- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
:teytey:yaptım canım yaptım testi hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimdarısı senin ve tüm isteyenlerin başına rabbim sizede tez zamanda nasip etsiiiiiiiiiiiin canımmmmmmmmmmmm
inanamıyorum ....zeynep kızlar bende hamileyim test pozitif çıktı kızlar darısı başınıza..:lepi: tuğba seni de tebrik ederim cnm allah inşallah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin rabbim
inanamıyorum ....zeynep kızlar bende hamileyim test pozitif çıktı kızlar darısı başınıza..:lepi: tuğba seni de tebrik ederim cnm allah inşallah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin rabbim
zeynep yeni adetim 17 ekim canımbenneyaptımki
bu arada 3. aşılamaya başladım sabahları iğne oluyorum.sositososito
umarım kurban bayramına hamiş girerim kızlar.:CüvCüv:a.s
leylimcim maşallaaah.canım üç tane bebişin olmuş hepsi tedaviyle mi yoksa bu sefer bi sorunun mu var merak ettim kusura bakma.
canım bebegim yok ikisi düştü üçüncüsünde de kürtaj oldum tedavi görmedim süt hormonlarım biraz yüksek oldugu için kalamadım ilaç kullanıyom süt hormonlarım normele döndügü zaman kala bilirim 3 tane bebegimi kaybetmemin sebebide kan pıhtılaşması ama ham,ile kaldıgım zaman hergün igne vurulcam
canım bebegim yok ikisi düştü üçüncüsünde de kürtaj oldum tedavi görmedim süt hormonlarım biraz yüksek oldugu için kalamadım ilaç kullanıyom süt hormonlarım normele döndügü zaman kala bilirim 3 tane bebegimi kaybetmemin sebebide kan pıhtılaşması ama ham,ile kaldıgım zaman hergün igne vurulcam
leylimcim kusura bakma çok çoook özür dilerim bacım bilemedim bende dördüncü diyince diğerleri yaşıyo zannettim. ne olur kardeşim hakkını helal et kalbini istemeden kırdım galiba ..inan bana kimsenin üzülmesini istemem hiçbir zaman.Rabbim inşallah bebişini hayırlısıyla tez zamanda sana kavuşturur inşallaaah..tekrar özür dilerim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?