- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
olsun canım yinede dikkat et kendine..bence sen bir kaç gün daha bekle ve dr. git..inşallah hamişsindir..hakkında hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kal..:1hug:
nerdesiniz hiç sesiniz cıkmıyor ben regl oldum birdaki tarih 15ekim
nerdesiniz hiç sesiniz cıkmıyor ben regl oldum birdaki tarih 15ekim
kızlar bende hala tık yok yani hastalanmadım.bu gün 2 gün geçti acaba......?ne zaman test yapsam biraz daha beklesemmi?ya yoksa?offff mirmirmirmir
ya ne kadar sabırlısınız ben 1 gün geçse hemen yapıyom...bence yarın sabah yap varsa büyük ihtimal çıkar canım...a.s.
Zeynepımmm canım benimmm çok seseyom seni delüm benimmm inşallah bizimde bebişlerimiz olcakkk .Merak etme seninle aynı yolda devam ediyoruzzzz anca beraberr kanca beraberrrrrŞeniz
canım sana orayada yazdım mutlaka yap yarın ...daha neyi bekliyosun varsa zaten çıkar...
:teytey:a.s.saol arkadaşım allah razı olsun regl günümü soruyosan pazartesi günümdü canımtebrikler canım bak sana söylemiştim çıkar diye...hadi gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin...ne kadar zamanır bekliyordun canım...
tugbamurat cım gözün aydın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?