kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hayirli cumalar arkadaslar neler yapiyorsunuz bu topik cok sessizlmaz:

Sana da hayırlı cumalar Zeynepçiğim. Anladığım kadarıyla hamilesin. Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bilmiyorum beni hatırlayabildin mi, ayylaar önce ben de vardım burada ve listede.
Ben de ikinciyi istemeye başlayalı tam 24 ay oldu. Fakat arada bir düşüğüm var onun dışında bi bebiş yook.
Yanlış hatırlamıyorsam sen de uzun zamandır istiyordun ikinci bebişi değil mi?

canim sagolasin allah razi olsun evet canim benimkisi bayagi uzun bir maraton 21nisanda kizim 13yasina girecek ben kizim alti aylik olduktan sonra korunmayi birakmistim yani hesap et cok uzun zaman oldu rabbime hamdolsun bugünleri gösterdi insallah hayirlisiyla tamamina erdirip kucagima almayida nasip eder en kisa zamanda sizlerede bebisler verir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zeyn77 canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun şu an ne kadarlık nasıl oldu yani normalla yollamı pek takip etmiyorumda epeydir kapamdan çıkartmak için ama olmuyo gerçekten senin adına çok sevindim

zeyn77 canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun şu an ne kadarlık nasıl oldu yani normalla yollamı pek takip etmiyorumda epeydir kapamdan çıkartmak için ama olmuyo gerçekten senin adına çok sevindim

canim sagol benim normal yolla oldu bugün 7haftalik olduk sadece keseyi gördük 6 nisandada kalp atislari icin gidicem insallah hayirlisiyla rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar burayıda boş bırakmayalım ilk kuzularınız kaç yaşında tepki ve istekleri nasıl çok merak ediyorum paylaşalım beraber...

arkadaşlar burayıda boş bırakmayalım ilk kuzularınız kaç yaşında tepki ve istekleri nasıl çok merak ediyorum paylaşalım beraber...
selam canim benim oglum 7 yasinda birinci sinifa gidiyor,rabbim uzun ömür verir ins cümlemizin yavrularina kardesi olacagi günü sabirsizlikla bekliyor zaten 5 kere basarisiz denemem oldu ilk 2 sini söyledim hani niye hastaneden daha getirmiyorsun diye sorunca yokmus oglum doktor yanlis görmüs dedim cok agladi :gitmendan sonraki hamileliklerimi söylemedim cok etkilendigi icin iyikide söylememisim hala ortada kardes filan yok allahim hayirlisiyla nasip eder ins hepimize :Saruboceq:

benim kızımda 3 yaşında bende fazla beklemek istemiyorum ama daha deneme aşamalarına gelmedikönce doktora çıkmak istiyorum ilki sezeryanla oldu ikincide biraz daha dikkatli olmak istiyorum bugün randevum vardı ama gidemedim kızım ateşlendi bırakamadım artık nasip değilmiş perşembeye aldırdım randevumu nasip olursa ozaman gidicem..

5 kere baarısız denemem oldu derken düştümü canım hep..

canim benim rabbim insallah tez zamanda ogluna bir kardes nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydınnnn herkeze...

Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz

ikinci bebeğini istenler listesinde bende vardım eskiden
şimdi hamileyim Allaha şükür, beni de listeye eklermisiniz
Rabbim isteyen herkese tez zamanda inşallah............

kızlar listeyi yarın düzenliycem tekrar yayınlıycam inşallah..nartanem senide ekliycem canım listeye.ekim,ilgim,umutlu kızlar sizleride yazacam listeye tekrardan...öptüm canlarıııımm beniimm..bende bu ay meryem suresini okuyacam hergün..inşallah gelir bebişlerimiz...amiiinnn.

canim bende cok okudum meryem suresini devat et ins allahin izniyle faydasini görürsün
insallah bitanem tüm isteyenlerin ve benimde yavrumu kardessiz koymasin rabbim ins sen nasilsin canim??:CüvCüv:

amin canim insallah bende bugün cok yoruldum evi badana yaptik haliyle heryer batti kizimla temizledik anca bitti bende bittimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…