- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.261
Allah yardimciniz olsun ins saglikli sihatli allahim kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede enkisa zamanada nasip etsin rabbim
allah kurtarsın darısı bize inşallah
canim hadi hayirlisi rabbim yardimcin olsun insallah sag salim alirsin bebegini kucagina:Saruboceq::Saruboceq::1hug:
kizlar benide ekleyin listeye neolur ayrica burda sik sik bulusalim mesela birbirimze saat verelim o saate gelebilen arkadas;ar gelsin sohbet edelim ne guzel olur benim adet tarihim belli deyil cunki 2 hafta once olmam gerekiyordu olmadim hamile deyilim ama ilk defa oluyo boyle neden bu sekidle oluyoruzki biz yani ilk bebegim hemen oldu evlendigim ay hamile kaldim ben cok tatali karakizim var annesinin gul kokulusu babasinin ilk yavrusu diye seviyoruz oohhhh bir bilseniz kizim dua ediyor her aksam allahim neolur babanda kardes ver annemin karninda bebek olsun diye onu oyle gormek bana aci veriyor icim aciyor resmen yaaaa birde aklina geldikce isim buluyor daha bugun yaren olsun dedi bende kizim daha bebegimiz yok olunca ben san soyliyce o zaman isim buluruz dedim ama anne olmazki simdi bulalim bebek olunca isimsiz kalir diyo
ahhhh arkadaslarim ahhhh her ay husran her ay hayel krikligi cok yipratigiyor beni dusunmeyim bu kadar diyorum ama ellimde deyil ki daha yeni ailemize bir bebek daha katildi esimin yegeninin kizi oldu bizim kizimla yasit bir kizalri daha vardi ve ikinci bebekleri oldu esim duydugunda var ya anlatamam yaaa sanki kucucuk oldu ezildi buzuldu hatta gozleri doldu ama belli etmedi hemen mutfaga gitti ayrica kizimizla ayni yasta olan kuzeni benim kardesim elleme o bizim bebegimiz deyince sanki benim cimcimem dunya basina yikilmis gibi yanima geldi bende bir sey diyememdim kizima kucagima aladim optum kokladim allahtan uyaranlar olduda hayir o bebek ikinizin kardesi sizler hep kardesiniz dediler olayi o sekidle biraz kurtardi.
biliyormusunzu ben kizim oldugunda herseyi doya doya yasaiyamdim bile yani yeni evliydik ve esim cok deyismisti isten gelirdi bana hic yuz vermezdi yemek yer disari giderdi hafta sonunda gece yarialri gelirdi kizimiz dogdunda onunla ilgilenmedi cok agaldim karnimdaki beebgimle konustum dertlestim ve kizimi bu yuzden emziremedim sutum gelmedi hamileligimi kotu gecirdigim icin
hadi kizlar yaa anlaticaklarim coookkkkk gelinde sohbet edelim haaaaaaaaaaaa ayrica bence sogan kurunu deneyin ii geliyormus bende adet olsam hemen denicem
sağol batuhanım, ilgilenmişsin benimle de, ama bugün regl oldum ben, kötüyüm
son aylarıma bir bak ne demek istediğimi anlarsın,
21 Ekim, 7 aralık, 6 ocak, 21 ocak ve 12 şubat
şu tutarsızlığa bakar mısın,
daha ne ümidi kalsın ki bende....
kızlar önceden bende burdaydım 2. bebeği istiyodum hamile kalınca çok sevinmiştim ama düşükle sonuçlandı
düşükten 2 ay sonrada eşim rahatsızlandı yaklaşık 2 yıldan beri eşimle ilgileniyorum
daha yeni düzeldi
şimdi
tekrar istemeye başiladım ikinciyi
ama
eşimin iş bulmasını bekliyorum 2 yılda çok şey değişşti
inşallah herşey yoluna girince bende çalışmalara başlıcam
bu arada geçenlerde test yaptırdım
anti tpom yüksek çıktı guatır ilacı kullanmaya başladım
ve korunmuyoruz hatta 15 yıllık evliyim hiç korunmadım 10 yaşında bir oğlum 2 de düşüğüm var
bellimi olur belki kendiliğinden gelir bebiş
benide listeye yeniden eklerseniz sevinirim
kızlar merhaba
beni bazılarınız bilir bazılarınız bilmez...
ben pazartesi doğuma gidiyorum,
dualarınızı esirgemeyin benden...
darısı başınıza inşallah kısa zamanda!
kizlar benide ekleyin listeye neolur ayrica burda sik sik bulusalim mesela birbirimze saat verelim o saate gelebilen arkadas;ar gelsin sohbet edelim ne guzel olur benim adet tarihim belli deyil cunki 2 hafta once olmam gerekiyordu olmadim hamile deyilim ama ilk defa oluyo boyle neden bu sekidle oluyoruzki biz yani ilk bebegim hemen oldu evlendigim ay hamile kaldim ben cok tatali karakizim var annesinin gul kokulusu babasinin ilk yavrusu diye seviyoruz oohhhh bir bilseniz kizim dua ediyor her aksam allahim neolur babanda kardes ver annemin karninda bebek olsun diye onu oyle gormek bana aci veriyor icim aciyor resmen yaaaa birde aklina geldikce isim buluyor daha bugun yaren olsun dedi bende kizim daha bebegimiz yok olunca ben san soyliyce o zaman isim buluruz dedim ama anne olmazki simdi bulalim bebek olunca isimsiz kalir diyo
ahhhh arkadaslarim ahhhh her ay husran her ay hayel krikligi cok yipratigiyor beni dusunmeyim bu kadar diyorum ama ellimde deyil ki daha yeni ailemize bir bebek daha katildi esimin yegeninin kizi oldu bizim kizimla yasit bir kizalri daha vardi ve ikinci bebekleri oldu esim duydugunda var ya anlatamam yaaa sanki kucucuk oldu ezildi buzuldu hatta gozleri doldu ama belli etmedi hemen mutfaga gitti ayrica kizimizla ayni yasta olan kuzeni benim kardesim elleme o bizim bebegimiz deyince sanki benim cimcimem dunya basina yikilmis gibi yanima geldi bende bir sey diyememdim kizima kucagima aladim optum kokladim allahtan uyaranlar olduda hayir o bebek ikinizin kardesi sizler hep kardesiniz dediler olayi o sekidle biraz kurtardi.
biliyormusunzu ben kizim oldugunda herseyi doya doya yasaiyamdim bile yani yeni evliydik ve esim cok deyismisti isten gelirdi bana hic yuz vermezdi yemek yer disari giderdi hafta sonunda gece yarialri gelirdi kizimiz dogdunda onunla ilgilenmedi cok agaldim karnimdaki beebgimle konustum dertlestim ve kizimi bu yuzden emziremedim sutum gelmedi hamileligimi kotu gecirdigim icin
hadi kizlar yaa anlaticaklarim coookkkkk gelinde sohbet edelim haaaaaaaaaaaa ayrica bence sogan kurunu deneyin ii geliyormus bende adet olsam hemen denicem
selam kızlar bende ikinciyi istiyorum
merhaba cnm ins istediginle mükafatlandirisin rabbim kizinada allah uzun ömürler versin hangi tedaviyi uyguluyorsun hamile kalmak icin cnm?bilmiyorumkismile
Merhaba,
Bende 2. bebek için uğraşanlardanım. 6 aydır denemelerimiz var. Ama daha kısmet olmadı. Dün doktora gittim. Reglimin 10. gününde olduğu halde henüz yumurtlama oluşmamış.
Doktor benden birkaç horman testi ve eşimden sperm örneği istedi.
Bu ay artık hiç umudum yok
kızlar merhaba
beni bazılarınız bilir bazılarınız bilmez...
ben pazartesi doğuma gidiyorum,
dualarınızı esirgemeyin benden...
darısı başınıza inşallah kısa zamanda!
ah canım ya niye kendine bukadar stres yapıyorsun kızın daha kücük inş cok bekletmeden gelir bebegin canım ama biraz herşeyi oluruna bırak streste bazen geciktiriyor bide bana bak oglum 12yaşında ben 32yaşındayım 7yıldır iknci olmuyor
sabretmekten başka yapıcak hic birşeyimiz yok sabır ve duayla ikinci meleklerimiz gelir inşallah
merhaba bende ikinci bebeğimi istiyorum korunmayı bırakalı 3 ay oldu
cnm hayirlisi olsun peki bu ilaci nekadar kullanicaksin ins faydasi olur rabbim büyük belki bu ilac sayesinde hayirli kapilar acilir ins allah hayirlisini versin :Saruboceq:selam kizlar ya nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz sesiniz solugunuz cikmiyor ben neler yaptigimi bahsedeyim internetten fertilaid diye bir ilac siparis verdim hem kendime hem esime kadinda yumurtlamayi sagliyor erkekte spermlerin kalitesini yükseltiyor ayin dokuzunda ismarladim halen gelmedi amerikadan geldigi icin iki hafta sürüyormus bekliyorum yarinda preseed ismarliycam o iki ücde geliyor birde onlari deniycem napalim herseyi denedik birde bunlari deniycem rabbim hakkimizda hayirlisini versin
cnm hayirlisi olsun peki bu ilaci nekadar kullanicaksin ins faydasi olur rabbim büyük belki bu ilac sayesinde hayirli kapilar acilir ins allah hayirlisini versin :Saruboceq:
arkadaslar herekeze yenıden merhaba ben de bu topıgın bayagı eskılerındenım ama uzun suredır gelemıyodum bundan sonra daha sık gelmeye calısıcam söz... bende hala bebek falan yok 3 negatıf asılama 3 dr degısımı derken artık tup bebege karar verdım martta kısmetse baslıcam umut tupde canlarım durumlar bole gorusmek umıdıyle....
arkadaslar herekeze yenıden merhaba ben de bu topıgın bayagı eskılerındenım ama uzun suredır gelemıyodum bundan sonra daha sık gelmeye calısıcam söz... bende hala bebek falan yok 3 negatıf asılama 3 dr degısımı derken artık tup bebege karar verdım martta kısmetse baslıcam umut tupde canlarım durumlar bole gorusmek umıdıyle....
merhaba arkdaslar benide listeye ekleyin bende ikinci cocugu dusunuyorum iki hafta once 3aylik bebegimi kaybettim mayistan sonra yeniden dusunuyorum hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
canim benim seni cok iyi anliyorum
benim hic tutarsizdi adet tarihlerim
3 ayda bir adet oldgumu bilirim
ama yapacak malesef hic bisey yok sanirim senin korkun daha cok yasin geciyor ondan
zaman herseyin ilaci canim ki simdi tip ilerlemis durumda gecen sene görümcemle bir
42 yasinda kadin dogum yapti anlayacan olmayacak diye birsey yok
ben halen senin icin dua ediyorum eminimki senin hamile oldugun haberini alacagim
ama öyle bisey olursa ilk bana haber ver olurmu opuyorumnanaktan
gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda hersey yoluna girer
dualarim seninle
QUOTE]
ah canım ne kadar iyisin, allah razı olsun dualarından, benim için de ediyormuşsun gözlerim doldu, tabii ki kalırsam hemen haber veririm sana.
Ama zor galiba artık geçen hafta dr ilaç verdi trisequens diye düzenleyici altı ay kullanacaksın dedi, bu ilaçla kalır mıyım bilmem altı ay sonraya da kim öle kim kala belki vazgeçerim artık, çünkü gerçekten doğru tahmin ettin ben yaşım iyice geçmeden istemiştim ama olmadı maalesef takdir böyleymiş, otuzbeş yaşından sonra da olmaz gibi geliyor,hayırlısı diyelim allah sana sağlıklı bir bebiş ve hayırlı doğumlar versin, allaha emanet olun batuhanımcım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?