- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.521
oy ne güzel ALLAH bağışlasın çok mutlu oldum rabbim herkese nasip etsin cok oldu ben bu konuya goz atmayalı,ee tabi 2.bebiş baska bahara ertelenince bakamadım sizlere,nesi oldu zelişin?özelden de atamıyorum ona msj ki dolmamış mesaj yollama limitim:) çok sağol...
Gecmis bayagi gecmiste kalmis ama bende 2.yi dusunenlerdenim,,,
Herkes sasiricak 5 aylik oglum var evet ben istiyorum cunku yas geciyor oglumun olmasi 3 yil surdu kimbilir bu kac yil surecek korkusuyla ertelemek istemedik,beraber buyusunler istiyorum ,,,
ALLAH isteyen herkese nasip etsin insallah...!
oglu oldu canimopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır girmiyordum siteye şimdi yeniden aranıza katılma vaktim geldi :)) düşüğün üstünden 2 ay geçti. Doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi bakalım hayırlısı benim de adet tarihim 13 mayıs benim de tarihimi değiştirirseniz sevinirim.zeyn77 senin de hamike kalmana çok sevindim ben düşük yaptığımda sen hamile değildin ticker görünce mesajının altında mutlu oldum.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese da versin inş. hayırlı akşamlar
Gecmis bayagi gecmiste kalmis ama bende 2.yi dusunenlerdenim,,,
Herkes sasiricak 5 aylik oglum var evet ben istiyorum cunku yas geciyor oglumun olmasi 3 yil surdu kimbilir bu kac yil surecek korkusuyla ertelemek istemedik,beraber buyusunler istiyorum ,,,
ALLAH isteyen herkese nasip etsin insallah...!
ohaoldumsmileohaoldumsmile ben hala istiyorum ama geliyorum yazmadan cikiyorum kimsecikler yok canim :uhm::uhm:Hayırdır ne olmuş bu topice?
Artık kimse ikinci bebeği istemiyor mu?
merhaba arkadaşlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
merhaba arkadaşlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?