- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.181
canlarım ben ikinci kızımı dünyaya getirdim.ikinci kez anne olmakta çokk güzel bi duyguymuş sanki ilk evladım gibi mutlu oldum.rabbim ikinciyi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.hamile olrnlarada allah tez zamanda saglıkla evlatlarını alsınlar.hepinizi öpüyorum.
doum tarihi:28.01.201
isim:defne
spinal sezeryan
53 cm boyumuz var.3.072 kilomuz var.
canlarım ben ikinci kızımı dünyaya getirdim.ikinci kez anne olmakta çokk güzel bi duyguymuş sanki ilk evladım gibi mutlu oldum.rabbim ikinciyi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.hamile olrnlarada allah tez zamanda saglıkla evlatlarını alsınlar.hepinizi öpüyorum.
spinal sezeryan
spinal sezeryan
cnm bizlerde zaten bilmiyoruzki burdayiz iki cocuk nasil bakilir bizlerde birgün ögreniriz inshayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün bende istiyorum ama kendime güvenemiyrum bitürlü ikisini kaldıramam diye korkuyorum korkularımı gidermeye rahatlamaya ihtiyacım var aslında kızım daha yirmi aylık bilmiyorum dogrumu yapıyorum istemekle ama ilerde bi sorun olurda hiç olmaz diyede korkuyorum çevremde bu tür seyleri çok görüyorum onun için beni biraz bilgilendirirseniz çok iyi olur en azından biraz rahatlarım iki çocuk bakımı kolaymı zormu yardımcı olun
insallah hayirlisi olsun cnm :1hug:bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 5 gün var adetimee zaman geçmiyo inşallaah hamilleyimdir:Saruboceq:
bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 5 gün var adetimee zaman geçmiyo inşallaah hamilleyimdir:Saruboceq:
cnm allah analı babalı büyütsün inşallaah a.s.
allah analı babalı büyütsün rabbim bize göstersin o günleri
masallah bebegine cnm allah nazarlardan korusun uzun saglikli ömürler versin ins allah anali babali büyütmeyi nasip etsin cnm ins darisi basimiza ins
[/LEFT]
merhaba cnm 10 u dedigin adet tarihin mi?nasil yardimci olabilirizbilmiyorumkismile ?ins ikinci bebegin sanada cok bekletmeden gelir:Saruboceq:
mansallah ona gözün aydin canim
nasildi dogumun ???
spinal derken sadece alttan uyusturmami
cahilligime ver valla anlamiyom bu terimlerden opuyorumnanaktan
hayırlıugurlu olsun allah analıbabalı buyutsuna.s.
canim gözün aydin rabbim yavrularinla birlikte sizlere hayirli saglikli uzun ömürler versin:1hug::1hug::1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün bende istiyorum ama kendime güvenemiyrum bitürlü ikisini kaldıramam diye korkuyorum korkularımı gidermeye rahatlamaya ihtiyacım var aslında kızım daha yirmi aylık bilmiyorum dogrumu yapıyorum istemekle ama ilerde bi sorun olurda hiç olmaz diyede korkuyorum çevremde bu tür seyleri çok görüyorum onun için beni biraz bilgilendirirseniz çok iyi olur en azından biraz rahatlarım iki çocuk bakımı kolaymı zormu yardımcı olun
tebriklerr sağlıcakla büyütürsün inşallah
ablacim nerdesin hic girmiyorsun artik? daha dogrusu kimse girmiyor:gitme:herkese günaydinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?