- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.921
selam kızlar dün doktordaydım vee bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür rabbim dualarımı kabul etti inşallah Rabbim şu mubarek aylarda sizinde yüzünüze bakar ve mucizelerinizi gönderir hepinizi çok öpüyorum....beni soran haber bekleyen arkadaşlarımın hepsinden allah razı olsun o güzel yüreklerinize göre versin....
zelişcim canım çok sevindim..Allah tamamına erdirsin İnşallah..dün gelir gelmez hemen geçmişi okudum ve seni sormuştumm..
canım benim çok sağol allah razı olsun şu 3 ayı bir atlatabilsem,bu arada darısı inşallah en kısa zamanda senin başına
selam kızlar dün doktordaydım vee bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür rabbim dualarımı kabul etti inşallah Rabbim şu mubarek aylarda sizinde yüzünüze bakar ve mucizelerinizi gönderir hepinizi çok öpüyorum....beni soran haber bekleyen arkadaşlarımın hepsinden allah razı olsun o güzel yüreklerinize göre versin....
zelişiiiiiiiiiiiimmmm canım beniiimm gözün aydın tekrardan:teytey::teytey::teytey:bi şöyle uzuuuunncaa ooooohhhh çekelim yaww.:Saruboceq::Saruboceq:şükür miniğinin kalp atışlarını duymuşsun...inşallah kollarına sağlıklı sıhhatli aldığın günleride görürsün bacııımmm.:Saruboceq::Saruboceq:.dualarımız sizlerle..öptüm zelişiiimm..Şenizopuyorumnanaktan.Şeniz
canım hadi gözün aydın rabbim dualrını kabul etti inşallah sag salim kucagına almayıda nasip eder valla nedeyim bende inan seni kadar çok sevindim kaç gündür giremedim nete aklım hep sendeydi acaba gittimi dra diye bana da kardeşlerim geldi hstanedeki kardeşim görmeye ev curcunaydı inşallah rabbim senin yüzünü güldürdügü gibi bizide güldürür kardeşim saglıgına kavuşur artık çocuk mocuk düşünecek durumda degilim kardeşimin saglıgı herşeyden önce beim için ben imki olmasada olur artık 4 senedir ugraşıyoz olmuyo ha bu arada pazar günü 3 sene önce 5 aylık ölü dogum yapmıştım bebegimin mezarına hiç gitmemiştim ilk defa gittim çok duygulandım onun topragın altında yatması çok agrıma gitti benimki gene minicik ya büyütüpte bişekilde eceli gelenler var ya o analar napar çok zor kızlar ana olmak ya
canım hadi gözün aydın rabbim dualrını kabul etti inşallah sag salim kucagına almayıda nasip eder valla nedeyim bende inan seni kadar çok sevindim kaç gündür giremedim nete aklım hep sendeydi acaba gittimi dra diye bana da kardeşlerim geldi hstanedeki kardeşim görmeye ev curcunaydı inşallah rabbim senin yüzünü güldürdügü gibi bizide güldürür kardeşim saglıgına kavuşur artık çocuk mocuk düşünecek durumda degilim kardeşimin saglıgı herşeyden önce beim için ben imki olmasada olur artık 4 senedir ugraşıyoz olmuyo ha bu arada pazar günü 3 sene önce 5 aylık ölü dogum yapmıştım bebegimin mezarına hiç gitmemiştim ilk defa gittim çok duygulandım onun topragın altında yatması çok agrıma gitti benimki gene minicik ya büyütüpte bişekilde eceli gelenler var ya o analar napar çok zor kızlar ana olmak ya
ayy zelıscım cok sevındım ınan herkez gıbı bende senden bı haber beklıyordum sındı rahatladım bana ozellıkle dua etmenı ıstıyorum pazar gunu kanda baktırıcam cok korkuyorum yıne negatıv dıye canım kendıne ıyı bak ınsallah baska sorun yasamassınselam kızlar dün doktordaydım vee bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür rabbim dualarımı kabul etti inşallah Rabbim şu mubarek aylarda sizinde yüzünüze bakar ve mucizelerinizi gönderir hepinizi çok öpüyorum....beni soran haber bekleyen arkadaşlarımın hepsinden allah razı olsun o güzel yüreklerinize göre versin....
büyük bi ihtimalle çıkmaz canımm..bence yapma çıkmazsa moralini boşa bozma...iğneler yüzünden vücudunda biraz hcg hormonu oluyo..vücut 12-13 günde atıyomuş bu hormonu..ondan kesin sonuç için 13-14 . gün kan testi yapıyolar...hadi inşallah güzel haberlerini alırızz..
zynpzeynep bebeğim dünyaya geldi 16.07.2009 sat 17:30 da bir oğlum oldu canım listeye yazıyordun sanırım gelen bebeklerimizi
ayy zelıscım cok sevındım ınan herkez gıbı bende senden bı haber beklıyordum sındı rahatladım bana ozellıkle dua etmenı ıstıyorum pazar gunu kanda baktırıcam cok korkuyorum yıne negatıv dıye canım kendıne ıyı bak ınsallah baska sorun yasamassın
evt canım bende ole dusunup yapmadım testı oldugunu sanmıyorum o yuzden moralım bozuk aksama kadar evde kendımı yıyorum ve nedense kendımı zavallı gıbı hıssedıyorum belkı bıraz progestoran ın da payı vardır cunkı ınsanı kotu yapan bısı amaaan ıste bole bılmıyorum bıraz karısıım hayırlısını versın rabbım
[sıze="2"]zelişcim gözünaydın seninde bebişin seninle ne güzel
Sakaleynmaster canım seninde bebişin artık kollarında sıkı sıkı sarıl ona benim için bol bol kokla bayılırım bebek kokusunakaydirigubbakcemile5[/sıze]
merhabalar güzel anneler ben 2 haftadır annemlerdeyim pazar günü dönücem inşallah evime...sizler nasılsınız varmı yeni hamişlerimiz yoksada üzülmeyin her an patlama olabilir ..genelde kışa girerken çok hamiş çıkıyor burdan...
sakaleynmaster canım seni çok tebrik ediyorum listeyi ebru arkadaşımıza devrettim eminim tatlı oğluşunu listeye ekleyecektir...allahım oğlunu sizlere bağışlasın...meleklerinle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...
ayy zelıscım cok sevındım ınan herkez gıbı bende senden bı haber beklıyordum sındı rahatladım bana ozellıkle dua etmenı ıstıyorum pazar gunu kanda baktırıcam cok korkuyorum yıne negatıv dıye canım kendıne ıyı bak ınsallah baska sorun yasamassın
evt canım bende ole dusunup yapmadım testı oldugunu sanmıyorum o yuzden moralım bozuk aksama kadar evde kendımı yıyorum ve nedense kendımı zavallı gıbı hıssedıyorum belkı bıraz progestoran ın da payı vardır cunkı ınsanı kotu yapan bısı amaaan ıste bole bılmıyorum bıraz karısıım hayırlısını versın rabbım
canım bende aşılama yaptırmıştım aşılama sonrası verilen hormonlardanmıdır nedir insan kendini yalnız çaresiz hissediyo..yaww sen umutsuzluğa kapılma birkaç gün sonra inşallah hamiş haberinle bayram yapcaz..moralini bozma hep o hormonlar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?