kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ii askamalr bende ikinci bebegimi istiyorum hemde coookkkkk bir seneyi geckin ugrasiyorum birtane evladim var kizim var dunya tatalisi birsey cok cici cok tatali 3 yasinda teyzeleri mukemmel bir kizim var karakizimiz o bizim suanda adetim 4 gun gecikti ve kizlar test yapmaya korkuyorum cunki herseferinde husran hayalkirikligi moral sifir offff allahim sen buyiksun neolur suan bebgim benimnle olsun karnimda olsun kizlar belim agriyor ama yaaaaa sanki olucamda gec olucam nebiliyim yaa ama belim cok cok agrimiyor hafif hafif kasikalrima da ayni hafif hafif giriyor ara sira bu gunde basim bonmeye basladi kizlar hemin edrimki cok istiyorum tedaviye basladim olmayinca cunki kizim hemen olmustu hapi biraktigim ay hamile kalmastim rabbim neolur ikinic begimide ver bana seyyyyy bu bel agrisi normali

canim hosgeldin aramiza a.s.insallah tez zamanda kavusursun bebegine bugün bir test yapsana bende merak ettim ceveyvahedigeldismile:asigim:abini bekliyorum

merhaba cnm ins istediginle mükafatlandirisin rabbim kizinada allah uzun ömürler versin hangi tedaviyi uyguluyorsun hamile kalmak icin cnm?bilmiyorumkismile

iyi akşamlar arkadaşlar ben de daha yeni geldim eve memleketteydim. 1 şubatta doktora gittim ama keseyi göremedi 3 ihtimal var dedi.Ya geç döllenme olduğu için görünmüyormuş, ya dış gebelikmiş ya da düşük olacaktır dedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi test yaptırdı ve beta HCG sonucu 1163 çıktı. ben de antalyaya döndüm tabi 10 gün daha bekleyip burada doktora gitmeyi düşünüyorum.Dualarınızı bekliyorum inş geç döllenmedir ve görünür. Bu şekilde bir durumu olan var mı?

canim insallah gec döllenmedir kalbini ferah tut hcg sonucunda iyi rabbim gönlüne göre versin:teselli::1hug:

canim insallah gec döllenmedir kalbini ferah tut hcg sonucunda iyi rabbim gönlüne göre versin:teselli::1hug:

inş öyledir doktor hcg sonucunu görünce biraz bekle dedi zaten.teşekkür ederim canım Allah hepimizin gönlünü sevgisiyle dolduracağı hayırlı evlatlara kavuştursun.

merhaba kıslar bende ikinci bebeğe karar verdim 6 ay önce:Saruboceq: ama nedense bir türlü başaramıyorum bir kızım var 2,5 yaşında kzııma hemen hamile kalmıştım bırakın anneliğe evlilik fikrine alışamamıştım millet hayırlı olsun diyemeden göbişimi görüp bu ne acele kim kaçıyor? deyip gülüyorlardı ohaoldumsmile şimdi herşey değişti eşim her ay soruyor bebek varmı diye ben ıı yine yok diyince üzülüyormafoldumben çünkü o ikinci bebeği hep istedikaydirigubbakcemile ben olmaz dedim en sonunda ikna oldum ve kızıma kardeş yapmaya karar verdim ama olmuyor neden???

merhaba cnm olur ins dogum kontrol hapi ile uzun süre korunduysan bu süre normal oluyor hamileleik gecikmelerinde cnm cünkü yumurtaliklarin düzene giriyor tabiki yinede doktor kontrolunde olmak herzaman güvenilir ins seninde bizimde yavrularimiz kardessiz kalmaz cnm :Saruboceq:

inşallah canım bebişlerimiz kardeşsiz kalmazopuyorumnanaktan ben 2007 haziranda doğum yaptım ve ağustos ayında spiral taktırdım ve doğumdan sonraki ilk adetimi aralık ayında gördüm sonra adetim düzensiz olduğu için doktora gittim doktor spirali çıkarıp hap kullanmamı tavsiye etti ve hapa başladım hapıda 5 ay kullandım ama düzenli kullanmayı hiç başaramadımlmaz: 2 gün içsem 1 gün unutuyordum hapı 4gün üst üste içmeyi unuttuğum bile olduŞeniz son 6 aydır hapı hiç kullanmama rağmen bebek olmuyor bilmiyorumkismile

selam kizlar bugün komsum ücüncü bebegini dogurdu hastaneye gittim görmeye okadar tatliydiki masallah icim bi tuhaf oldu eve gelince adama surat astim biran önce caresine bakalim diye artik zor geliyor kaldiramiyorum rabbim affetsin

iyi akşamlar arkadaşlar kötü bir haberle geldim bu sabah kanamam oldu ve hemen doktora gittim. Düşük oluyor yoluna girmiş almamız gerekiyor dedi ve bugün maalesef bebeğimi kaybettim.Kürtaj oldum ve evde yatıyorum şimdi.

canim cok gecmis olsun rabbim insallah tekrar nasip eder:teselli:

hayirlisi allahtan cnm iyi bir doktorla bence ilerle cnm ins bi sorun cikmaz bende pko var yumurtalik kisti simdi tedaviye basladim ins 2 ayim kaldi sonra bende deniycem ins hayirlisla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…