kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim mantar olmasin ???
doktor en dogrusunu verir sana
hem isyan etme canim benim bazen öyle aksilikler oluyor ki biz aksilik saniyoruz ama oda allahin bir lütfu iste denecek malesef bisey yok

canimmmmmmmm sabir sabir sabir
tabiki dkh hormonlari bozuyor
bazilarinda 6 ay bazilarinda dahada uzun sürebiliyor iste malesef
sakin ümidini yitirme

merhaba cnm bende 82 liyim benimde bir oglum var allhim kardessiz koymasin ins yavrularimiza uzun saglikli ömürler versin ins

merhaba cnm inşallah etrafımda kimse 2. yi istemiyor ama olsun ben anneliği
bir daha yaşamak istiyorum. Kızım hala olsun teyze olsun isityorum
Kısmet bakalım bir bebişş süper olucakkk. Heyecanlıyım :kedi:

1 Mart tan sonra beklemedeyim bakalım
Listede bende olayım yaaaaaaaaa:gitme:

kızlar 3 aydır ovulasyon günlerime bir kaç gün kala sol kasığımda ağrı ve kanlı akıntım oluyor pazartesi doktora gidicem benimle aynı sorunu yaşayan veya bi fikri olan varsa lütfen yorum yazın:Saruboceq:
ya anlamıyorumki doğumdan önce heray düzenli olan reglim doğumdan sonra aklına esince gelmeye başladı gelen kanamaya da regli diyemiyorum malasefff tüm regli günlerimi günlük pedle geçiriyorum hap kullandım sadece gününde gelmesine yardımcı oldu ama kanama miktarına faydası olmuyordulmaz: doktora gidiyorum ultrasonla bakılıyor testler yapılıyor herşey normal diyorlar eyvahedigeldismile

ins olur cnm rabbim istedigin zaman sana bebegini nasip etsin ins benim sorunlu hamileligm cünkü oglumdan sonra 5 düsük yasadim suan ilac kullaniyorum onun süresi doldugu zaman baslayabilecegim ins

cnm nezaman dogum yaptin yenimi?? normaldir belki cünkü cogu dogum yapanlar hic adet görmüyorlar bir sene iki sene tanidiklarim var tabiki yinede doktor eniyisini bilir cnm allah saglik sihat versin ins, bebeginede uzun ömürler versin rabbim

sağol batuhanım, ilgilenmişsin benimle de, ama bugün regl oldum ben, kötüyüm
son aylarıma bir bak ne demek istediğimi anlarsın,
21 Ekim, 7 aralık, 6 ocak, 21 ocak ve 12 şubat
şu tutarsızlığa bakar mısın,
daha ne ümidi kalsın ki bende....

teşekkür edrim canım ilgin için doğum yapalım 2,5seneyi geçtieyvahedigeldismile

kızlar önceden bende burdaydım 2. bebeği istiyodum hamile kalınca çok sevinmiştim ama düşükle sonuçlandı

düşükten 2 ay sonrada eşim rahatsızlandı yaklaşık 2 yıldan beri eşimle ilgileniyorum
daha yeni düzeldi
şimdi
tekrar istemeye başiladım ikinciyi
ama
eşimin iş bulmasını bekliyorum 2 yılda çok şey değişşti
inşallah herşey yoluna girince bende çalışmalara başlıcam

bu arada geçenlerde test yaptırdım
anti tpom yüksek çıktı guatır ilacı kullanmaya başladım

ve korunmuyoruz hatta 15 yıllık evliyim hiç korunmadım 10 yaşında bir oğlum 2 de düşüğüm var
bellimi olur belki kendiliğinden gelir bebiş
benide listeye yeniden eklerseniz sevinirim

aynı şey bendede oluyor internetten araştıdığım kadarıyla bazı kadınlarda yumurtlama döneminde olurmuş bu yumurta oluşduğunu gösterirmiş ama benim adetim normal

aynı şey bendede oluyor internetten araştıdığım kadarıyla bazı kadınlarda yumurtlama döneminde olurmuş bu yumurta oluşduğunu gösterirmiş ama benim adetim normal

teşekkür ederim canım içim biraz rahatladı çünkü önceden böyle bişi yoktu 3aydır olunca endişelendimeyvahedigeldismile

kızlar merhaba
beni bazılarınız bilir bazılarınız bilmez...
ben pazartesi doğuma gidiyorum,
dualarınızı esirgemeyin benden...
darısı başınıza inşallah kısa zamanda!

kızlar merhaba
Allah yardimciniz olsun ins saglikli sihatli allahim kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede enkisa zamanada nasip etsin rabbim

kızlar merhaba

canim hadi hayirlisi rabbim yardimcin olsun insallah sag salim alirsin bebegini kucagina:Saruboceq::Saruboceq::1hug:

merhaba ben burayi yeni buldum benimde 3,5 yasidna kizim avr ikinciyi bir seneyi geckin istiyoruz ama olmuyor her ay 2 veya 3 gun gecikmeyele adet oluyordum ama bu ay nedense tam 2 hafta oldu yaaaa gecikti tabiki siz simdi hamilesin o zaman deyceksiniz demi hayir malesef deyilim ilk kez geliyor bu basima acaba senin bu kimyasal gebelik dedigin nedirki veya baska bir arkadaslar hic basiniza boyle birsey geldimi adetiniz coookkk gecikti ama hamile deyilsiniz

kizlar benide ekleyin listeye neolur ayrica burda sik sik bulusalim mesela birbirimze saat verelim o saate gelebilen arkadas;ar gelsin sohbet edelim ne guzel olur benim adet tarihim belli deyil cunki 2 hafta once olmam gerekiyordu olmadim hamile deyilim ama ilk defa oluyo boyle neden bu sekidle oluyoruzki biz yani ilk bebegim hemen oldu evlendigim ay hamile kaldim ben cok tatali karakizim var annesinin gul kokulusu babasinin ilk yavrusu diye seviyoruz oohhhh bir bilseniz kizim dua ediyor her aksam allahim neolur babanda kardes ver annemin karninda bebek olsun diye onu oyle gormek bana aci veriyor icim aciyor resmen yaaaa birde aklina geldikce isim buluyor daha bugun yaren olsun dedi bende kizim daha bebegimiz yok olunca ben san soyliyce o zaman isim buluruz dedim ama anne olmazki simdi bulalim bebek olunca isimsiz kalir diyo

ahhhh arkadaslarim ahhhh her ay husran her ay hayel krikligi cok yipratigiyor beni dusunmeyim bu kadar diyorum ama ellimde deyil ki daha yeni ailemize bir bebek daha katildi esimin yegeninin kizi oldu bizim kizimla yasit bir kizalri daha vardi ve ikinci bebekleri oldu esim duydugunda var ya anlatamam yaaa sanki kucucuk oldu ezildi buzuldu hatta gozleri doldu ama belli etmedi hemen mutfaga gitti ayrica kizimizla ayni yasta olan kuzeni benim kardesim elleme o bizim bebegimiz deyince sanki benim cimcimem dunya basina yikilmis gibi yanima geldi bende bir sey diyememdim kizima kucagima aladim optum kokladim allahtan uyaranlar olduda hayir o bebek ikinizin kardesi sizler hep kardesiniz dediler olayi o sekidle biraz kurtardi.
biliyormusunzu ben kizim oldugunda herseyi doya doya yasaiyamdim bile yani yeni evliydik ve esim cok deyismisti isten gelirdi bana hic yuz vermezdi yemek yer disari giderdi hafta sonunda gece yarialri gelirdi kizimiz dogdunda onunla ilgilenmedi cok agaldim karnimdaki beebgimle konustum dertlestim ve kizimi bu yuzden emziremedim sutum gelmedi hamileligimi kotu gecirdigim icin

hadi kizlar yaa anlaticaklarim coookkkkk gelinde sohbet edelim haaaaaaaaaaaa ayrica bence sogan kurunu deneyin ii geliyormus bende adet olsam hemen denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…