- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.281
insallah canim faydasini görürsün rabbimin izniyle :Saruboceq:canim bu ilac aslnida üc ay kullanilicakmis ben bir aylik aldim denemek acisindan hani bir yan etkisi filan olur diye insallah ilk denemede ise yarar allahin izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah tüp bebek tedavin başarıyla sonuclanır canım bebegine kavuşursun
inşallah melegin tekrardan önce karnında sonrada kucagında görürsün canım listeyi düzenlemeye calıştım ama beceremedim nasıl oldugunu anlasam yapıcam :1no2:
ah canım ya niye kendine bukadar stres yapıyorsun kızın daha kücük inş cok bekletmeden gelir bebegin canım ama biraz herşeyi oluruna bırak streste bazen geciktiriyor bide bana bak oglum 12yaşında ben 32yaşındayım 7yıldır iknci olmuyor
sabretmekten başka yapıcak hic birşeyimiz yok sabır ve duayla ikinci meleklerimiz gelir inşallah
semracim hollandanin neresindensin bende hollandada yasiyorum
bak kendin diyorsun 7 yildir ikinci olmuyor diye ve 7 yil once sen 25 yasindaydin ama ben zaten suanda 28 yasindayim 4 yas var aramizda yani farzetki bende 7 yil bekliyceksem 35 yasinda olucam yani acele etmek deyil bitanem anlatabiliyormuyum isterse kizim 1 yasinda olsaydi isteyince isteniyor iste birde evlat kokusunu alinca o duyguyu tadinca daha cok isteniyor
inanmiyorum bende istermisin birbirimzide taniyo olalimhihoyyythihoyyytmerhaba cnm ben rotterdam da yasiyorum sen nersinde kaliyorsun
oglumu kucagıma aldıgımda 20 yaşındaydım şimdiki aklım olsaydı ikincisini cok ara vermeden dogururdum kızının yaşı kücük olunca seninde yaşının kücük oldugunu düşündüm ama 28 yaş cok büyük bi yaş degil inşallah cok bekletmeden gelir bebegin cnm
inanmiyorum bende istermisin birbirimzide taniyo olalimhihoyyythihoyyyt
gunaydin olabilir dunya cok kucuk
gunaydin kimse yok yine
canim benim seni cok iyi anliyorum
benim hic tutarsizdi adet tarihlerim
3 ayda bir adet oldgumu bilirim
ama yapacak malesef hic bisey yok sanirim senin korkun daha cok yasin geciyor ondan
zaman herseyin ilaci canim ki simdi tip ilerlemis durumda gecen sene görümcemle bir
42 yasinda kadin dogum yapti anlayacan olmayacak diye birsey yok
ben halen senin icin dua ediyorum eminimki senin hamile oldugun haberini alacagim
ama öyle bisey olursa ilk bana haber ver olurmu opuyorumnanaktan
gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda hersey yoluna girer
dualarim seninle
QUOTE]
ah canım ne kadar iyisin, allah razı olsun dualarından, benim için de ediyormuşsun gözlerim doldu, tabii ki kalırsam hemen haber veririm sana.
Ama zor galiba artık geçen hafta dr ilaç verdi trisequens diye düzenleyici altı ay kullanacaksın dedi, bu ilaçla kalır mıyım bilmem altı ay sonraya da kim öle kim kala belki vazgeçerim artık, çünkü gerçekten doğru tahmin ettin ben yaşım iyice geçmeden istemiştim ama olmadı maalesef takdir böyleymiş, otuzbeş yaşından sonra da olmaz gibi geliyor,hayırlısı diyelim allah sana sağlıklı bir bebiş ve hayırlı doğumlar versin, allaha emanet olun batuhanımcım....
hersey karsilikli canim benim sen iyisinki karsiliginida böyle aliyorsun
inan bana benim icimde senle ilgili bir umut var ve asla vazgecmeni istemiyorum
aman bu devirde yas bas önemli degil artik valla millet 40 yasindan sonra catir catir doguruyo
insallah o ilac sana faydali olacak canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?