kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim gözün aydin güle güle büyüt bebegini

selam hanimlar bende bugün dokrora gittim allaha cok sükür hersey yolundaymis bir sorun yok rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip eder insallah

cok sagol canim benim
darisi senin basina sag saglim insallah
ayrica güzel haberlerine sevindim
insallah hep böyle yolunda gider hersey

selam kizlar
insallah hepiniz güzel hbaerleri en yakin zamanda alirsiniz
ayirca bende ikinci melegimi kucagima aldim 31.3 de
insallah dualariniz en yakinz amanda kabul olur

hayırlı ugurlu olsun canımm allah analı babalı buyutsun rabbim isteyen herkeze versin:Saruboceq:

canim, benimde 3 tane kaybim oldu.
ilk dusugumde oglum 6 yasindaydi. cok sevinmisti. sonra bende senin gibi doktor yanlis gormus demistim, cok uzulmustu.
ondan sonrakileri soylemedim bile.
onlarin atlatmasi daha zor oluyo.

Lolo....................................10 Şubat
Naaz...................................26 Şubat
Heoz...................................28 Şubat
aysenfatos...........................1 Mart
aysima04.............................6 Mart
nur_ada................................14 Mart
karde....................................18 Mart
d_kupcu................................19 Ma
azize1...................................27 Mart
Raebzeh................................???
ayse_73...............................9 Nisan
mse121822............................3 mayıs
tds ........................................8 mayıs

Son düzenleme:

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

canim, benimde 3 tane kaybim oldu.
ilk dusugumde oglum 6 yasindaydi. cok sevinmisti. sonra bende senin gibi doktor yanlis gormus demistim, cok uzulmustu.
ondan sonrakileri soylemedim bile.
onlarin atlatmasi daha zor oluyo.
gecmis olsun canim rabbim birdaha yasatmasin hic birimize ins ,evet canim cok etkilaniyorlar cocuklar ins birgün kardesleriyle oynadiklari günlerde gelecek ins :Saruboceq:

benimde kızım 4a yasında bir kızım var 2. bebegime 2 aylık hamileyken karnımda öldü kürtajla aldılar kızımda ne cok alısmıstı üzümüm diye seviyordu benimse psikoljım berbat yaşama sevincim kalmadı..... işin kötü tarafı eşim 2. cocuk istemiyor buna spiralle hamile kalmıstım spiral kaymıs.....eşimi nasıl ikna edecem bilmiyorum belkide kızımın hiç kardesi olmayacak....Allah hepimize yardım etsin kızlar

canim ben 7 senedir bekliyorum hamilelik oluyor ama düsükle sonuclaniyor hemde tam 5 kez yasadim bunuu allahim bana ve kimselere yasatmaz ins birdaha, cok aciiiii:gitme:

Allah inşallah en kısa sürede nasip eder canım ben 2. bebeği beklemeyi inanın burda gördüm hep insan bulunduğu çevredekileri gözlemlediği için sadece bir olunca ikincide olur diye bilirdim hep Allah önce herkese hayırlısını nasp etsin 7 sene deyince lşaşırdım canım Allah herkesin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…