kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Gecmis bayagi gecmiste kalmis ama bende 2.yi dusunenlerdenim,,,
Herkes sasiricak 5 aylik oglum var evet ben istiyorum cunku yas geciyor oglumun olmasi 3 yil surdu kimbilir bu kac yil surecek korkusuyla ertelemek istemedik,beraber buyusunler istiyorum ,,,
ALLAH isteyen herkese nasip etsin insallah...!

oglu oldu canimopuyorumnanaktan

olsun ikiz gibi butursun işte ne güzel..ama sezeryan olduysan 3 yıl ara vermek gekeriyormuş zaten bende sezeyan oldum,dr.oyle soylemişti..hayırlısı olsun yinede

merhaba kızlar bende szidenin ikinci için uğraşıyorum aslında geçen yıldan beri çabalıyoruz bir dış gebelik, bide ikinci dış gebelik muallak hala ama bide öle bi durum işte şimdi ikinci için tekrar start verdik doktorum bu ay korunmayın dedi hemde rahim filmi çekilmiştim inş sağlık lve normal bir gebelik ve sağlıklı evlatlar doğururuz bu siteyi okumaya başladığımdan beri ne kadar çok kadınsal sorun varmış ve ne kadar çok anne olmak için emek veren. çevremde hala çocuk yapmayı planlamayan hatta işleri için erteleyen keyfi için istemeyenleri görünce acaba ben niye bu kadar çok istiyorum diyordum anladım ki benim ki doğru hdi kzılar sırayla hamiş kalalım:))

canim bebek bizede sürpriz yapti insallah hayirlisiyla tamamina erer sizlerde en kisa zamanda hamile kalirsiniz:Saruboceq::CüvCüv:

kızlar şimdilik bir hamiş haberi yok sanırsam uzun süre oldu gelemedim buraya pc bozuktu benimde biraz ertelemem gerekti bebişimi ufak tefek sağlık problemlerim çıktı eğer hamiş olmassam şimdiye kadar bu ay bir iki ay ertelicem malesef(

eğer sen istiyorsan ne zaman istediin bnce hiç önemli deil bence canım hatta bana en iyisi gibi geliyor birden büyürler ikii birden sonra rahatına bakarsın:)

GÜNAYDINNNNN.....
EŞİM İLK DEFA BEBEKTEN BAHSETTİ.... AYYY ÇOK MUTLUYUM.
"BEBEK İSTERİM TABİ EŞŞEK DEĞİLİM YA" DEDİ
YANİ İYİ BİŞEY DEDİ SANIRSAM :roflol: naniknanik kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bende,bende,bendeeee:sm_cool:ikinci yavrushumu dort gozle bekliyorum bakalim nezaman gelcek:)

Benim gunum 8 mayis yani yarin =)lülülülülülüHayirlisini diliyorum Allahimdan..Hayirli olan zamanda versin ikinci yavrushumu bana insh'Allah..!

selamlar.

2. sıradayım. Artık moralim bozuluyor diye Şubatdan beri takılmıyordum buraya. Şubat dan beri yumurtlama günü takibi bile yapmıyorum. Oluruna bıraktım. Biraz korunduk biraz korunmadık işte.

Benim beklediğim tarih 11 mayısdı. Yani dün regl olmam gerekiyordu ki olmadım. Hep 26 günde bir olurdum. Dün 26. günümdü. Ama olucakmışım gibi hissediyorum.

Hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…