- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.561
Allah tamamına erdirsin Nur. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin. :Saruboceq:merhaba arkadaşlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Benim oğlum temmuz ayında 12 yaşını bitirecek. 2 yıldan beri de ikinci bebişi istiyorum.Arkadaslar cocuklariniz kac yasindada 2.yi istiyorsunuz?
slm herkeseee..
umutlucuum yine geldim bak:)) belki bir sürprizle dönerim dedim ama bekleyiş devam ediyor hala,18 ayı tamamladım canım, bende de tık yok:) bi bakayım eskilerden kim var dedim ve seni gördümm.umarım 2010 bitmeden gelir sıplar artık..o bişii değil yaşlanıyoruz yaaa
bu arada kızım 7 yaşında, temmuz da 8 e girecek.
merhaba kızlaropuyorumnanaktan açıköğretim sınavlarıydı memelekete gidip gelmek derken uğrayamamıştım topiğe
bu sabah test yaptım ikinci bebeğim geliyorrrrrr adetim gecikmişti hiçbir belirtim olmamasına rağmen test yaptım sonuç çift çizgi çıktı :lepi:buay hiç umudum yoktu gebelikten:uhm: dün iş görüşmesine gittim pazartesi günü vardiyalı bir işe başlıyorumeyvahedigeldismile
tebrik ederim canıımm beniimm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim tatlım darısı isteyen herkesin başınaopuyorumnanaktan bu sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın alıcameyvahedigeldismile buarada yarın kızımın doğum günü umarım iki kutlamayı berebar yaparızsositososito
merhaba kızlaropuyorumnanaktan açıköğretim sınavlarıydı memelekete gidip gelmek derken uğrayamamıştım topiğe
bu sabah test yaptım ikinci bebeğim geliyorrrrrr adetim gecikmişti hiçbir belirtim olmamasına rağmen test yaptım sonuç çift çizgi çıktı :lepi:buay hiç umudum yoktu gebelikten:uhm: dün iş görüşmesine gittim pazartesi günü vardiyalı bir işe başlıyorumeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?