kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

beni de yazın 2010 nisan annesiyim hayırlısıyla

hosgeldin aramiza canim bende nisan annesiyim istersen nisan anneleri topiginede ugrayabilirsin

gittim canim, londradan yaziyorum.kaydirigubbakcemile3 kurbanlik koyun gibi gunumu bekliyorum hayirlisiyla insallah.:sinifsinif:

bekle bekle az kaldi koyun senikaydirigubbakcemile3
hayirlisila güzel haberleini ver bizede canim

canim sen istiyorsan tabiki pesine gideeceksin
he bana sorarsan ben sonuna kadar tekrar anne olmak icin bütün kapilari zorlardimopuyorumnanaktan

:

hulya::hulya::Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboc eq:

( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
ekimm.........................................10 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
nursena.........................................23 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
karde............................................. 27 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................19 Kasım
pelin003.......................................... ??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

ozmosalkisalkisalkis
Sevil_83alkisalkisalkis
f.b.t.l.
can_parcam
drissimo
batuhanım
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

Son düzenleme:
kızlarsalı günü doktora gittim bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum ve gördüm inanılmaz bi duygu 8+1 dedi doktor Allah tüm bekleyenlere nasip eder inşallah

maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallah....

canım ben olsam yaptırırdım.bayagı denemeleriniz olmuş beklemek artık niye olsunki.durumunuz uygunsa hiç bekle derim.hem ikiz olur belki .ya ben pek severim ikimz çocukları..bi taşla iki kuşzemuszemus

kızlar ben hamileyim ikinci melegime delikafadulden

hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin seninde....

bu arada günaydın kızlar....

slm kızlar ya ben dayanamadım dün yaptım öğlen test doğal olarak çıkamdı tabeeee valla sıkıntı basıyo bu aralar bana terliyom aynı menepoz gibi adetmi olcam hamilemiyim anamadım allahım az kaldı inşallah

hadi inşallah canım...

kızlar başladım tüpe bugün muayene oldum dogal olarak benim rahim zarım hala inceymiş yarın ilaçlara başlıcam ne olur dua edin emeklerim boşa çıkmasın negatif sonuçla karşılaşmak istemiyorum

selam kızlar...sakın sizi unuttuğumu sanmayın epeydir sizi takip ediyodum ama yazmıyodum biliyorsunuz hamile kaldığımdan beri aksilikler yakamı bırakmadı yinede rabbim beterinden korusun inşallah ikili testlerim riskli çıktığı için amniyosentez yaptırmıştım çarşamba günü inşallah sonuçları çıkacak umarım hayırlı haberler alabilirim bugümn bebişimin cinsiyetinide öğrendim rabbim izin verirse bir oğlum daha olacak rabbim inşallah sabırla bekleyen tüm arkadaşlarıma ikinci yavrularını kavuşturur...

allah tamamini erdirsin canim

kızlar başladım tüpe bugün muayene oldum dogal olarak benim rahim zarım hala inceymiş yarın ilaçlara başlıcam ne olur dua edin emeklerim boşa çıkmasın negatif sonuçla karşılaşmak istemiyorum

hayirli olsun canim en yakin zamanda güzel haberlerini aliriz insallah

opuyorumnanaktancanim insallah sonuclarin temiz cikacak
ayrica ikinci oglusunda hayirli olsun

iyi akşamlar hanımlarr...
benimde 2 gündür karnımın alt kısmı ağrıyo gaz sancısı gibi...bide akıntılar var çok merak ediyorum bunların nedeni nedir acaba. adetimede 2 hafta var yumurtlama günüde olabilirmiyim acaba?

canım inşallah sonucun güzel çıkar...dualarımız seninle....

canım ,inşallah sonuçlar güzel çıkaçak...oğluşun hayırlı olsun...dualarım seninle....

ozmos canım tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin....

doguma geldim buralara canim. burda isler tr deki gibi islemiyor maalesef. taaa Ekim'in 27sine gun verdiler doktordan. o gune kadar ister dogur ister dogurma. ayyy falciyi da hatirlatma bana, falcida degildi, temizlik islerine bakan biriydi, hatirlamak istemiyorum. sonucta ben Rabbim'e sigindim, ondan bekliyorum herseyi.

bu arada ben kesinlikle denerdim. hatta esimle ciddi ciddi konusmustuk bile ne zaman deneyelim diye. Rabbim o kadar buyuk ki gerek kalmadi. Insallah seninde kalmaz, kalsa bile Rabbim gonlune gore versin insallah.a.s.

bekle bekle az kaldi koyun senikaydirigubbakcemile3
hayirlisila güzel haberleini ver bizede canim

vallahi aynen koyunluk kurban gibi bekliyorum. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah.

tebrik ederim. Rabbim tamamina erdirsin insallah.

hakkinizda hayirlisi olsun canim. dualarim seninle.

canim, carsamba hayirli haberlerini sabirsizlikla bekliyorum.a.s. ikinci oglusun hayirli olsun, saglicakla gelsin insallah.

ÇOK ÇOK SAGOLUN KIZLAR bugün kan testi yaptırdım 341 çıktı dr iki haftalık dedi netten baktım üç dört haftalık diyo haftayada şu keseyi görsem rahatlıycam güzel dilekleriniz için çok sevindim

zeliişşşş canım nerelerdesinn..dedim herhalde biraz zor geçiyor hamileliğin...asla unuttuğunu düşünmedim canım...inşallah çarşamba günü hayırlı sonuçlarla gelirsin zelişciim, dualarımız seninle..
demek 2. oğluş geliyor..hayırlı olsun canım 2. paşan..:)))
çok öpüyorum seniii

gittim canim, londradan yaziyorum.kaydirigubbakcemile3 kurbanlik koyun gibi gunumu bekliyorum hayirlisiyla insallah.:sinifsinif:

wanna canım demek londra da yapacaksın doğumunu. hayırlısıyla al kucağına canım İnşallah..anneciim de beni gavur ellerinde doğurmuş, Almanya da. hala anlatır çok ilgilenmişlerdi, şöyle değer verildi, böyle kıymetliydik..vs falan diye.. herşeyden önemlisi sağlıklı bir bebeğin olması canım tabiiki de..
çok öpüyorum, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

sendemi almanya doğumlusun bende... berlin....benim anacığımda anlatır durur..çok güzel ilgilenmişlerdi diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…