- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.521
gunaydın kızlar ne guzel dogum yapanlar aramıza geldı zeynep sakaleynmaster bebişlerine uzun omurler versın darısı basımıza selkıe canım oglunmu oluyor allah analı babalı buyutsun bugun oglusuma cıcıler almaya gıtcez
teşekkür ederim ben kızımda 10 kilo almıştım heralde bunda da 10 12 ile tamamlarım diye düşünüyorum yemek yemen nasıl ben güzel yiyorum ama ilk başlarda yiyemedim :umursamaz:
cok iyi anliyorum seni insallah duyarsin en kisa zamanda
hayirli olsun canim
bosver kilo gider canim takma kafana
seninde gözün aydin canim
hosgeldin aramiza insallah en yakin zamanda alirsin güzel haberi
teşekkür ederim canım 20.haftada öğrendim ben geç öğrendim doktora gidememiştim senin bebek varmıydı
merhaba arkadaşlar,
16.ayımdayım 2.meelğimi bekliyorum, ama maalesef hala gelmedi, sizlerin telkinlerine o kadar ihtiyacım var ki. çünkü beni anlayacak en yakın insanlarsınız. kaç aydır yok yara dondurma, yok yumurtam yok eşimin spermiogramında enfeksiyon derken bu kadar ayı bulduk, evet bir yavrumuz var, sağlıklı tatlımı tatlı 6 yaşında ama içim o kadar acıyo ki
inanılmaz kardeş istiyo, hergün yalvarıyo yavrum benim,
bu ay 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum 1-3-5 ekimde ilişki günlerine dikakt ettik. cumartesi yani 10 ekimde dayanamadım ve kanda beta hcgye baktırdım, negatif
çok moralim bozuldu,ağlamaya korkuyorum rabbimin gücüne gider die, ama kendimi de tutamıyorum. neticede pazar ve pazt lekelenmem oldu ve halen adet olmayı bekliyorum daha günüme olduğu için keşke sonuç yanlış çıksa o lekelenmede implatasyon kanaması olsa die aklımdan geçirmiyo değilim,
ama biliyorum
sonuçta beklenen adet yine gelecek
dr.umu aradım o ısrarla rahim filmine gerek yok, eşinim değerleri de gebe kalmana engel değil demişti. ama ben hsg çeksek mi tüpler mi tıkalı acaba deyince tmm gel adetin bitiminde çekelim dedi. şimdi de korkuyorum o ayrı konu.
bu ay mı olsam yoksa bikaç ay da ha mı beklesem kararsızım, çünkü psikolojim bozuldu hem de çok kendimi çokk kötü hissediyorum
maalesef ev de de öle hissetiriyorum,
aileme şükürler olsun
biz şimdi 3 kişiyiz
size bişi sormak istiyorum
kaçıncı ayda hamile kaldınız
ben aşırı takıyorum heralde
sizce o engeller mi gebe kalmamı
nolur cevap yazın bana
şimdiden teşekkürler
canımne kadar takma deselerde bende seninle aynı durumdayım kızım 8 yaşında ve 2.5senedir olmuyo aslında 4 senedir istiyorum bir düşük oldu oda 1 sene sonra hamile kalmıştım malesef artık gündüz yaşadıgım olaylar gece rüyalarıma bebek olarak geliyo geçen bi rüya gördüm aglanacak halime gülersin cem özer le karısı koluna kurdela takmışlarya bende bebegim olursa bana hediyeymiş gibi taksınlar diye içimden geçirdim rüyamdada eşimin spermlerini tahlile götürüyolarmış avonozun içinde bi bakıyım nevar diyorum içinde bebek silueti ve kolunda kurdela naparsın hakkımda nasıl bir fikir edindin kafayı yemiş diyosun demi yani seni bu sitedeki arkadaşlardan başka kimse anlamaz eşin bile kızım hergün aglıyo tüp bebek yaptır diye çünkü ben 2 kere aşılama yaptırdım genede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun şükür bitane yavrumuz var rabbim ona hayırlı ömürler versinmerhaba arkadaşlar,
16.ayımdayım 2.meelğimi bekliyorum, ama maalesef hala gelmedi, sizlerin telkinlerine o kadar ihtiyacım var ki. çünkü beni anlayacak en yakın insanlarsınız. kaç aydır yok yara dondurma, yok yumurtam yok eşimin spermiogramında enfeksiyon derken bu kadar ayı bulduk, evet bir yavrumuz var, sağlıklı tatlımı tatlı 6 yaşında ama içim o kadar acıyo ki
bu ay 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum 1-3-5 ekimde ilişki günlerine dikakt ettik. cumartesi yani 10 ekimde dayanamadım ve kanda beta hcgye baktırdım, negatif
çok moralim bozuldu,ağlamaya korkuyorum rabbimin gücüne gider die, ama kendimi de tutamıyorum. neticede pazar ve pazt lekelenmem oldu ve halen adet olmayı bekliyorum daha günüme olduğu için keşke sonuç yanlış çıksa o lekelenmede implatasyon kanaması olsa die aklımdan geçirmiyo değilim,
ama biliyorum
dr.umu aradım o ısrarla rahim filmine gerek yok, eşinim değerleri de gebe kalmana engel değil demişti. ama ben hsg çeksek mi tüpler mi tıkalı acaba deyince tmm gel adetin bitiminde çekelim dedi. şimdi de korkuyorum o ayrı konu.
bu ay mı olsam yoksa bikaç ay da ha mı beklesem kararsızım, çünkü psikolojim bozuldu hem de çok kendimi çokk kötü hissediyorum
aileme şükürler olsun
biz şimdi 3 kişiyiz
nolur cevap yazın bana
şimdiden teşekkürler
merhaba bayanlar ben yeni uyeyim bende ikinci cocuk calismalari yapiyorum eylul ayinda denedik bu hafta icinde kirmizinin gelmesini bekliyorum aslinda beklemiyorum da iste lafin gelisi.ama ben iliskiden 2 hafta sonra test yaptim neg. cikti sizce dogru olabilirmi yoksa erkenmidir daha
canım ya takma kafana olur inşallah bende ilk ay adet oldum bu ay bekliyorum ama hiçç sanmıyorum inşallah olurmerhaba arkadaşlar,
ama biliyorum
aileme şükürler olsun
biz şimdi 3 kişiyiz
nolur cevap yazın bana
şimdiden teşekkürler
psikolji hakaten önemli kafana takmıcakmışsın akrabamın olmuyo en son kadın doğumcu sen pisikoloğa git dedi şimdi psikolokta inşallah olur her yatışta olmucak diye düşünüyomuş hayırlısı bakalımcanım ben 4. ayımda hamile kaldım,,psikolojik sebeblerde engelleyebilir tabi,çok fazla takıyorsan strese girersin..dr bir problem yok diyormuş,inşallah olacak!Allahtan ümit kesilmez kısmet ne zamansa o zaman,sen psikolojini rahat tutmaya çalış,Aklını başka şeylerle meşgul et bence!
canım ya takma kafana olur inşallah bende ilk ay adet oldum bu ay bekliyorum ama hiçç sanmıyorum inşallah olur
psikolji hakaten önemli kafana takmıcakmışsın akrabamın olmuyo en son kadın doğumcu sen pisikoloğa git dedi şimdi psikolokta inşallah olur her yatışta olmucak diye düşünüyomuş hayırlısı bakalım
ben ikinci hamişligimde düşük yaptım korkmuyo da deilim hep böle tedirginim allah hayırlısını verir inşallah kısmetimizde varsa olur 23 üne az kaldı ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum açıkcası
[/B]
amiin canım beniimm..inşallah kızımda hayırlısıyla büyür de okula başlar..:Saruboceq:sizin tatlı öğrencilerede başarılar..Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler,hayırlı gelecekler nasip etsin amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:bende dr a gidecem tekrar tedavi için ama bu ara durumlar sıkışıkmafoldumbenkurban bayramı geliyo ona :hulya:işte ne yapacamı şaşırdım açıkçası..:sinifsinif:eşimle bi konuşayım bakalım..eğer bu ay gidelim derse buay ki adette giderim inşallah..:Saruboceq:bende seni çoook öptüm ceroşuumm...opuyorumnanaktanŞeniz
merhaba arkadaşlar,
ama biliyorum
aileme şükürler olsun
biz şimdi 3 kişiyiz
nolur cevap yazın bana
şimdiden teşekkürler
kızlarr maalesef benim kırmızılar teşrif ettiler bu sabah..bu ay da ovülasyon testlerini deneyip, olmazsa gelecek ay yine tedaviye başlarım ben..yaşım daha fazla beklememe izin vermiyorr..17 kasım yeni tarihim..eklerseniz sevinirim..
sevgilerimle...
ebruşum sanırım sen ekliyorsun canım dimi..hadi okuyarak yaz benii, son ayım buu
kızlar herkese selam yeni hamişlerde gelmiş ne güzel....
biz yarın 1 aylık oluyoruz bile..... batu ve efe 2 oğlum 2 can nasıl güzel anlatamam allahım hepinize nasip etsin umutsuzluğa kapılmayın sakın biliyosunuz ben tam 16 ayımda 2. bebeğime hamile kaldım ki o ay adeti bekliyodum dr. a gidip aşılamaya başlamak için...... sürpriz yaptı meleğim. şimdi belkide 3 diyorum bir umut kız olursa ama geleceklerini garantilemeden değil. öpüyorum hepinizi..
üzme kendini canim eminim en yakin zamanda sende girersin hamis listesini
dualarim hepinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?