kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

amin canim sen nasilsin senin hamileligin nasil gidiyor

iyi gidiyor canim 30 haftalik olacaz iste yakinda bakalim allah nasip ederse az kaldiopuyorumnanaktan

amin cnm ins sende istiyorsan sanada versin rabbim ins cnm

evet canim cok sükür hamile kaldim bende bu topigin eskilerdenim arada ugrarim öyle opuyorumnanaktan

öylede ben 13 yıllık evliyim 13 yıldır hep bununla uğraşıyorum oğlumda 7yıl sonra oldu tam ikinciye hamile kaldım tamam artık rahatladım derken olmadı birde kayın valdemlerle beraber oturuyoruz onların baskısıda üstüne tuz biber anlayacağın

canim allah yardimcin olsun:Saruboceq: insallah hepimiz en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize haklisin milletin ceneside cabasi cektiklerimiz yetmezmis gibimafoldumben

iyi gidiyor canim 30 haftalik olacaz iste yakinda bakalim allah nasip ederse az kaldiopuyorumnanaktan

evet canim cok sükür hamile kaldim bende bu topigin eskilerdenim arada ugrarim öyle opuyorumnanaktan
allah tamamina erdirsin ins kucagina saglikla gelsin bebegin cnm

ZEYNEP nasilsin cnm olumunekankayizsmile(ayy ablami dememi istersin ) kusura bakma sormadin ama

nasil rahat edersen canim sen kizkardesimin yasindasin beni sormussun cok yorgun ve uykusuzum sabah erken kalktim ise gittim saat beste eve geldim bayagi yorgunum dünde gec yattim anliycagin dökülüyorum sen nasisin canim

etrafımda şu an 8tane hamile var çok üzülüyorum yanlarındayken sanki boğazım düğümleniyor tabi birde etraftan baskı acıyan gözler mahvoluyorum

zenan üzülme bence önce şükret bir çocuğun var..hiç olmasaydı hadi anlardım..bence boşa üzülüyo sun emin ol ikinci bebeğin de olur..takma kafana stres yapmaki daha kolay hamile kalabilesin..stres hamile kalmayı engelliyo biliyosun...

canlarım ben ikinci kızımı dünyaya getirdim.ikinci kez anne olmakta çokk güzel bi duyguymuş sanki ilk evladım gibi mutlu oldum.rabbim ikinciyi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.hamile olrnlarada allah tez zamanda saglıkla evlatlarını alsınlar.hepinizi öpüyorum.
doum tarihi:28.01.201
isim:defne
spinal sezeryan
53 cm boyumuz var.3.072 kilomuz var.

cnm allah analı babalı büyütsün inşallaah a.s.

allah analı babalı büyütsün rabbim bize göstersin o günleri

masallah bebegine cnm allah nazarlardan korusun uzun saglikli ömürler versin ins allah anali babali büyütmeyi nasip etsin cnm ins darisi basimiza ins

nasil rahat edersen canim sen kizkardesimin yasindasin beni sormussun cok yorgun ve uykusuzum sabah erken kalktim ise gittim saat beste eve geldim bayagi yorgunum dünde gec yattim anliycagin dökülüyorum sen nasisin canim
sagol cnm calisiyormusun cnm sen?allah kolaylik versin ins

yaaaaaaaaaaaa lütfen yardımcı olunsenağlama

sanırım benimki ayın 10 naydı

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

arkadaslar bende 2 bebegi artık istiyorum
merhaba cnm 10 u dedigin adet tarihin mi?nasil yardimci olabilirizbilmiyorumkismile ?ins ikinci bebegin sanada cok bekletmeden gelir:Saruboceq:

mansallah ona gözün aydin canim
nasildi dogumun ???
spinal derken sadece alttan uyusturmami
cahilligime ver valla anlamiyom bu terimlerden opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…