kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kizlarrrrrrrrrrrr üstüm gelmediiiii ya acaba tuttumu bu ay kendim ümitlendirmekte istemiorum test alip yikilmakta istemiorum günüm gecti ama diorum acaba bebekmi yoksa yine kistmi??? kist cikarsada adetim olmuo... ay hangisi acaba... pazartesiye kadar beklim diom zaten pazartesiye ne kaldi bi hafta daha beklim ben adet olmassam test yapim.. ama kendimi tuhaf hissediom aniden oturup kalkarken fln kasiklarima bicak saplanio sanki ,gögüslerim de cok acio sert oldu adet olacagim zaman böle olmazdi, bide canim cikolata istemio adet olacagim zaman mutlaka isterdii. allahim hayirlisi olsun rabbim.

zynpzeynep bebeğim dünyaya geldi 16.07.2009 sat 17:30 da bir oğlum oldu canım listeye yazıyordun sanırım gelen bebeklerimizi

selam kızlar bende ikinci isteyenlerdenim çalışmalara bu ay başladık hayırlısı 1 hafta var adetime merak ediyorum en son tarihim 3 temmuz oğlum için 1.5 sene uğraştık bakalım ikinci hemen gelcekmi:))))

iki cocuk kutlatirsa kutlariz artik.:roflol::roflol:

hadi canım inşallah güzel haberlerini alırızz...amannn yap bi test kurtull meraktan..
zynpzeynep bebeğim dünyaya geldi 16.07.2009 sat 17:30 da bir oğlum oldu canım listeye yazıyordun sanırım gelen bebeklerimizi

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

iyi akşamlar benim de adet tarihim dündü 25 temmuz daha olmadım. her ay aynı günde adet oluyordum benimde göğüslerim şiş. birkaç gün önce karnım ağrıdı. midemde acayip bir yanma var beklemedeyim.

kızlar bu arada cuma günü kanal tedavisini bitirdim...diş hekimi arkadaşım var istanbulda ona sordum az lezyon varsa 2-3 seans yeterli dedi..bende burdaki dr.ye bu kadar yeter doldurun dedimm..buğünde ovulasyon kanamam oldu...yani bu gece çokkkkkkk çalışmam lazım çokkkkkkk opuyorumnanaktan

selam kızlarrr..2 haftalık tatilin ardından buradayım yinee..çok özledim valla sizleri ve bu umut kokan sayfayı:) ebruşum ve sevgili everest yeni tarihim 16 ağustos canım..maalesef kırmızılar beni tatilde yakaladı zelişimden haber varmı bu arada..çok merak ettim, tatsız bişiiler okudum. Allahım yardımcısı olsun..

kızlar herkeze merabalar nette sorun vardı kac gundur gıremedım ama artık burdayım herkez nasıl ınsallah keyıfler ıyıdır bısı sorucam adetımın bugun 22. gunu asılamanın da 8. gunu yarın sabah evde test yapsam cıkarmı acaba bılen varmı nolur yazın bana merak edıyorum bu seferde olmadı gıbı gelıyo bana pazar gunu kan da baktırıcam da sok olmak ıstemıyorum yıne hazırlıklı olıyım ıstıyorum

selam kızlar dün doktordaydım vee bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür rabbim dualarımı kabul etti inşallah Rabbim şu mubarek aylarda sizinde yüzünüze bakar ve mucizelerinizi gönderir hepinizi çok öpüyorum....beni soran haber bekleyen arkadaşlarımın hepsinden allah razı olsun o güzel yüreklerinize göre versin....

Selam arkadaşlar.En son klomen tedavisine başlayacaktım ama geçen ay izine gittiğimiz için bu ay kullandım.18.günüm şu an,dün dahil tam 5 gündür yumurtalıklarımda müthiş bir ağrı ve baskı vardı.Bugün geçti ama.Doktora geçen çarşamba gittim,yumurtaları göremedi sonrada kan tahlili istedi.ostradiol 253,4 - LH 5,53 test sonuçlarım.Bana ostradiol hormonun çok çok iyi dedi ve gün aşırı ilişki önerdi.Çatlatıcı iğne falan vurulmayacakmıyım dedim hayır gerek yok dedi.Kafam biraz karıştı amakafamçokkarıştı,yumurtalıklarımda hissettiğim ağrıdan dolayı sevindim sanırım gelişti ve çatladılar diye.Bakalım adetime 12 gün var sonuç ne olacak,hakkımızda hayırlısı hepimizin..

Hayırlı olsun bebeğin canım,dualarına amin diyorum,inşallah bizde daha fazla beklemeyiz ve bebişlerimizi kucağımıza alırız..:Saruboceq:

kızlar başlığı okuyunca bi bakayım dedim bende 2.yi düşünüyorumda cesaret edemiyom arada 1 tane düşük yaptım 95 kiloydum rejim yaptım bu kiloda hamile kalamazdım şimdi normal sayılırım ev taşıyorum taşınırken bi şeyfalan olur diye korkuyorum valla ağustos 15 te yeni evimdeyim allah izin verirse bide doktora gitdemmi acep bu arada bikontrol olsammıkiiii

Evini taşı o zaman düşün o zaman canım.Birde mutlaka bir doktora ön muayene ol derim,için rahat eder en azından.Umarım gönlüne göre kucağına alırsın bebeğini..

canımmmm şükürler olsun bebişin seninlee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ohhhhh bi kemençe havası açıp biraz horon tepecemmm sevinçten...yaww kaç gündür senden kötü bi haber gelir korkusuyla bu topiğe girmiyodummm...kendine çokkk dikkat ett....çok öptüm seniii a.s.

büyük bi ihtimalle çıkmaz canımm..bence yapma çıkmazsa moralini boşa bozma...iğneler yüzünden vücudunda biraz hcg hormonu oluyo..vücut 12-13 günde atıyomuş bu hormonu..ondan kesin sonuç için 13-14 . gün kan testi yapıyolar...hadi inşallah güzel haberlerini alırızz..

kızlar ben 19 haziranda adet olmuştum adetlerim hep düzenliydi ama haziran sonunda ev taşıdım sanırım stres ve yorgunluktan 3 temmuzda tekrar adet oldum ve temmuz 15ten sonra korunmayı bıraktık acaba ne zaman test yapsam çıkar şimdi çok merak ediyorum ha oldum ha olucam adet diye bekliyorum hayırlsını diliyorum cümlemize...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…