- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.401
zeyn77 canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ....hayırlı haberlerini bekliyoruz canım beniimm...ayse_73,seydam kızlar sizleride ekledim listemize..inşallah listemiz size hayırlar getirir..en kısa zamanda güzel haberlerinizi alır listenin hamişler bölümüne terfi edersiniz canlarııımmm...amiiinnn..
cok iyi yapmissin bende düsünüyorum aslinda , neyse neler yapiyorsun canim bebek yokmu daha ??slm seydam tatlım evet hiç görüşemiyoz...
evet canmm kk kartı aldım:))
cok tesekkür ederim canim benim ,ogüzel dualarini rabbim kabul etsin hepimizin yüzünü güldürsün :Saruboceq:zeyn77 canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ....hayırlı haberlerini bekliyoruz canım beniimm...ayse_73,seydam kızlar sizleride ekledim listemize..inşallah listemiz size hayırlar getirir..en kısa zamanda güzel haberlerinizi alır listenin hamişler bölümüne terfi edersiniz canlarııımmm...amiiinnn..
canim sagolasin dün gittim doktora cok sükür hersey yolundaymis rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
cok iyi yapmissin bende düsünüyorum aslinda , neyse neler yapiyorsun canim bebek yokmu daha ??
iyiyim tatlım:) nisanda başlıcaz bebek çalışmalarına :kedi: 3ayım mart bitsin doluyo...nede çabuk geçti ilk başlarda hiç geçmicek gibi geliyodu :lepi:
canim benim sagol allah razi olsun en yakin zamanda sizler icinde burda halay cekicez insallaholumunekankayizsmile:1hug:Şenizopuyorumnanaktan:teytey:canim benim güzel arkadasim (zeyn77)
çok sevindim canım beniimmŞenizŞenizolumunekankayizsmileitekrar tebrik ederim canııımm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almatyı nasip etsin...amiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.
bende nisanin 22 sinde bi aksilik olmassa catlatma ignesi olucam ins ayni zamanlarda hamile kaliriz canim giden bebeklerimizin acisini unuturuz insallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbimcok iyi yapmissin bende düsünüyorum aslinda , neyse neler yapiyorsun canim bebek yokmu daha ??
iyiyim tatlım:) nisanda başlıcaz bebek çalışmalarına :kedi: 3ayım mart bitsin doluyo...nede çabuk geçti ilk başlarda hiç geçmicek gibi geliyodu :lepi:
canim benim sagol allah razi olsun en yakin zamanda sizler icinde burda halay cekicez insallaholumunekankayizsmile
sendende olsun canim ins nekaadr cok istiyorum heleki hamileoldugunuzu duyunca hic sabrim kalmiyor allahim hayirla versin ins
canim sagolasin dün gittim doktora cok sükür hersey yolundaymis rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
merhaba arkadaşlar
ben de artık 2.meleğim kavuşmak istiyorum. hem de çokkk . Sonra da rabbimin gücüne gider die, isterken korkuyorum. kızıma şükrediyorum sağlık istiyorum ,,
Dr lar bile dio ki ya bi tane var napıcan 2. yi. yani bunu söleyenlerinde 2-3 çocuğu var. madem öle sen neden düşündün dimi. Çocuğum kardeş ister. ben mis kokulu bebiş istiyom. yavruma yoldaş isitiyom derken çocuğum 7 yaşına girecek daha bişi yok.
ya beni en iyi siz anlarsınız. kim kaç ayda 2.bebeğini kucağına aldı mesela bunu da tabloya aktarsanız.
ben aşılama mı yaptırsam diorum artık ne dersiniz
2. bebeği için aşılama yaptıran var mı
nolur bana destek olun
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin.kucagınada almayı nasip etsin..ben sıramı saldım.darısı inşallah isteyenlere olsun .hemde biran önce olsun inşallahh.amiinnn...:Saruboceq:
slm raebzeh :) nasılsın canmm?
zeyn77 canim cok sevindim adina allah tamamini erdirsin insallah
sag saglim alirsin kucagina melegini
iyiyim azizeeemm sen nasılsın balıııımmmŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kızlar malesef ben adetoldum tarihim 18 mart ama artık olmayacak herhalde tamamen ümidimi kaybettim berbat bir haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?