kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

evet canım bir erkekim daha geliyor....

teşekkür ederim ben kızımda 10 kilo almıştım heralde bunda da 10 12 ile tamamlarım diye düşünüyorum yemek yemen nasıl ben güzel yiyorum ama ilk başlarda yiyemedim :umursamaz:

ben ilkindede çok aldım sanırım bundada öyle olacak,yemem fena değilibulantı falan fazla yaşamadım,,ama daha çok ödem problemim var benim....

cok iyi anliyorum seni insallah duyarsin en kisa zamanda

hayirli olsun canim

bosver kilo gider canim takma kafana

seninde gözün aydin canim

hosgeldin aramiza insallah en yakin zamanda alirsin güzel haberi

ya çok önemsemiyorumda,yinede zun boyluolunca kötü duruyor....ağırlıktan bel ağrısı yaşarım flan diye korkuyorum

merhaba arkadaşlar,

16.ayımdayım 2.meelğimi bekliyorum, ama maalesef hala gelmedi, sizlerin telkinlerine o kadar ihtiyacım var ki. çünkü beni anlayacak en yakın insanlarsınız. kaç aydır yok yara dondurma, yok yumurtam yok eşimin spermiogramında enfeksiyon derken bu kadar ayı bulduk, evet bir yavrumuz var, sağlıklı tatlımı tatlı 6 yaşında ama içim o kadar acıyo ki
inanılmaz kardeş istiyo, hergün yalvarıyo yavrum benim,

bu ay 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum 1-3-5 ekimde ilişki günlerine dikakt ettik. cumartesi yani 10 ekimde dayanamadım ve kanda beta hcgye baktırdım, negatif

çok moralim bozuldu,ağlamaya korkuyorum rabbimin gücüne gider die, ama kendimi de tutamıyorum. neticede pazar ve pazt lekelenmem oldu ve halen adet olmayı bekliyorum daha günüme olduğu için keşke sonuç yanlış çıksa o lekelenmede implatasyon kanaması olsa die aklımdan geçirmiyo değilim,
ama biliyorum
sonuçta beklenen adet yine gelecek
dr.umu aradım o ısrarla rahim filmine gerek yok, eşinim değerleri de gebe kalmana engel değil demişti. ama ben hsg çeksek mi tüpler mi tıkalı acaba deyince tmm gel adetin bitiminde çekelim dedi. şimdi de korkuyorum o ayrı konu.
bu ay mı olsam yoksa bikaç ay da ha mı beklesem kararsızım, çünkü psikolojim bozuldu hem de çok kendimi çokk kötü hissediyorum

maalesef ev de de öle hissetiriyorum,
aileme şükürler olsun
biz şimdi 3 kişiyiz
size bişi sormak istiyorum

kaçıncı ayda hamile kaldınız
ben aşırı takıyorum heralde
sizce o engeller mi gebe kalmamı
nolur cevap yazın bana
şimdiden teşekkürler

şu an bebek yok yapma çalışmalarındayız canım...4 kasımda adet olmazsam hamileyim demek inşallah.
bir oğlum var 8 yaşında...yerimseniben
teşekkür ederim canım 20.haftada öğrendim ben geç öğrendim doktora gidememiştim senin bebek varmıydı

canım ben 4. ayımda hamile kaldım,,psikolojik sebeblerde engelleyebilir tabi,çok fazla takıyorsan strese girersin..dr bir problem yok diyormuş,inşallah olacak!Allahtan ümit kesilmez kısmet ne zamansa o zaman,sen psikolojini rahat tutmaya çalış,Aklını başka şeylerle meşgul et bence!

canımne kadar takma deselerde bende seninle aynı durumdayım kızım 8 yaşında ve 2.5senedir olmuyo aslında 4 senedir istiyorum bir düşük oldu oda 1 sene sonra hamile kalmıştım malesef artık gündüz yaşadıgım olaylar gece rüyalarıma bebek olarak geliyo geçen bi rüya gördüm aglanacak halime gülersin cem özer le karısı koluna kurdela takmışlarya bende bebegim olursa bana hediyeymiş gibi taksınlar diye içimden geçirdim rüyamdada eşimin spermlerini tahlile götürüyolarmış avonozun içinde bi bakıyım nevar diyorum içinde bebek silueti ve kolunda kurdela naparsın hakkımda nasıl bir fikir edindin kafayı yemiş diyosun demi yani seni bu sitedeki arkadaşlardan başka kimse anlamaz eşin bile kızım hergün aglıyo tüp bebek yaptır diye çünkü ben 2 kere aşılama yaptırdım genede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun şükür bitane yavrumuz var rabbim ona hayırlı ömürler versin

hoş geldin canım test icin cok erken adet gününü bekle

canım ya takma kafana olur inşallah bende ilk ay adet oldum bu ay bekliyorum ama hiçç sanmıyorum inşallah olur
psikolji hakaten önemli kafana takmıcakmışsın akrabamın olmuyo en son kadın doğumcu sen pisikoloğa git dedi şimdi psikolokta inşallah olur her yatışta olmucak diye düşünüyomuş hayırlısı bakalım

ben ikinci hamişligimde düşük yaptım korkmuyo da deilim hep böle tedirginim allah hayırlısını verir inşallah kısmetimizde varsa olur 23 üne az kaldı ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum açıkcası

çanım bende 3 ay bekledim 4. aydada olmasını beklemiyordum hiç.çünk o ay eşimle 1-2 kere birlikte olmuştuk ben ateş ölçüyordum o ısının değiştiği günlerde birlikte olduk sadeçe başka olmadı o da rabbim verdi..üstelik benim lekelenmem olmuştu sonra onu adet diye algıladım ben devamı gelmeyine dr ye gittim ve test sonuçlarınada şaşırmıştım aslında.çünkü o ay bir yandan ısı ölçüyordum ama birlikte olmadığımız için pek ümidim yoktu .diyorumya kısmet ne zamansa o zaman...bir şekilde engelleniyor olmayaçaksa olacaksada en beklemediğin zamanda geliyor...
Allah hayırlısını versin...:Saruboceq:
Allah isteyen herkese versin....:Saruboceq:

ebruşum inşallah canım..bi de bakarsın başlamış bileee...saol bitanemm umarım başarılı olur herkesin çocuğu..okul hayatı zor gerçekten de aileye de çocuğa da..
AMİNNNN canım benim..
bende kasım da gitmeyi düşünüyorum canım tedavi için..gerçi dr a kalırsa yaş ilerlemeden zaman kaybetme ve direk tüp bebek yaptır diyor..bu da maddi manevi külfet ebruşum biliyorsun..bakarsın bu son ayımda kendi gelir bebiş, kimbilir dimi..ümit dünyası:)
çok öptüm canım tatlı kızını ve seni..

kızlarr maalesef benim kırmızılar teşrif ettiler bu sabah..bu ay da ovülasyon testlerini deneyip, olmazsa gelecek ay yine tedaviye başlarım ben..yaşım daha fazla beklememe izin vermiyorr..17 kasım yeni tarihim..eklerseniz sevinirim..
sevgilerimle...

ebruşum sanırım sen ekliyorsun canım dimi..hadi okuyarak yaz benii, son ayım buu

Son düzenleme:

:hulya::hulya:]UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboc eq::Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
ekimm.........................................10 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
secemce........................................13 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
nursena.........................................23 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
karde............................................. 27 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
cerot..............................................17 Kasım
zeyn77............................................19 Kasım
pelin003..........................................??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

f.b.t.l.
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım.
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

Son düzenleme:
ayy inşallah adet olmam 2. bebeğim galir allahın izniyle.
oğuluşuma tatlı bi kardeş:ecrin_bebek:

selam kizlar

canim kafani nekadar takar kendini nekadar üzersen okadar uzar bu is
öncelikle bunu bilmelisin
ben ilk oglumu 6 sene bekledim kocaman alti sene agladim sizlandim ama fayda etmedi
aileme yansittim hic faida etmedi
ama sonra tam kendimi toparladim ve tamam olursa olur olmasa olmasin dedim ve tedaviyi yarida kestim tedavimde hap idi
artik hap yutmaktan bikmistim ve biraktim 3 ay sonra hamile oldugumu ögrendim
bunda ise fazla beklemek istemedim 2 yasinda oglum var o dogar dogmaz fazla beklemeden tekrar denedim ve 1.5 sene bekledim rabbime sükürler olsun ama bundada ümidimi yitirdim
artik kendimle ilgilenecem dedim ve 7 hafta taile gittim tatilde esim bende önce gitti benden önce dönecekti ve sadece 1 gece iliski yasadim ve tuttu cok sükür
esime o burdayken haber verdim anlayacan
neyse canim uzun oldu ama anlatmak istedim umudunu yitirme
insallah en yakin zamanda seninde güzel haberlerini aliriz

üzme kendini canim eminim en yakin zamanda sende girersin hamis listesini
dualarim hepinizle

kızlar herkese selam yeni hamişlerde gelmiş ne güzel....
biz yarın 1 aylık oluyoruz bile..... batu ve efe 2 oğlum 2 can nasıl güzel anlatamam allahım hepinize nasip etsin umutsuzluğa kapılmayın sakın biliyosunuz ben tam 16 ayımda 2. bebeğime hamile kaldım ki o ay adeti bekliyodum dr. a gidip aşılamaya başlamak için...... sürpriz yaptı meleğim. şimdi belkide 3 diyorum bir umut kız olursa ama geleceklerini garantilemeden değil. öpüyorum hepinizi..

hayırlı olsun canım...inşallah buda kız olur allahın izniyle.
benimde oğulum var 2. kız olsun isterim kısmetse tabi.

günaydın kızlaaarrr..hihoyyyt.nasılsınız bakalım canlarııımmm.Şeniz..handefecim canım hoşgeldinopuyorumnanaktanŞeniz..Rabbim bu mutluluğunuzu daim eylesin inşallah.:Saruboceq:.kıızz dur bi bizde bi ikincilere hamiş kalalım sonra üçüncüler topiğinde seni tekrar listeye koyarız..:1rolleyes:yerimsenibencanım benim senin adına çok mutlu oldum vallaa..Rabbim cümlemizin yavrularına hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin,hayırlı yazılar yazsın Rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:zemuszemuszemuszemus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…