- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.461
selam kizlar nasilsiniz hamile arkadaslar günler nasil geciyor dualarinizda bizide unutmayin icinizde en cok bekleyen benim heralde benim kizim 12,5 yasinda artik oda cok takiyor tekligi diger kardesi olan arkadaslarina cok özeniyor onlari görünce anne negüzel diyiyor insanin kardesinin olmasi ama bende o duyguyu tatmak istiyorum nasil birsey kardeslik diyip tutturuyor napsin oda hakli ama elden gelen birsey yok rabbimden gelene ancak sükredebiliriz herseyin bir zamani var demekki genede hayirlisi olsun kendinize iyi bakin öptüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar merhaba benim pc rahmetli olduğu için artık giremiyorum nete. yeni pc alıcam en kısa zamanda. ben hamile kalamadım geçen ay ilk denememdi oğluma hemen kalmıştım. adet olduğumda şok oldum. çok komiktik eşimle obana ben ona suç attık şoktan:)) şimdi koy verdim gitti bi çabam yok ama tabi olabilirde. yeni tarihim 24 ekim. haber vereyim dedim herkeze hayırlı bebişler versin rabbim. amiin...
kızlar selam acayip baş ağrısı çekiyom hamiş deilim amma acayip baş ağrısı çekiyom ilaç ne içebilirim korkuyorum ilk kızımda ilaç yüzünden sakat falan olur dediler 9 ay psikolojim bozuldu şimdide korunmuyoz ben ilaç içsemmi karar veremiyom 1 haftadır şiddetli ölüyom vallahi ne yapsam:uhm:
hamiş listesinde adımı göremedim arkadaşlar.aranıza geç katıldım diye beni saymıyomusunuz aşkolsun.bu arada pazar günü çok az pembemsi kanamam oldu hemen dr.gittim.düşük önleyici bi ilaç verdi.keseyide gördük çok şükür.kalp atışlarınıda duyarsak derin bi nefes alacam.dr.5 hafta 5 günlük dedi ama tam adet günümde hamile kalsam anca o kadar olur.bence daha küçük bide kalp atışının duyulmaması normalmi dedim.hayır dedi ama bence normal.kaçıncı haftada duyulur söyleyin lütfen.haftaya tekrar gel dedi ama ben yarımn başka bi dr. daha gitcem.allahtan hayırlısı.
can_parçam canım beniim kusura bakmaliste bayadır kayıptı ben bulduğum yerden yeniledim listeyi yeni hamişleri bilmiyordum.:sm_confused:.kusura bakma canım ya hakkını helal et lütfen.:Saruboceq:.bu arada tebrik ederim.a.s..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:...öptüm canım benim..opuyorumnanaktan
batuhanım canım listeyle ben ilgileniyorum zaten.a.s.inşallah becermeye çalışıyorum.a.s..sen merak etme..bu arada listeye arkadaşları eklemişsin çok teşekkür ederim canım..vereliniortakopuyorumnanaktan
kızlaarrr bayadır uğramayan eski arkadaşlar var.:sm_confused:.onları silicem listeden çünkü liste iyice karıştı..a.s.listedeki aksaklıklardan dolayı herkesten özür diliyorum:sinifsinif:..kusura bakmayın...a.s.opuyorumnanaktan
bebeğin hayırlı olsun tatlım kalp atışı için erken hakatenhamiş listesinde adımı göremedim arkadaşlar.aranıza geç katıldım diye beni saymıyomusunuz aşkolsun.bu arada pazar günü çok az pembemsi kanamam oldu hemen dr.gittim.düşük önleyici bi ilaç verdi.keseyide gördük çok şükür.kalp atışlarınıda duyarsak derin bi nefes alacam.dr.5 hafta 5 günlük dedi ama tam adet günümde hamile kalsam anca o kadar olur.bence daha küçük bide kalp atışının duyulmaması normalmi dedim.hayır dedi ama bence normal.kaçıncı haftada duyulur söyleyin lütfen.haftaya tekrar gel dedi ama ben yarımn başka bi dr. daha gitcem.allahtan hayırlısı.
canım geçmiş olsun hamilelere bile baş agrısı veya vücut agrısı için parol diye hap var onu veriyorlar gebelikte.yani bir zararı yok onu kullanabilirsin.
teşekkür ederim bu ara çok ağrıyo acep hamile kalıyomda metobolizma deişiyo ondanmıki dedim(herşeyi ona bağlar oldum amma takıyom yaaaa)
yok adet yaklaşmadıda kasıklarım ağrıyo bide başım zonkluyo resmen bide kızı kreşe alıştırcam diye strese girdim deli ediyo beni sinir hastası olcam kapıda bekletiyo beni offf gideyimde bi parol alayım bariiimerhaba kızlar belki adetin günü yaklaştıysa o yüzden agrıyabir nursenacım benimde 1 hafta önce başlar başım migren var ama ben içiyorum bişe olmaz ya valla yolun başında olan arkadaşlar bu işde sabırlı olacaksınız kardelencim benim kızım 8 yaşında 4 yaşında başladık bu yola ama hala tık yok emin ol benimkide çok bunaltıyo aglamalar mı dersin beni suçlamalar mı dersin neler neler bende sinirleniyom yoksan kardeş falan sen böle tek kalacaksın kafana sok bunu diyom ama sonra çok üzülüyom şaşırdım yani genede hayırlısı olsun diyerek kendimi teselli ediyom
ne güzel rastlantı inşallah dilediğin gibi olurrrryıl dönümünüz kutlu olsunnraebzehcım canım benım yazıver benım tarıhımı de 1 kasım olmaması dılegıyle bısı paylasmak ıstıyorum arkadaslar gecen eylul 24 bızım evlılık yıldonumumuzdu 9. kutladık ve ben ertesı gunu yanı 25 eylulde hasta oldum 6 gun erken ve ısın tuhaf tarafı bız evlendımızde de ben evlendıgımızın ertesı gunu adet olmustum 25 eylulde ve bıdaha olmadım cunkı ekım de ogluma hamıle kalmıstım ılk defa bu sene aynı sey oldu belkı dıyorum........
ilgin için teşekkür ederim canımzemuszemussağol darısı kendisini hamişler listesinde görmek isteyenlerın başına:Saruboceq:can_parçam canım beniim kusura bakmaliste bayadır kayıptı ben bulduğum yerden yeniledim listeyi yeni hamişleri bilmiyordum.:sm_confused:.kusura bakma canım ya hakkını helal et lütfen.:Saruboceq:.bu arada tebrik ederim.a.s..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:...öptüm canım benim..opuyorumnanaktan
batuhanım canım listeyle ben ilgileniyorum zaten.a.s.inşallah becermeye çalışıyorum.a.s..sen merak etme..bu arada listeye arkadaşları eklemişsin çok teşekkür ederim canım..vereliniortakopuyorumnanaktan
kızlaarrr bayadır uğramayan eski arkadaşlar var.:sm_confused:.onları silicem listeden çünkü liste iyice karıştı..a.s.listedeki aksaklıklardan dolayı herkesten özür diliyorum:sinifsinif:..kusura bakmayın...a.s.opuyorumnanaktan
ceroşuuumm canım ekledim tarihini listeyeŞenizyerimseniben..listeyle pek ilgilenemedim..baya karışıklık oldu.akannehir.doğru söylüyon bacıımm..inşallah diğer aya seni hamişler listesine eklerim canım beniim..Şenizopuyorumnanaktan
nursenaöncelikle teşekkür ederim canım.
raebzehsanada çok teşekkürler canım.listede adımı görmekten mutlu oldum doğrusu.tüm hamile kalmak isteyenlere rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.hamilelerimizede sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah:Saruboceq:
benim tarihim 13 ekim ebrucum
dün çok agladım hamileleri izledikçe tvde kaynanama da dedim artık ben umudumu iyice kaybettim diye kayın pederim çok hasta yazın tüp yaptıracaktık onunla ilgilenmekten kaldı baban bi iyleşsin git dra diyo dene şansını olmazsa artık napalım sen elinden geleni yaptın diyo kafayı yicem diyom elinde var bitane niye yiyon diyo gene adet olcam heralde ayaklarım donuyo buda ben geliyorum diyo sizde böle adet olmaya yakın üşümeye başlıyonuzmu ben ısınamıyorum ayaklarım özellikle ve baş agrısıda cabası
benim tarihim 13 ekim ebrucum
dün çok agladım hamileleri izledikçe tvde kaynanama da dedim artık ben umudumu iyice kaybettim diye kayın pederim çok hasta yazın tüp yaptıracaktık onunla ilgilenmekten kaldı baban bi iyleşsin git dra diyo dene şansını olmazsa artık napalım sen elinden geleni yaptın diyo kafayı yicem diyom elinde var bitane niye yiyon diyo gene adet olcam heralde ayaklarım donuyo buda ben geliyorum diyo sizde böle adet olmaya yakın üşümeye başlıyonuzmu ben ısınamıyorum ayaklarım özellikle ve baş agrısıda cabası
canım sorma inan battaniye altından yazıyorum şuan sana cevapı donuyor ayaklarım..ısıtamıyorum bide bazen midem bulanıyor başım zaten çatlıyorr..midem bulanınca ilaçta içemiyorum her seferinde acebalarlan..bir laf varmış eskilerden kadının ömrünün yarısı çamaşırına bakmakla geçermiş diye aynen öyle işteee yalan mııdelikafadulden :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?