- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.421
allah bizede nasip eder inşallah güle güle büyütttt:CüvCüv:arkadaşlar bende 2. oğlumu tam 2 hafta önce kucakladım. şimdi yanımda uyuyor allahım herkese tekrar nasip etsin bu duyguları en kısa zamanda inşallah ikinci kez anne olmak 2. bebeğini kucaklamak gerçekden çok çok çok güzel. ilkişndeki acemilik yok bilinçlisin ve bebeğimle daha iyi ilgilenebiliyorum o yüzden....
normal sartlarda 5 hafta gibi kaldi insallah. 10 gun sonra londraya doguma gidicem, bakalim orda ne derlerse o olucak artik.a.s.
normal sartlarda 5 hafta gibi kaldi insallah. 10 gun sonra londraya doguma gidicem, bakalim orda ne derlerse o olucak artik.a.s.
hayırlısı olsun sağ salim doğur inşallah
ya sacmami olacak ama merak etttim neden londra?
Amin canim insallah.a.s.
niye sacma olsun canim. ben kendimde orda dogdum buyudum. oglumuda orda dogurdum, simdi yine oraya gidicem insallah. sonucta boyle bir imkanimiz varken degerlendirmemek sacma olur diye dusunuyorum.yerimseniben
merhaba kızlar nasılsınız dogum yapanların bebişlerini allah analı babalı buyutsun yenı hamılelerı allah tamamına erdırsın gun bekleyenlerede allahım hayırlı haberler verdırsın benım 9haftam kaldı bayramdan sonra dogum ınsallah az kaldı sayılır heyecanla beklıyorumm
2. hamilelik nasıl dahamı kolay zormu acep bide kaç kilo aldın kaç kiloyla hamiş kaldın
ben k,loluyum ve 2. bebiş de fazla kilo alınmıyo falan dediler canım sıkılıyo vallahi napcam bilmem
bıraz zor gecıyor benımkı ılkınde hıc bır sorunla karsılasmadan yaptım dogumu 57ıle hamıle kaldım 80 ıle yaptım dogumu 10 kılosu kaldı sımdı kınde zorlandım dusuk tehlıkesı 10gun yattım 67 ıle kaldım 64 e dustum bulantılardan tam ıyı oldum duzenlı yıyecem artık dedım gebelık sekerı cıktı dıyet yapıyorum bırsey yıyemıyorum insulın vurunuyorum:1no2:hala 67 kıloyum kızda kucuk olunca 4yasında zorlanıyorum ama bunada sukur az kaldı allahım herkeze nasıp etsın hayırlı evlat olsunlar ınsallah
2. hamilelik nasıl dahamı kolay zormu acep bide kaç kilo aldın kaç kiloyla hamiş kaldın
ben k,loluyum ve 2. bebiş de fazla kilo alınmıyo falan dediler canım sıkılıyo vallahi napcam bilmem
bıraz zor gecıyor benımkı ılkınde hıc bır sorunla karsılasmadan yaptım dogumu 57ıle hamıle kaldım 80 ıle yaptım dogumu 10 kılosu kaldı sımdı kınde zorlandım dusuk tehlıkesı 10gun yattım 67 ıle kaldım 64 e dustum bulantılardan tam ıyı oldum duzenlı yıyecem artık dedım gebelık sekerı cıktı dıyet yapıyorum bırsey yıyemıyorum insulın vurunuyorum:1no2:hala 67 kıloyum kızda kucuk olunca 4yasında zorlanıyorum ama bunada sukur az kaldı allahım herkeze nasıp etsın hayırlı evlat olsunlar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?