kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim bu ilac aslnida üc ay kullanilicakmis ben bir aylik aldim denemek acisindan hani bir yan etkisi filan olur diye insallah ilk denemede ise yarar allahin izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah canim faydasini görürsün rabbimin izniyle :Saruboceq:

amin canim ins allahim herkese yakin zamanda saglikli hayirli cocuklar versin.ben pek anlamiyorum listeden yoksa yaparim.

bak kendin diyorsun 7 yildir ikinci olmuyor diye ve 7 yil once sen 25 yasindaydin ama ben zaten suanda 28 yasindayim 4 yas var aramizda yani farzetki bende 7 yil bekliyceksem 35 yasinda olucam yani acele etmek deyil bitanem anlatabiliyormuyum isterse kizim 1 yasinda olsaydi isteyince isteniyor iste birde evlat kokusunu alinca o duyguyu tadinca daha cok isteniyor

oglumu kucagıma aldıgımda 20 yaşındaydım şimdiki aklım olsaydı ikincisini cok ara vermeden dogururdum kızının yaşı kücük olunca seninde yaşının kücük oldugunu düşündüm ama 28 yaş cok büyük bi yaş degil inşallah cok bekletmeden gelir bebegin cnm

merhaba cnm ben rotterdam da yasiyorum sen nersinde kaliyorsun
inanmiyorum bende istermisin birbirimzide taniyo olalimhihoyyythihoyyyt

insallah bizde onu ozlemle bekliyoruz:asigim:

batuhanım adetin düzensizse birde fazla kilon yoksa 1kilo bala 250gıram çiğ badem 250gramfındık katıp 3veya4 günde ye bu iyi geliyor kisti olanlarada tavsiye ederim allah şifa versin hepimize bende rahim filmi çekildim temiz çıktı bakalım artık

merhaba arkadaşlar. Bende ikinciyi düşünüyorum. Gerçi oğlum henüz iki yaşında ama iki aydır hamilelik istiyo resmen vücudum. Hatta belki de hamileyimdir. Bugün adetim bir gün geçti. Test yapsam çıkmaz diye yapmıyorum. Bilmiyorum işte. Bi yandan da bebeğim daha küçük diye üzülüyorum. Ya o üzülürse. Kafam çok karışık. Lütfen bana bişeyler söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…