kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

:hulya::hulya::Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboc eq::Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
cerot............................................9 Ekim
ekimm.........................................10 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
secemce........................................13 Ekim
zeyn77.........................................15 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
nursena.........................................23 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
karde............................................. 27 Ekim
laralara............................................27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1.............................................4 Kasım
gülücük..........................................8 Kasım
pelin003.........................................? ?
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

f.b.t.l.
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım.

Son düzenleme:
selam kızlar...ne habersiniz bakayım..1.sınıf pek zormuş ayyy zaten sabahın köründe kalk okula götür öğlen al gel akşama kadarda ders yaptır ayyyy baya baya vakit alıyor derside...neyse bugün hafta sonu attım valla babasına ..havuza gittiler bende az kafa dinliyorum..ben regl olunca gidemedim tabikide...

Raebzehcimm yeni tarihimi vereyim herhalde 8 kasım olur canım..baksana erkenden geldi..

bende 2. istiyorum ekimde adet oldum şimdi kasımı bekliyom...allahın izniyle:Saruboceq:

allah senin iyiligini versin emidelikafaduldendelikafadulden
ne lenn dettt yalan mııı aha sabah baktım daha yine aynen devam bi kerem...:dilcikar:sabah akşam baka baka şaşı olacam sanırım..boşa bakmıyoz lenn işte sonuç..sanki kendi bakmıyodu hamiş olana kadar :dilcikar: :dilcikar::mymeka:

kızlar selammm hihoyyyt
ya şimdi ben bu ayda yine adet oldum ama öncesi adetimin 5.günü bi ilaca başaldım 5 günlük daha sonra 12. günü bir dozluk çatlatma iğnesi vurldum ama bunlardan sonra yine tutmadı ve adet oldum. bu ayda adetimin 2.günü yani ayın 7 sinde doktora gittim aynı şeyleri yine tekrarlıycaz dedi yine 5 günlük ilaç verdi bugün adetimin 5.günü ve ilaca başaldım 12.günü yine gidip iğne vurulacakmışım.bunları ne kadar tekrarlıycaz böyle kızlarrr bakıyo hiçbir problem yok herşey tertemiz çıkıyoooooo :uhm:

ay canım benim geçen sene o devreyi atlattım ben busene 2. olduk bizdede matamikten bunaldık pazartesi kursa verecem böle giderse zorlanıyoz hiç degilse altyapısı düzgün başlasın ben biraz sert çıkışarak anlatıyom kafası duruyo çocugun hava bugün okadarda sıcak degil ankara için ama inşallah üşütmez okullarda salgınlarda var bizimki sezonu açtı griple

dogru oldugu icin güldüm zaten tatlim zemuszemus
bakmaz olurmuyum sadece bakmak icin bile wceye gittigim oluyordu :kedi:

ay zaten hiç iyileşmiyor ki benim ki bıktım artık bigün burnu akar bi gün tıkanır...üstüne düştükce iyice hastalanıyor..saldım valla bugün ne olacaksa olsun..bayadır gitmiyorlar havuza yüzmesi gerekiyor yoksa sırtı agrıyor bu seferde..diyorum ya ne yapacagımı şaştım..biz şimdiik iyi gibiyiz..özellikle matematik hastası benim oğlan..4 yaşındayken bile rakamları toplamayı çıkarmayı yapıyordu..ben hiç üstüne düşmedim ama..biraz yazarken proplemimiz var bizimde çok yavaş yazıyor eli agrıyor hemen..ama yavaş yavaş alışıyor onada..inşallah böyle devam eder..saol desteğin için çok mersi..a.s.

merhaba canlarım nasılsınız..kızımla ve oğlumla uğraşmaktan artık eskisi gibi giremiyorum ..bizde 1 e başladık bu sene hem bebk hem okul çok zormuş ama yinede değer...inşallah bebek yolu bekleyenlerde bir an önce kavuşur..hepinizi öpüyorum..

selam canim hakisin senin isler ikiye katlandi ama olsun dedigin gibi deger evlat tatli oluyor kendine iyi bak öptüm canim:1hug::1hug:

zeynepciğim canımm..pek tatlı Maaşallah kızın.Allan analı babalı büyütsün İnşallah..
bu arada gülücük ve seninle bir ortak noktamız daha varmışş; benim kızım da bu sene 1. sınıfa başladıı..onu bırakıp işe gelmek nasıl zor geliyor banaa( etüt e gidiyor ama aklım hep ordaa..
inşallah bu yönden de kaderimiz bir olur seninle zeynepciğim ve alırız 2. bebişlerimizi de kucağımıza hayırlısıyla..

herkese günaydın kızlar.nasılsınız.anlatın bakalım
günaydın papatyaamm..opuyorumnanaktanne olsun iştee..aynı tas aynı hamam,bebek yok yola devam:a015::hulya::1rolleyes:cerooooşş nasılsın canııımm...ooo maşallah zeynepcim,gülücüğüm,ceroşuumm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..sizinkiler okula başlamışlar..bizim yaramazlar da hayırlısıyla başlasalardı:sinifsinif:öptüm canlarıııımm...Şenizopuyorumnanaktan

ayyy zeynepcim berramız pek tatlı allah nazarlardan saklasın maşallahhh böcük böcük nasıl bakıyor hayırlısıyla kazasız belasız bende kucagıma alsam kuzumu

Son düzenleme:
hadin bakalim kizlar viraz daha canlanin
ben 2 gündür giremiyorum pek hastayim basim agriyo
anlayacaniz berbat bir durumdayim
öpüyorum hepinizi insallah karsilasiriz bigün ya

sapık mısın kııı sırf bakmak için wcye gidiyon he :dance: delüm benim güsel hamişiim yerim senii :dance: :dance:

:dance:

ay mansallah berramiza

merhaba arkadaşlar.dr. bana 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi.nasıl geçer bu 10 gün bilmiyorum.kalp atışını duymayınca sanki şaka gibi hamile değilmişim gibi hissediyorum.hayırlısıyla bi duysam içim rahatlayacak

kızlar nabersiniz?

ben iyiyim çok şükür?çok kilo aldım yalnız..ödem problemim var....onun haricinde ciddi bir sıkıntım yok!

yeni hamilelerimiz var sanırım..hayırlı uğurlu olsun....
inşallah tez zamanda bu listedeki herkes hamileler listesine geçer!

Son düzenleme:
merhaba kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor inşallah kaç kilo aldın selkie ben dört kilo aldımgöbeğim kocaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…