kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

wannabaycim canim allah yardimcin olsun saglikli sekilde bebegini kucagini alirsin:1hug:

cok sagol canim. Rabbim sizlerede tekrar tattirsin insallah.opuyorumnanaktan

sagol canim. ama oyle ilgi alaka eskidenmis. benim annemde anlatir sizi dogurdugumda kac gun pasalar gibi baktilar bana diye ama artik oyle bakim yok. oglumu dogurdugumda fazla ilgilenen olmamisti sezeryan dogum yapmis olmama ragmen. bakalim bu sefer nolucak? hayirlisiyla dogurayimda, ilgileri kusur kaliversin.kaydirigubbakcemile3

merhaba bende 2. meleğini isteyenlerdenim beni de listeye eklerseniz sevinirim 15 kasım adet tarihim 2 aydır uğraşıyoruz inşallah bu ay hamiş kalırım :CüvCüv:

Merhaba ben de aranıza bugün katıldım yeni kayıt oldum. Ben de ikinci meleğimin gelmesini istiyorum SAT'ım 27 Eylül, beni de listeye kayıtederseniz sevinirim.

Merhaba tek0633, biz de 6. ayımız deniyoruz umarım hepimiz ikinci bebişlerimize hayırlısı ile kavuşuruz. Başlarken bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. Bana şu anda dünyanın en zor işi bu geliyor . ılkinde 3. ayımızda olmuştu.

merhaba canım bizde 2 aydır deniyoruz 2. meleğimiz bizimle olsun çok istiyoruz özellikle kızım ve eşim çok istiyor.ilkinde bizde 3. ayımızda tutturabilmiştik inşallah uzun sürmez insan ister istemez strese giriyor inşallah bu ay hamiş kalırız :CüvCüv:hihoyyyt

insallah bu ay güzel habeleri alırız, bizde de kızım çok istiyor her zaman soruyor ona bir cevap veremiyorum. Normalde benim reglilerim düzenliydi 26 veya 27 gün ama Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım yani Ağustos ile Eylül arası regli dönemim 33 gün sürmüş oldu, bu normal değil bu ay mantar problemim için doktoruma gittim 16.gün ovülasyon olmamış gözüküyordu normalde 12 veya 13. gün de olurdu. Hayırlısı.

S

çok üzüldüm inşallah bu ay hamiş kalırsın benimde reglim çok düzenlidir en fala 1-2 gün aksar bu hep böyle oldu.demek seninde bir kızın var benim de 6 yaşın da bir kızım var annecim karnında bek var mı diye soruyor ben hayır dedikçe üzülüyor dışarda hep bebekleri gösteriyor bana ama olursa ne olur bilmem tabidelikafadulden
evet hayırlısı canım inşallah kızlarımız kardeşsiz kalmaz...

Benim de 4.5 yaşında bir kızım var, aynı şekilde bana da soruyor anne karnında ne zaman bebek olacak diye, umarım kardeşsiz kalmazlar . Kızlarımızı sevecek, hayatta birbirlerine destek olacakları sağlıklı birer kardeşleri olur inşallah. İsteyen herkese Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin.

hayırlı akşamlar arkadaşlarım eşimin spermlerine baktılar sınırdaymış drum amerikaday oldugu için sadece msjlaşıyolar cuma gelecek eşim 3.bi aşılama daha deneyelim diyo drda sonuçlarıma bakmış ve tüpe başlayalım demiş bende arada kaldım tutmazsa diye aşılama olmak istemiyorum tüpden yanayım ama cuma günü eşimde konuşunca belki ikna olur ya bide epey bi para gidecek 5000daha dogumda yok işin içinde özel hastane oldugu için onada ayrı istiyolarmış normale 1800 sezaryen olursa 3500 bilmiyom ne olacak tutduda dogum kaldı sanki sıkıntı bastı beni napıyım ya olmuyo olmuyo çaresiz kaldım artık neolacaksa olsun diyorum tekrar üzülmek istemiyorum ama genede halime şükrediyom ya kızımda olmasaydı napardım acaba bugün bi hasta geldi 4.tüp bebek denemeleriymiş konyadan geliyolarmış yani çocuk olması için millet nelerden fedakarlık yapıyo rabbim kızıma hayırlı ömürler versin bütün evlatlarımıza

Merhaba,

2. bebek için çalışmalara başladık. 7 yaşında bir kızım var, kardeşi olmasını çok istiyor.
SAT 29 Eylül. Kısmet artık :))

Amin canim, Rabbim gonlunuze gore versin insallah.:1hug:

canim korkularinda haklisin bende ayni senin gibiyim kizim 12 yasinda gecen sene esimi zar zor ikna ettim tüpe yaptirdik kendimden cok emindim malesef olmadi esimi tekrar ikna edemiyorum burdada bayagi pahali 2000euro parayi denklersem belki esim ikna olur biraz zor ama bakicaz artik herseyin hayirlisi rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

allaha şükürler olsun 1 tane yavrumuz var allah herkeze tattırsın inşallah dert verip derman aratmasın

kızlar ben acayip rüyalar görür oldum vucudum cayır cayır yanıyo anlatamam sabahlara kadar adette olmadım inşallah hamileyimdir ve bu sefer kanamam olmazda kürtaj olmam korkuyorum off off

kızlar başladım tüpe bugün muayene oldum dogal olarak benim rahim zarım hala inceymiş yarın ilaçlara başlıcam ne olur dua edin emeklerim boşa çıkmasın negatif sonuçla karşılaşmak istemiyorum

allah yardımcınız olsu canım.umarım güzel sonuçlanır...

inşallah güzel haberlerle döneceksin canım için rahat olsun.bu arada oglunda hayılı olsun.allah tamamına erdirsin inşallah...

olabilirsin canm.özellekle akıntı yumurtlama zamanı derlerya....

canım aşılama için karar sizin tabii.istemiyorsan doktoruna söyle kendini mecbur hissetme....bazıları tüp bebekte ilk denemed tutuyo.rabbim yardımcınız olsun...

hdi inşallah hamilesindir canım.güzel haberler ver bize....

kızlar selammŞeniz
rabbim işallah biran evvel ikinci bebeişlerine kavuştursun herkesiii :Saruboceq::Saruboceq:
ben de dün yine doktordaydım bu sefer geçen aya göre 4-5 tane yumurtam var dr bu ay tutma ihtimali çok yüksek dedi durum çok iyi görünüyo dedi ve bir dozluk yine çatlatma iğnesi verdi akşam onu vurunduk ve beraber olduk yine pazara kadar gün aşaırı olacakmışız işallah hayırlısıyla olur yaa ayy kızlar nolur dua edin bu ay da hüsranla sonuçlanmasınmafoldumbenmafoldumben

hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboc eq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
ekimm.........................................10 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
nursena.........................................23 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
karde............................................. 27 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
waterss............................................27 Ekim
Naaz................................................29 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
tek0633............................................15 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................1 9 Kasım
pelin003.......................................... ??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??

:sm_confused::uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn

( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis

( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

ozmos
Sevil_83
f.b.t.l.
can_parcam
drissimo
batuhanım
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

kızlar slm sanırım hamişim test yaptım yeni 2. çizgi silikte olsa çıktı daha 23.de adet olmam lazımdı ondandır bide ilk idrarla yapmam lazımdı dayanamadım gene allahım inşallah yardım eder herkeze dilediğini verir

ayy canımm hadi hayırlısı işallah hamileisndirr :Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…