- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.161
amin canim sen nasilsin senin hamileligin nasil gidiyor
amin cnm ins sende istiyorsan sanada versin rabbim ins cnm
eee neden böyle üzücü şeyler yazıyon canmm,bitane evladın var çok şükür.
bende 4hafta oldu bebeğimi kaybedeli 3aylık olmuştu kalbi durmuş bebeğimin.
ama allahım oğluma sağlık uzun ömür versin inşallah. en önemlisi de bu.
öylede ben 13 yıllık evliyim 13 yıldır hep bununla uğraşıyorum oğlumda 7yıl sonra oldu tam ikinciye hamile kaldım tamam artık rahatladım derken olmadı birde kayın valdemlerle beraber oturuyoruz onların baskısıda üstüne tuz biber anlayacağın
allah tamamina erdirsin ins kucagina saglikla gelsin bebegin cnmiyi gidiyor canim 30 haftalik olacaz iste yakinda bakalim allah nasip ederse az kaldiopuyorumnanaktan
evet canim cok sükür hamile kaldim bende bu topigin eskilerdenim arada ugrarim öyle opuyorumnanaktan
etrafımda şu an 8tane hamile var çok üzülüyorum yanlarındayken sanki boğazım düğümleniyor tabi birde etraftan baskı acıyan gözler mahvoluyorum
canlarım ben ikinci kızımı dünyaya getirdim.ikinci kez anne olmakta çokk güzel bi duyguymuş sanki ilk evladım gibi mutlu oldum.rabbim ikinciyi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.hamile olrnlarada allah tez zamanda saglıkla evlatlarını alsınlar.hepinizi öpüyorum.
doum tarihi:28.01.201
isim:defne
spinal sezeryan
53 cm boyumuz var.3.072 kilomuz var.
canlarım ben ikinci kızımı dünyaya getirdim.ikinci kez anne olmakta çokk güzel bi duyguymuş sanki ilk evladım gibi mutlu oldum.rabbim ikinciyi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.hamile olrnlarada allah tez zamanda saglıkla evlatlarını alsınlar.hepinizi öpüyorum.
spinal sezeryan
spinal sezeryan
sagol cnm calisiyormusun cnm sen?allah kolaylik versin insnasil rahat edersen canim sen kizkardesimin yasindasin beni sormussun cok yorgun ve uykusuzum sabah erken kalktim ise gittim saat beste eve geldim bayagi yorgunum dünde gec yattim anliycagin dökülüyorum sen nasisin canim
yaaaaaaaaaaaa lütfen yardımcı olunsenağlama
sanırım benimki ayın 10 naydı
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
merhaba cnm 10 u dedigin adet tarihin mi?nasil yardimci olabilirizbilmiyorumkismile ?ins ikinci bebegin sanada cok bekletmeden gelir:Saruboceq:arkadaslar bende 2 bebegi artık istiyorum
spinal sezeryan
yaaaaaaaaaaaa lütfen yardımcı olunsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?