kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

evet haklisin canim onlar bazen bizden cok istiyor
benim oglum daha 2.5 yasinda ama o bile kardes deyip baska bisey demiyor
kendi adima konisim hamileligim pek bulantili geciyor canim
bisey yiyemiyorum 6 kilo vermisim ama bebegim cok sükür iyi
ayrica dualarimizda hep varsiniz bunu unutmayin

insallah bu aya olur canim
valla olmayinca herkes bir birine suc atiyor kaydirigubbakcemile3
öpüyorum seni en kisa zamandada dönün artik

kızlar selam acayip baş ağrısı çekiyom hamiş deilim amma acayip baş ağrısı çekiyom ilaç ne içebilirim korkuyorum ilk kızımda ilaç yüzünden sakat falan olur dediler 9 ay psikolojim bozuldu şimdide korunmuyoz ben ilaç içsemmi karar veremiyom 1 haftadır şiddetli ölüyom vallahi ne yapsam:uhm:

hamiş listesinde adımı göremedim arkadaşlar.aranıza geç katıldım diye beni saymıyomusunuz aşkolsun.bu arada pazar günü çok az pembemsi kanamam oldu hemen dr.gittim.düşük önleyici bi ilaç verdi.keseyide gördük çok şükür.kalp atışlarınıda duyarsak derin bi nefes alacam.dr.5 hafta 5 günlük dedi ama tam adet günümde hamile kalsam anca o kadar olur.bence daha küçük bide kalp atışının duyulmaması normalmi dedim.hayır dedi ama bence normal.kaçıncı haftada duyulur söyleyin lütfen.haftaya tekrar gel dedi ama ben yarımn başka bi dr. daha gitcem.allahtan hayırlısı.

canım geçmiş olsun hamilelere bile baş agrısı veya vücut agrısı için parol diye hap var onu veriyorlar gebelikte.yani bir zararı yok onu kullanabilirsin...

kalp atışları genelde 6.hafta veya 7 haftalarda görülür.ben ilkini hatırlamıyorumda.bu ikinci bebegimdi 6+2 günlükken kalp atışlarını duymuştum.5.haftada çok zor duyulması sanırım...

bu arada sizler nasılsınız kızlar.biz iyiz çok şükür hamilelik iyi gidiyor bakalım.bi sorun yok

merhaba kızlar belki adetin günü yaklaştıysa o yüzden agrıyabir nursenacım benimde 1 hafta önce başlar başım migren var ama ben içiyorum bişe olmaz ya valla yolun başında olan arkadaşlar bu işde sabırlı olacaksınız kardelencim benim kızım 8 yaşında 4 yaşında başladık bu yola ama hala tık yok emin ol benimkide çok bunaltıyo aglamalar mı dersin beni suçlamalar mı dersin neler neler bende sinirleniyom yoksan kardeş falan sen böle tek kalacaksın kafana sok bunu diyom ama sonra çok üzülüyom şaşırdım yani genede hayırlısı olsun diyerek kendimi teselli ediyom

selam canım listeye baktım tarihim yok ben bu ay bayağı umutluydum ama olmadı malasef yine iğnede işe yaramadı ve bugün yine adet oldum yarın doktora gidiyorum tekrar ilaç tedavisine başlıyacak yani umutlar birdahaki aya kaldı :gitme: bugün olduğuma göre heralde bidahaki ay olacağım tarihi eklemen gerekiyor değilmi :uhm:

merhaba arkadaşlar bayramdan sonra girmek ve merhaba demek için baya çaba harcadım ama fırsat bulamadım. malum okullar açıldı çocuğun okulu bizim okul,dersler derken epey vakit geçti. Bu arada bu arada ben de 19 eylülde adet oldum ve yeni tarihim 19 ekim ama sanırım bu ay da hamile kalamam ben.Kayınpederim hasta ve eşim memlekete gitti. Sanırım kasıma kaldı bizimki hayırlısı olsun artık. yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler ve hamile arkadaşlara da gözünüz aydın Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inş.

raebzehcım canım benım yazıver benım tarıhımı de 1 kasım olmaması dılegıyle bısı paylasmak ıstıyorum arkadaslar gecen eylul 24 bızım evlılık yıldonumumuzdu 9. kutladık ve ben ertesı gunu yanı 25 eylulde hasta oldum 6 gun erken ve ısın tuhaf tarafı bız evlendımızde de ben evlendıgımızın ertesı gunu adet olmustum 25 eylulde ve bıdaha olmadım cunkı ekım de ogluma hamıle kalmıstım ılk defa bu sene aynı sey oldu belkı dıyorum........

bebeğin hayırlı olsun tatlım kalp atışı için erken hakaten

ilgin için teşekkür ederim canımzemuszemussağol darısı kendisini hamişler listesinde görmek isteyenlerın başına:Saruboceq:

ebruşum canımm yaa baktım göremedim dün senii..bitanem sorma giremiyorum artık fazla kk ya falan özel şirket malum..
ağzın bal yesin canım yaa inş yazılırım artık bende hamiş listesine..yoksa yine dr yolu görünecek canım...

sen nasılsın bitanem, ne alemdesinn?

:hulya::Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboc eq::hulya:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
cerot............................................9 Ekim
ekimm.........................................10 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
gülücük........................................ 13 Ekim
secemce........................................13 Ekim
zeyn77.........................................15 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
nursena.........................................23 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
karde............................................. 27 Ekim
mawili.............................................1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
pelin003.........................................??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??
azize1..............................................??

:uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnnyerimseniben( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

f.b.t.l.alkisalkisalkis
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım..
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]

Son düzenleme:
nursenaöncelikle teşekkür ederim canım.
raebzehsanada çok teşekkürler canım.listede adımı görmekten mutlu oldum doğrusu.tüm hamile kalmak isteyenlere rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.hamilelerimizede sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah:Saruboceq:

canım benim kusura bakma..listeyle pek ilgilenemedim.:kedi:.o yüzden arasıra aksaklıklar oluyo pek takip edemedim..yeni hamişlerimiz tam bilmediğim için bazılarını unutuyorum.:a015::çok üzgünüm:.hakkınızı helal edin ..:1hug:tebrik ederim canım benim..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiiinnn.:Saruboceq:.öptüm canım beniiim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

benim tarihim 13 ekim ebrucum
dün çok agladım hamileleri izledikçe tvde kaynanama da dedim artık ben umudumu iyice kaybettim diye kayın pederim çok hasta yazın tüp yaptıracaktık onunla ilgilenmekten kaldı baban bi iyleşsin git dra diyo dene şansını olmazsa artık napalım sen elinden geleni yaptın diyo kafayı yicem diyom elinde var bitane niye yiyon diyo gene adet olcam heralde ayaklarım donuyo buda ben geliyorum diyo sizde böle adet olmaya yakın üşümeye başlıyonuzmu ben ısınamıyorum ayaklarım özellikle ve baş agrısıda cabası

canım ya bosver ya uzme kendını hayatın yeterınce zor zaten hastalardan dolayı bı de bebegı dert etme bu sıkıntıların odulu gelecek sana ınanıyorum ben acaba kansızmısın sen nıye usuyesın kı hıc kan sayımı yaptırdın mı kansızlıta bebegı etkılıyo amcamın gelını 2 sene bebek sahıbı olamadı kansızlıktan opuyorum canım aklında bulunsun dıye yazdım

canım sorma inan battaniye altından yazıyorum şuan sana cevapı donuyor ayaklarım..ısıtamıyorum bide bazen midem bulanıyor başım zaten çatlıyorr..midem bulanınca ilaçta içemiyorum her seferinde acebalarlan..bir laf varmış eskilerden kadının ömrünün yarısı çamaşırına bakmakla geçermiş diye aynen öyle işteee yalan mııdelikafadulden :sm_cool: :sm_cool:

allah senin iyiligini versin emidelikafaduldendelikafadulden

günaydıınn kızlaaarrr.hihoyyytzemuszemus:dance::1hug:a.s...herkese hayırlı hafta sonlarıııııı diliyoruuuumm.a.s..listeyi güncelliyorum...öptüm canlarııımm beniimm..opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…