- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.881
pelin senin oglan yeni pipisine alisti mi artik?:roflol::roflol:
yaww sorma canım hemde öyle bi alıştıki elinden düşürmüyo..:roflol: :roflol: gece uyurken bile pipisini tutuyo..acep bu normalmi CADIARZU şeklini artık beğeniyo ama öylede güzel olmuşşş ..sünnetten sonra devamlı pipisini tutması normalmi sünnet yaptıran arkadaşlar sizde nasıl oldu...
kızlar nete giremiyorummmmm....ayyyy delircem oğlandan kocadan sıra gelmiyoo...olsun iyiki varlar opuyorumnanaktan bu kanal tedavisiside ayrı bi mesele...internetten araştırdım..normalde 2 seans sürermiş..çok lezyon olursa 3-4 olurmuş..yaww benim bu dr niye 5 seans yapıyo...bu korunma işinide beceremiyom zaten...unutmuşum korunmayııı...yaww evde kocayla kovalamaca oynuyoz resmen.. laelaelaelaelae adam hamiş kalırsan zararlı olur diyo bende 4 senedir olmadı şimdimi olacak boşver diyommmm..yani hayat çok karışık bu aralarrr...hepinizi öptümmmmm
yaww bende unutmuşum ..koca korunmaya çalışıyo aklı sıra ...amannnn korunmicam iştee 4 senedir olmuyo şimdimi placak ayolllllevettt kızlar gittim kızamıkçık aşısı yaptırdım hiççç hissetmedim iğneyi ben alışmışım kan aldırmaya kolumun içini uzattım hemşire omuzdan olacak dedi, kan aldırırken acıyodu ama kızlar sizlerde mutlaka hamilelik öncesi yaptırın temmuz eylül arası kampanyası var bu aşının bedavaya sağlık ocağı yapıyor eğer hamileyken ilk üç ayda kızamıkçık olursanız bebekte çok büyük hasarlar oluşuyormuş(kalp hasarı,sağırlık,beyin hasarı,katarakt)ayrıca aşı vurulunca 4 hafta hamile kalmıyacakmışız yani bir ay es geçecek ihmal etmeyinlmaz:ya biz şimdi korunmayıda unutmuşuzdur beş senedir korunmuyoruz :roflol: :roflol elincimmm bende korunacam bu ay nasıl olur bilmem artıkCADIARZU
bende psikolojik olduğunu dişünüyorumm..kalanına bişey olmasın bari diyo herhalde yawrummm...amaa alışkanlık yapardaaa büyüyüncede tutarsa işimiz var vallaanasil elinden birakmiyor?kafamçokkarıştı cok mu begenmis?delikafadulden ay cok guldum.
benim oglan ufakti oldugunda, yavrum farkinda bile degildi. bilemiycem simdi olsa ne yapardi.
cocuk belkide kalanida kestirirsiniz diye korkusuna elinden birakmiyordur.:roflol:
ay benı cok guldurdun Allah da senı guldursun bende adam senı kovalıyo sandım ayol sende bendensın :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evettt kızlar gittim kızamıkçık aşısı yaptırdım hiççç hissetmedim iğneyi ben alışmışım kan aldırmaya kolumun içini uzattım hemşire omuzdan olacak dedi, kan aldırırken acıyodu ama kızlar sizlerde mutlaka hamilelik öncesi yaptırın temmuz eylül arası kampanyası var bu aşının bedavaya sağlık ocağı yapıyor eğer hamileyken ilk üç ayda kızamıkçık olursanız bebekte çok büyük hasarlar oluşuyormuş(kalp hasarı,sağırlık,beyin hasarı,katarakt)ayrıca aşı vurulunca 4 hafta hamile kalmıyacakmışız yani bir ay es geçecek ihmal etmeyinlmaz:ya biz şimdi korunmayıda unutmuşuzdur beş senedir korunmuyoruz :roflol: :roflol elincimmm bende korunacam bu ay nasıl olur bilmem artıkCADIARZU
geçmiş olsun canım bende kızamıkçık aşısı yaptırmak istiyorum ama anasaglık ocagı yapmıyor sen nerde yaptırdın yada hangi doktor yönlendirdi seni ne olur beni bu konuda bi aydınlat inan duacın olurum :Saruboceq:
bende psikolojik olduğunu dişünüyorumm..kalanına bişey olmasın bari diyo herhalde yawrummm...amaa alışkanlık yapardaaa büyüyüncede tutarsa işimiz var vallaa
:roflol: :roflol: :roflol: kızzz hamilelik hormonları değiştirirmiş...gebe hatunların aklı fikri şeyde olurmuşşş...doğrumu acep...sen ne dersinnn :jeyyar: :jeyyar:sen buyudukten sonra elinden birakani gordun mu hic?:roflol::roflol:
herkese hayırlı cumalar olsun inşallah kızlar...boynum tutuldu yine 3 gündür çok fenayım..boynumda zaten düzleşme var senelerdir çekiyorum amann tatilde o kadar dinlendim oh dedim hiçbişey düşünmeyecegim dedim geçen sene hep hastahanelerdeydik üzerine sünger çektim artık dedim ama gelir gelmez buda nesi yaa fazla sabit kalamıyorum kızlar kusura bakmayın arada girerim yine..hepinizi çok öptüm
:roflol: :roflol: :roflol: kızzz hamilelik hormonları değiştirirmiş...gebe hatunların aklı fikri şeyde olurmuşşş...doğrumu acep...sen ne dersinnn :jeyyar: :jeyyar:
merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize imdi kardeşimin yanından geliyom bugünde aynıydı nededigini bilmiyo konuşup duruyo beni çıkartın enişte diyo nasıl durduracagız ki omuriliginden su alıyolar galibe beynine şant diye bişe takacaklar psikolojik degilmiş beyin damarlarında tramva sonucu açılma yapmış damarı daraltacaklar hayırlısıyla bi geçse şu günler bu gün gelinle gene kavga ettim bu kadın uslanmaz ben size deyim dün anneme agzına geleni söyletmiş kadın zaten sessiz biri aglıya aglıya ölmüş siz söyleyin arkadaşlar haklımıyım annem çorumda yaşıyo alanyada kimse yok boş evde oglana bakıyo kızım diyo 10 gün ordasınız ben evime gidiyim orda bakıyım yok sen bakmıyosan komşuya ver o baksın diyo ya böle mantık olurmu bede annanı çagır otursun senin evinde baksın dedim adanada oturuyoı anası küsüm diyo ozaman elindekilerin kıymetini bil sen nasıl istersen öle olsun anne de dedim ailesinden herkezle küs kimseyle görüşmüyo bizede laf sokuyo manyak ya beni dra söyleyim hastaneye aldırmıcakmış nasıl gittim şimdi adam olmuş konuşuyodu abla şöle böle diye demekki anladıgı dil bu kadının
[sıze="2"]canım benim hemşire arkadaşım yönlendirdi beni temmuz eylül arası kampanya var ücretsiz yapılıyor git yaptır dedi bende bugün adresimize düşen sağlık ocağına gittim aile hekimimize söyledim aşı için geldim diye tamam git hemşire yapsın dedi sizinde sağlık ocağında aile hekiminiz vardır eğer kayıtlı iseniz tabi kayıtlı değilsen önce kaydol aile hekimin belirlensin sonra aşını vurdur birde benim adetim bitti öyle gittim sende öyle yap kesin hamile olmadığından emin ol inş. Yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan [/sıze]
cocuk tutturucam diye aylarca adamin pesinden kos, sonrada aman birsey olmasin diye alti aydir baci-kardes yat bakalim sen ne oluyorsun. senide gorucez insallah.:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?