kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

leylimcim maşallaaah.canım üç tane bebişin olmuş hepsi tedaviyle mi yoksa bu sefer bi sorunun mu var merak ettim kusura bakma.

mbbb................................14 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
pelosh...............................18 Eylül
raebzeh..............................20 Eylül
balsurat..............................21 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
handefe..............................30 Eylül
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ..............................15 Ekim
raebzeh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan

HAMİŞLER

tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

:teytey:yaptım canım yaptım testi hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim darısı senin ve tüm isteyenlerin başına rabbim sizede tez zamanda nasip etsiiiiiiiiiiiin canımmmmmmmmmmmm

çok sevindim..allah sağlıklı ömürlü hayırlısıylada kucagına almayı nasip etsin..darısı başımıza..inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:1hug:

inanamıyorum ....zeynep kızlar bende hamileyim test pozitif çıktı kızlar darısı başınıza..:lepi: tuğba seni de tebrik ederim cnm allah inşallah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin rabbim

tebrikler savarona allah tamamına erdirsin ne kadardır istiyodun

zeynep yeni adetim 17 ekim canımbenneyaptımki
bu arada 3. aşılamaya başladım sabahları iğne oluyorum.sositososito
umarım kurban bayramına hamiş girerim kızlar.:CüvCüv:a.s

mbbb................................14 Eylül
pelosh...............................18 Eylül
raebzeh..............................20 Eylül
balsurat..............................21 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
handefe..............................30 Eylül
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
raebzeh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

Son düzenleme:

:teytey::teytey::teytey: ohh ne güzel listemiz bir günde 2 hamiş gördü...inşallah darısı bizlerin başına olsun...bu sefer bebişin sana sıkı sıkı sarılsın canım....

zeynep yeni adetim 17 ekim canımbenneyaptımki
bu arada 3. aşılamaya başladım sabahları iğne oluyorum.sositososito
umarım kurban bayramına hamiş girerim kızlar.:CüvCüv:a.s

canım neden bu kadar çok aşılama deniyosun...sorun kimde eşindemi sendemi...bence mikro yaptırsan daha iyi deilmi...gerçi inşallah bu son olurda bu sefer bebişin gelir....allahım bu mübarek ayda dualarımızı geri çevirmesin....:Saruboceq:

leylimcim maşallaaah.canım üç tane bebişin olmuş hepsi tedaviyle mi yoksa bu sefer bi sorunun mu var merak ettim kusura bakma.

canım bebegim yok ikisi düştü üçüncüsünde de kürtaj oldum tedavi görmedim süt hormonlarım biraz yüksek oldugu için kalamadım ilaç kullanıyom süt hormonlarım normele döndügü zaman kala bilirim 3 tane bebegimi kaybetmemin sebebide kan pıhtılaşması ama ham,ile kaldıgım zaman hergün igne vurulcam

çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın....inşallah tedavin cevap verir...a.s.a.s.

arkadaşlar benim bir sorunum var....bu ay beklediğim adet tarihim en geç 23 üydü ve en son adetimin bitiminden 9 gün geçti (14 ünde) sağ kasığımda sancı ve hafif akıntı şeklinde sütlükahve renginde lekelenme gördüm ertesi gün olası bir kist ihtimalini düşünüp dok.gittim ultrasonda herşey normal çıktı,kan testi de negatif çıktı,o akıntı bir haftadır devam ediyor ne artma var ne de kanama gibi koyulaşma...aklıma takılan şey adetten 10 gün önceden kan testi doğru sonuç verirmi,nette dolaştım döllenmeden en az 9 12 gün sonra kanda değer yükseliyormuş ,dok.da bana ikna edici bir cevap veremedi şaşırdım yani desteğinizi rica ediyorum...hiç başıma gelmeyen şeyler bunlar...

leylimcim kusura bakma çok çoook özür dilerim bacım bilemedim bende dördüncü diyince diğerleri yaşıyo zannettim. ne olur kardeşim hakkını helal et kalbini istemeden kırdım galiba ..inan bana kimsenin üzülmesini istemem hiçbir zaman.Rabbim inşallah bebişini hayırlısıyla tez zamanda sana kavuşturur inşallaaah..tekrar özür dilerim canım..

çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah..ne güzel teker teker hamiş haberleri alıyoruz..ne diyelim darısı başımıza vede tüm isteyenlere inşallahhh:1hug:

çok zor bir durum..bir arkadaşımdada aynı bu şekilde rahatsızlığı vardı..hergün iğne vuruluyordu..şimdi tosun gibi bir oğlu var okula başladı bu sene..inşallah darısı seninde başına canım..tabi bizimde..:1hug:

canım kalbim kırılmadı alnımızın yazısı demekki yaşıcakmışım bunları ki yaşadım ama kalbim inanki kırılmadı dedigin gibi rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebişime allah isteyen herkese versinhakkımıda helal ediyorum sen bilmedigin için sordun sende canını sıkma kardeşim a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hepinize teşekkür ederim darısı sizlerin başına ....ben hala inanamıyorum inşallah hayırlısıla alırız bebişlerimizi kollarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…