- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.581
wannabaycim canim allah yardimcin olsun saglikli sekilde bebegini kucagini alirsin:1hug:
wanna canım demek londra da yapacaksın doğumunu. hayırlısıyla al kucağına canım İnşallah..anneciim de beni gavur ellerinde doğurmuş, Almanya da. hala anlatır çok ilgilenmişlerdi, şöyle değer verildi, böyle kıymetliydik..vs falan diye.. herşeyden önemlisi sağlıklı bir bebeğin olması canım tabiiki de..
çok öpüyorum, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...
Merhaba tek0633, biz de 6. ayımız deniyoruz umarım hepimiz ikinci bebişlerimize hayırlısı ile kavuşuruz. Başlarken bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. Bana şu anda dünyanın en zor işi bu geliyor . İlkinde 3. ayımızda olmuştu.
merhaba canım bizde 2 aydır deniyoruz 2. meleğimiz bizimle olsun çok istiyoruz özellikle kızım ve eşim çok istiyor.ilkinde bizde 3. ayımızda tutturabilmiştik inşallah uzun sürmez insan ister istemez strese giriyor inşallah bu ay hamiş kalırız :CüvCüv:hihoyyyt
insallah bu ay güzel habeleri alırız, bizde de kızım çok istiyor her zaman soruyor ona bir cevap veremiyorum. Normalde benim reglilerim düzenliydi 26 veya 27 gün ama Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım yani Ağustos ile Eylül arası regli dönemim 33 gün sürmüş oldu, bu normal değil bu ay mantar problemim için doktoruma gittim 16.gün ovülasyon olmamış gözüküyordu normalde 12 veya 13. gün de olurdu. Hayırlısı.
S
çok üzüldüm inşallah bu ay hamiş kalırsın benimde reglim çok düzenlidir en fala 1-2 gün aksar bu hep böyle oldu.demek seninde bir kızın var benim de 6 yaşın da bir kızım var annecim karnında bek var mı diye soruyor ben hayır dedikçe üzülüyor dışarda hep bebekleri gösteriyor bana ama olursa ne olur bilmem tabidelikafadulden
evet hayırlısı canım inşallah kızlarımız kardeşsiz kalmaz...
hayırlı akşamlar arkadaşlarım eşimin spermlerine baktılar sınırdaymış drum amerikaday oldugu için sadece msjlaşıyolar cuma gelecek eşim 3.bi aşılama daha deneyelim diyo drda sonuçlarıma bakmış ve tüpe başlayalım demiş bende arada kaldım tutmazsa diye aşılama olmak istemiyorum tüpden yanayım ama cuma günü eşimde konuşunca belki ikna olur ya bide epey bi para gidecek 5000daha dogumda yok işin içinde özel hastane oldugu için onada ayrı istiyolarmış normale 1800 sezaryen olursa 3500 bilmiyom ne olacak tutduda dogum kaldı sanki sıkıntı bastı beni napıyım ya olmuyo olmuyo çaresiz kaldım artık neolacaksa olsun diyorum tekrar üzülmek istemiyorum ama genede halime şükrediyom ya kızımda olmasaydı napardım acaba bugün bi hasta geldi 4.tüp bebek denemeleriymiş konyadan geliyolarmış yani çocuk olması için millet nelerden fedakarlık yapıyo rabbim kızıma hayırlı ömürler versin bütün evlatlarımıza
hayırlı akşamlar arkadaşlarım eşimin spermlerine baktılar sınırdaymış drum amerikaday oldugu için sadece msjlaşıyolar cuma gelecek eşim 3.bi aşılama daha deneyelim diyo drda sonuçlarıma bakmış ve tüpe başlayalım demiş bende arada kaldım tutmazsa diye aşılama olmak istemiyorum tüpden yanayım ama cuma günü eşimde konuşunca belki ikna olur ya bide epey bi para gidecek 5000daha dogumda yok işin içinde özel hastane oldugu için onada ayrı istiyolarmış normale 1800 sezaryen olursa 3500 bilmiyom ne olacak tutduda dogum kaldı sanki sıkıntı bastı beni napıyım ya olmuyo olmuyo çaresiz kaldım artık neolacaksa olsun diyorum tekrar üzülmek istemiyorum ama genede halime şükrediyom ya kızımda olmasaydı napardım acaba bugün bi hasta geldi 4.tüp bebek denemeleriymiş konyadan geliyolarmış yani çocuk olması için millet nelerden fedakarlık yapıyo rabbim kızıma hayırlı ömürler versin bütün evlatlarımıza
Merhaba,
2. bebek için çalışmalara başladık. 7 yaşında bir kızım var, kardeşi olmasını çok istiyor.
SAT 29 Eylül. Kısmet artık :))
kızlar başladım tüpe bugün muayene oldum dogal olarak benim rahim zarım hala inceymiş yarın ilaçlara başlıcam ne olur dua edin emeklerim boşa çıkmasın negatif sonuçla karşılaşmak istemiyorum
selam kızlar...sakın sizi unuttuğumu sanmayın epeydir sizi takip ediyodum ama yazmıyodum biliyorsunuz hamile kaldığımdan beri aksilikler yakamı bırakmadı yinede rabbim beterinden korusun inşallah ikili testlerim riskli çıktığı için amniyosentez yaptırmıştım çarşamba günü inşallah sonuçları çıkacak umarım hayırlı haberler alabilirim bugümn bebişimin cinsiyetinide öğrendim rabbim izin verirse bir oğlum daha olacak rabbim inşallah sabırla bekleyen tüm arkadaşlarıma ikinci yavrularını kavuşturur...
iyi akşamlar hanımlarr...
benimde 2 gündür karnımın alt kısmı ağrıyo gaz sancısı gibi...bide akıntılar var çok merak ediyorum bunların nedeni nedir acaba. adetimede 2 hafta var yumurtlama günüde olabilirmiyim acaba?
allaha şükürler olsun 1 tane yavrumuz var allah herkeze tattırsın inşallah dert verip derman aratmasın
kızlar ben acayip rüyalar görür oldum vucudum cayır cayır yanıyo anlatamam sabahlara kadar adette olmadım inşallah hamileyimdir ve bu sefer kanamam olmazda kürtaj olmam korkuyorum off off
kızlar slm sanırım hamişim test yaptım yeni 2. çizgi silikte olsa çıktı daha 23.de adet olmam lazımdı ondandır bide ilk idrarla yapmam lazımdı dayanamadım gene allahım inşallah yardım eder herkeze dilediğini verir
ayy canımm hadi hayırlısı işallah hamileisndirr :Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?