kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zelişcim canım çok sevindim..Allah tamamına erdirsin İnşallah..dün gelir gelmez hemen geçmişi okudum ve seni sormuştumm..

zelişcim canım çok sevindim..Allah tamamına erdirsin İnşallah..dün gelir gelmez hemen geçmişi okudum ve seni sormuştumm..

canım benim çok sağol allah razı olsun şu 3 ayı bir atlatabilsem,bu arada darısı inşallah en kısa zamanda senin başına

zelişiiiiiiiiiiiimmmm canım beniiimm gözün aydın tekrardan:teytey::teytey::teytey: bi şöyle uzuuuunncaa ooooohhhh çekelim yaww.:Saruboceq::Saruboceq:şükür miniğinin kalp atışlarını duymuşsun...inşallah kollarına sağlıklı sıhhatli aldığın günleride görürsün bacııımmm.:Saruboceq::Saruboceq:.dualarımız sizlerle..öptüm zelişiiimm..Şenizopuyorumnanaktan.Şeniz

canım hadi gözün aydın rabbim dualrını kabul etti inşallah sag salim kucagına almayıda nasip eder valla nedeyim bende inan seni kadar çok sevindim kaç gündür giremedim nete aklım hep sendeydi acaba gittimi dra diye bana da kardeşlerim geldi hstanedeki kardeşim görmeye ev curcunaydı inşallah rabbim senin yüzünü güldürdügü gibi bizide güldürür kardeşim saglıgına kavuşur artık çocuk mocuk düşünecek durumda degilim kardeşimin saglıgı herşeyden önce beim için ben imki olmasada olur artık 4 senedir ugraşıyoz olmuyo ha bu arada pazar günü 3 sene önce 5 aylık ölü dogum yapmıştım bebegimin mezarına hiç gitmemiştim ilk defa gittim çok duygulandım onun topragın altında yatması çok agrıma gitti benimki gene minicik ya büyütüpte bişekilde eceli gelenler var ya o analar napar çok zor kızlar ana olmak ya

canlarım çok sağolun allah razı olsun sizden Rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda nasip eder bebişlerinizi secemce canım sizede rabbimden acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur kardeşin

kızlar normal adet tarihim 8 ağustos ama ben galiba erken adet olcam..gögüslerim çokkkkk acıyo :bbo: bir yandanda seviniyorum..8 ağustosta istanbul a gidecem yolda adet hiç çekilmiyo 10 ve 15 arasındada küçük bi deniz kaçamağı yapcaz...yawww aklım çok karışık şimdi ben buna sevineyimmi üzüleyimmi kafamçokkarıştı ama galiba içten içe ohhhh tatilde adet olmicam diye seviniyorum :jeyyar: şakkıdı

canım çokkkk geçmiş olsun...

Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum,bend e2. bebeği düşünüyorum kısmet olursa ağustos da. Allah herkese kolaylık versin

ebruşum nerelerdesin yaa...laf attım sana 2 gün önce sesin çıkmadı..iyi misin bacımm?? varmı bi gelişmee...

ayy zelıscım cok sevındım ınan herkez gıbı bende senden bı haber beklıyordum sındı rahatladım bana ozellıkle dua etmenı ıstıyorum pazar gunu kanda baktırıcam cok korkuyorum yıne negatıv dıye canım kendıne ıyı bak ınsallah baska sorun yasamassın

evt canım bende ole dusunup yapmadım testı oldugunu sanmıyorum o yuzden moralım bozuk aksama kadar evde kendımı yıyorum ve nedense kendımı zavallı gıbı hıssedıyorum belkı bıraz progestoran ın da payı vardır cunkı ınsanı kotu yapan bısı amaaan ıste bole bılmıyorum bıraz karısıım hayırlısını versın rabbım

zynpzeynep bebeğim dünyaya geldi 16.07.2009 sat 17:30 da bir oğlum oldu canım listeye yazıyordun sanırım gelen bebeklerimizi

zelişcim gözünaydın seninde bebişin seninle ne güzel
sakaleynmaster canım seninde bebişin artık kollarında sıkı sıkı sarıl ona benim için bol bol kokla bayılırım bebek kokusunakaydirigubbakcemile5

[sıze="2"]canlarım çok sağolun allah razı olsun sizlerden rabbim inşallah sizlerede nasip eder mavili canım allah yardımcın olsun inşallah cuma günü hayırlı haberlerle gelirsin buraya.....[/sıze]

merhabalar güzel anneler ben 2 haftadır annemlerdeyim pazar günü dönücem inşallah evime...sizler nasılsınız varmı yeni hamişlerimiz yoksada üzülmeyin her an patlama olabilir ..genelde kışa girerken çok hamiş çıkıyor burdan...
sakaleynmaster canım seni çok tebrik ediyorum listeyi ebru arkadaşımıza devrettim eminim tatlı oğluşunu listeye ekleyecektir...allahım oğlunu sizlere bağışlasın...meleklerinle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...

canım ohhhhh iyi tatiller..yaww bizim topikte hamiş haberleri duruyo sonra birden mutlu haberler patlıyo..galiba burda birbirimizle sohbet ede ede vucütlarımızda birbirine endekslendi :roflol: ya hep beraber bebiş olmuyo yada aynı zamanda biçoğu hamiş kalıyooo...

canım bende aşılama yaptırmıştım aşılama sonrası verilen hormonlardanmıdır nedir insan kendini yalnız çaresiz hissediyo..yaww sen umutsuzluğa kapılma birkaç gün sonra inşallah hamiş haberinle bayram yapcaz..moralini bozma hep o hormonlar yüzünden

ah pelincim insallah :ecrin_bebek: :Saruboceq: :CüvCüv: kafamçokkarıştı

selam kızlarrrr...Zelişimmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah.tez zamandada hayırlısıyla bizlerede nasip eder yaradanım inşallah..eger kızlar bir hamiş olayaım koçişin benden çekecegi var herşeyden ama herşeyden istiyecegim .1.sıpalar acemiliğe geldi ama 2. olursa hayırlısıyla bugün arkadaşla konuştuk inan neler neler istiyecegim tabi koçişde alır benim safım ben ne desem alır ..yeterki bişey alınacak diyeyim hemen tamam der safım benimmm ama olsun ben onu yinede çokkk seviyorum...neyse kızlar hala kolum arada agrıyor uyuşuyor şu boyun denen meret pek zormuş 2. kez tutuldu boyunda düzleşme var çok zor oluyor..fazla yazamıyorum hepinizi çok öptüm...

hayırlı akşamlar geçmiş olsun gülücük kendine dikkat et tedavini yaptır belki daha az olur agrıların kızlar size çok güzel bi haberim var kardeşim saglıgına kavuştu pazartesi taburcu oluyo dru zamanla daha iyi olacaksın dedi ameliyat olmaktan kurtulu kendiliginde geçti ama hala uyuyamıo inşallah oda zamanla geçer darısı ttüm hastalara rabbim acil şifalar versin bu haberleri kayınbabam içinde vermek isterdim ama evde hala bi matem havası var adam bi türlü iyileşemedi gittikçe heryeri şişiyo drda bişe yapamıyo kalp yetmezliginde büyüme yapıyomuş tabi bu şekilde organlar çalışmıyo vücut su topluyu hayırlısını versin rabbim tüm hastalara bunları yazarken bile adam nefes almakta zorlanıyo ben size deyim bu adam çok yaşamaz böle giderse ölür ben hiç yakınımı kaybetmedim evin içinde çok korkarım kızımda öle naparız bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…