kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım bende oğlumda rahim filmi çektirmiştim ve 3 ay sonra hamile kaldım..kimden duyduysam hep böyle olmuş..rahim filminin ardından hamilelik yaşanmış..umarım sende hamiş olursun bu sayede..bu arada bir problem çıkmamıştır umarım..

AH CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYO VALLA....DEDİĞİN ÇIKSIN DİLE BENDEN NE DİLERSEN....ÇOK ŞÜKÜRKİ TÜPLERİM AÇIK BİR PROBLEM YOKMUŞ...AMA SORUN EŞİMDE BENİM...İNŞALLAH YİNEDE HAMİLE KALABİLİRİM...a.s.

canım inşallah adet olmazsın...umutsuzluğa kapılma...biliyosun herşey allahtan...a.s.

canım benim rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin..inşallah dileğim isteyen herkeze sağlıklı ömürlü hayırlı ve bol iştahlı bebişler verir..tabi banada inşallah..:teselli:

kızlar ben 5 gun erken a det oldum bu ay klomenin yaptıgı kistler iyok etmek için yasmin dogum kont hapı kullanmıstım 19 eylulu beklemeden erkenden oldum listeden silebilirsinzi
yeni tarihim 10 ekim

WANNABABY....................8 Eylül
mbbb................................14 Eylül
ali -ye ..............................15 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
pelosh...............................18 Eylül
raebzeh..............................20 Eylül
balsurat..............................21 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
handefe..............................30 Eylül
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

mbbb................................14 Eylül
ali -ye ..............................15 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
pelosh...............................18 Eylül
raebzeh..............................20 Eylül
balsurat..............................21 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
handefe..............................30 Eylül
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

insallah cümlenizle bebraber hayırlı haberler alırız hala gelmedi cok gerildim kan testini nerde yapılıyor

canım kan testini hastanelerde yapılıyo ve bazı sağlık ocaklarıda yapıyo sanırım...ama önce evde bir test yapsana...varsa çıkabilir...

zeynepcim nbr canım nasılsın ben fazla giremiyorum kk fındık anasınıfına başladı 4 gündürde hastaydı bugün götürdüm okula flmi gösterdinmi dr
*ne dedi

canım kan testini hastanelerde yapılıyo ve bazı sağlık ocaklarıda yapıyo sanırım...ama önce evde bir test yapsana...varsa çıkabilir...
ilk kızımda adetim 10 gun gecmisti tam 5 kez test yapmıştım cıkmamıştı sonra saglıkocagına gitim idrar tahlili yaptırdım oyle cıktı o yuzden testlere pek inanmıyorum aksama kadar gelmezse aldırcam esime hayırlısı olsun

zeynepcim nbr canım nasılsın ben fazla giremiyorum kk fındık anasınıfına başladı 4 gündürde hastaydı bugün götürdüm okula flmi gösterdinmi dr
*ne dedi

canım bende senin gibi götürüp getiriyom oğlanı okula...dra henüz göstermedim eşimde sperm testi yaptıracak bayramdan sonra hepsini bir götürecem
ama sonuçta normal hsg diyo

ne kadar ilginç işte bazılarının testte çıkmıyo...inşallah bu sefer çıkar...yarın haber vermeyi unutma...

biraz önce testi yaptım tek cizgi cıktı yarında gelmezse bıdaha alırım yada tahlıl falan bışey yoksada uzulmem Allah nezaman verecegini bilir

biraz önce testi yaptım tek cizgi cıktı yarında gelmezse bıdaha alırım yada tahlıl falan bışey yoksada uzulmem Allah nezaman verecegini bilir

olsun canım yinede dikkat et kendine..bence sen bir kaç gün daha bekle ve dr. git..inşallah hamişsindir..hakkında hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kal..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…