- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.441
hayirli cumalar arkadaslar neler yapiyorsunuz bu topik cok sessizlmaz:
Sana da hayırlı cumalar Zeynepçiğim. Anladığım kadarıyla hamilesin. Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bilmiyorum beni hatırlayabildin mi, ayylaar önce ben de vardım burada ve listede.
Ben de ikinciyi istemeye başlayalı tam 24 ay oldu. Fakat arada bir düşüğüm var onun dışında bi bebiş yook.
Yanlış hatırlamıyorsam sen de uzun zamandır istiyordun ikinci bebişi değil mi?
zeyn77 canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun şu an ne kadarlık nasıl oldu yani normalla yollamı pek takip etmiyorumda epeydir kapamdan çıkartmak için ama olmuyo gerçekten senin adına çok sevindim
selam canim benim oglum 7 yasinda birinci sinifa gidiyor,rabbim uzun ömür verir ins cümlemizin yavrularina kardesi olacagi günü sabirsizlikla bekliyor zaten 5 kere basarisiz denemem oldu ilk 2 sini söyledim hani niye hastaneden daha getirmiyorsun diye sorunca yokmus oglum doktor yanlis görmüs dedim cok agladi :gitmearkadaşlar burayıda boş bırakmayalım ilk kuzularınız kaç yaşında tepki ve istekleri nasıl çok merak ediyorum paylaşalım beraber...
varmı bir liste arkadaşlar 2. bebeği isteyenlere benide ekleyin:)
selam canim benim oglum 7 yasinda birinci sinifa gidiyor,rabbim uzun ömür verir ins cümlemizin yavrularina kardesi olacagi günü sabirsizlikla bekliyor zaten 5 kere basarisiz denemem oldu ilk 2 sini söyledim hani niye hastaneden daha getirmiyorsun diye sorunca yokmus oglum doktor yanlis görmüs dedim cok agladi :gitmendan sonraki hamileliklerimi söylemedim cok etkilendigi icin iyikide söylememisim hala ortada kardes filan yok allahim hayirlisiyla nasip eder ins hepimize :Saruboceq:
evet canmm listemizde var hoşgeldin 2.hayırlısıyla gelir inşallah.
selam canim benim oglum 7 yasinda birinci sinifa gidiyor,rabbim uzun ömür verir ins cümlemizin yavrularina kardesi olacagi günü sabirsizlikla bekliyor zaten 5 kere basarisiz denemem oldu ilk 2 sini söyledim hani niye hastaneden daha getirmiyorsun diye sorunca yokmus oglum doktor yanlis görmüs dedim cok agladi :gitmendan sonraki hamileliklerimi söylemedim cok etkilendigi icin iyikide söylememisim hala ortada kardes filan yok allahim hayirlisiyla nasip eder ins hepimize :Saruboceq:
benide yaz hayatım her ne kadar istemeyerekte olsa bende ikinci bebeğime hamileyim son regl:01-02
insallah bitanem tüm isteyenlerin ve benimde yavrumu kardessiz koymasin rabbim ins sen nasilsin canim??:CüvCüv:canim benim rabbim insallah tez zamanda ogluna bir kardes nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:
canim bende cok okudum meryem suresini devat et ins allahin izniyle faydasini görürsünkızlar listeyi yarın düzenliycem tekrar yayınlıycam inşallah..nartanem senide ekliycem canım listeye.ekim,ilgim,umutlu kızlar sizleride yazacam listeye tekrardan...öptüm canlarıııımm beniimm..bende bu ay meryem suresini okuyacam hergün..inşallah gelir bebişlerimiz...amiiinnn.
insallah bitanem tüm isteyenlerin ve benimde yavrumu kardessiz koymasin rabbim ins sen nasilsin canim??:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?