- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
doğru canım adet tarihi yaklaştıkça insan ister istemez strese giriyo...ama ben bu ay rahatım çünkü rahim filmi çektirdiğim için bu ay hep korundum...yani bu aydan ümit yok....umarım bidahaki ay bende mutlu olurum...
canım bende oğlumda rahim filmi çektirmiştim ve 3 ay sonra hamile kaldım..kimden duyduysam hep böyle olmuş..rahim filminin ardından hamilelik yaşanmış..umarım sende hamiş olursun bu sayede..bu arada bir problem çıkmamıştır umarım..
inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür bu ay denemelerimi kimseyle paylaşmadım kendimde fazla kafaya takmamaya çalıştım ama günüm yaklatıkça heyacan ve stres bastı uyuyamıyorum daha 2 gün var ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.Geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum ama sonuç hüsran bu ay yine hüsran olur diye korkuyorum.Nasıl geçer bu hafta bilmiyorum sadece göğüslerimde hafif ağrılar var ama umutlanmak istemiyorum
AH CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYO VALLA....DEDİĞİN ÇIKSIN DİLE BENDEN NE DİLERSEN....ÇOK ŞÜKÜRKİ TÜPLERİM AÇIK BİR PROBLEM YOKMUŞ...AMA SORUN EŞİMDE BENİM...İNŞALLAH YİNEDE HAMİLE KALABİLİRİM...a.s.
canım benim rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin..inşallah dileğim isteyen herkeze sağlıklı ömürlü hayırlı ve bol iştahlı bebişler verir..tabi banada inşallah..:teselli:
benim bugun gelmedi adetim hayırlısı artık gerıldım
benim bugun gelmedi adetim hayırlısı artık gerıldım
ilk kızımda adetim 10 gun gecmisti tam 5 kez test yapmıştım cıkmamıştı sonra saglıkocagına gitim idrar tahlili yaptırdım oyle cıktı o yuzden testlere pek inanmıyorum aksama kadar gelmezse aldırcam esime hayırlısı olsuncanım kan testini hastanelerde yapılıyo ve bazı sağlık ocaklarıda yapıyo sanırım...ama önce evde bir test yapsana...varsa çıkabilir...
zeynepcim nbr canım nasılsın ben fazla giremiyorum kk fındık anasınıfına başladı 4 gündürde hastaydı bugün götürdüm okula flmi gösterdinmi dr
*ne dedi
ilk kızımda adetim 10 gun gecmisti tam 5 kez test yapmıştım cıkmamıştı sonra saglıkocagına gitim idrar tahlili yaptırdım oyle cıktı o yuzden testlere pek inanmıyorum aksama kadar gelmezse aldırcam esime hayırlısı olsun
biraz önce testi yaptım tek cizgi cıktı yarında gelmezse bıdaha alırım yada tahlıl falan bışey yoksada uzulmem Allah nezaman verecegini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?