastaneye aldırmıcakmış nasıl gittim şimdi adam olmuş konuşuyodu abla şöle böle diye demekki anladıgı dil bu kadının

:roflol: :roflol: :roflol: kızzz hamilelik hormonları değiştirirmiş...gebe hatunların aklı fikri şeyde olurmuşşş...doğrumu acep...sen ne dersinnn :jeyyar: :jeyyar:

cocuk tutturucam diye aylarca adamin pesinden kos, sonrada aman birsey olmasin diye alti aydir baci-kardes yat bakalim sen ne oluyorsun. senide gorucez insallah.:roflol::roflol:

canim, kimisi arsiz olur. surekli azarlanmak ister. hangi dilden anliyorsa o dilde konusun. esine karsi nasil bu kadar duyarsiz olur insan.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.:1hug:

teşekkür edrim canım zaten ben korunuyorum yeni kürtaj oldum sagol bilgilendirdigin için

cocuk tutturucam diye aylarca adamin pesinden kos, sonrada aman birsey olmasin diye alti aydir baci-kardes yat bakalim sen ne oluyorsun. senide gorucez insallah.:roflol::roflol:

yaww canım hakikatten işin o tarafını düşünmemiştimm...herneyse sık dişini biraz sende...şunun şurası kaç ay kaldı bebişin doğmasına... ohhhh ondan sonra bol bol kutlama yaparsınnn :jeyyar: :jeyyar:
ayyyyy inşallah bende o günleri görürüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…