- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.481
[/COLOR]haydi ikinci meleklerini bekleyen arkadaşlar bakalım kaç kişiyiz ...kaçımız bu mutluluğu tekrar yaşayabileceza.s.
listeye açılışı yapıyorum
zynp.ZEYNEP.............15 Haziran[/QUOl
laralara........................27ekim
ne lenn dettt yalan mııı aha sabah baktım daha yine aynen devam bi kerem...:dilcikar:sabah akşam baka baka şaşı olacam sanırım..boşa bakmıyoz lenn işte sonuç..sanki kendi bakmıyodu hamiş olana kadar :dilcikar: :dilcikar::mymeka:allah senin iyiligini versin emidelikafaduldendelikafadulden
selam kızlar...ne habersiniz bakayım..1.sınıf pek zormuş ayyy zaten sabahın köründe kalk okula götür öğlen al gel akşama kadarda ders yaptır ayyyy baya baya vakit alıyor derside...neyse bugün hafta sonu attım valla babasına ..havuza gittiler bende az kafa dinliyorum..ben regl olunca gidemedim tabikide...
Raebzehcimm yeni tarihimi vereyim herhalde 8 kasım olur canım..baksana erkenden geldi..
ne lenn dettt yalan mııı aha sabah baktım daha yine aynen devam bi kerem...:dilcikar:sabah akşam baka baka şaşı olacam sanırım..boşa bakmıyoz lenn işte sonuç..sanki kendi bakmıyodu hamiş olana kadar :dilcikar: :dilcikar::mymeka:
ay canım benim geçen sene o devreyi atlattım ben busene 2. olduk bizdede matamikten bunaldık pazartesi kursa verecem böle giderse zorlanıyoz hiç degilse altyapısı düzgün başlasın ben biraz sert çıkışarak anlatıyom kafası duruyo çocugun hava bugün okadarda sıcak degil ankara için ama inşallah üşütmez okullarda salgınlarda var bizimki sezonu açtı griple
dogru oldugu icin güldüm zaten tatlim zemuszemus
bakmaz olurmuyum sadece bakmak icin bile wceye gittigim oluyordu :kedi:
merhaba canlarım nasılsınız..kızımla ve oğlumla uğraşmaktan artık eskisi gibi giremiyorum ..bizde 1 e başladık bu sene hem bebk hem okul çok zormuş ama yinede değer...inşallah bebek yolu bekleyenlerde bir an önce kavuşur..hepinizi öpüyorum..
selam kızlar...ne habersiniz bakayım..1.sınıf pek zormuş ayyy zaten sabahın köründe kalk okula götür öğlen al gel akşama kadarda ders yaptır ayyyy baya baya vakit alıyor derside...neyse bugün hafta sonu attım valla babasına ..havuza gittiler bende az kafa dinliyorum..ben regl olunca gidemedim tabikide...
Raebzehcimm yeni tarihimi vereyim herhalde 8 kasım olur canım..baksana erkenden geldi..
merhaba canlarım nasılsınız..kızımla ve oğlumla uğraşmaktan artık eskisi gibi giremiyorum ..bizde 1 e başladık bu sene hem bebk hem okul çok zormuş ama yinede değer...inşallah bebek yolu bekleyenlerde bir an önce kavuşur..hepinizi öpüyorum..
günaydın papatyaamm..opuyorumnanaktanne olsun iştee..aynı tas aynı hamam,bebek yok yola devam:a015::hulya::1rolleyes:cerooooşş nasılsın canııımm...ooo maşallahherkese günaydın kızlar.nasılsınız.anlatın bakalım
sapık mısın kııı sırf bakmak için wcye gidiyon he :dance: delüm benim güsel hamişiim yerim senii :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?