kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

aa demek yumurtlama günlerindede göğüs hassasiyeti oluyo bende diyom bu göğüsler neden zamansız ağırdı...canım13 üne az kaldı sen haftaya pazar test yap...ama çatlatma iğnesi olduysan erken yapma çünkü silik çizgi çıkıyo...en erken pazar yap olurmu...kendini serbest bırak canım...inşallah gelir bebişin....a.s.

evet çatlatma ignesini arife gecesi saat 10 yaptırdım evet ilaç kullandıgımız için gögüslerimiz şişiyor malum hormon alıyoruz bazen el vuramıyorum acıyor ama şimdi kalmadı .
kafaya takmamk elimde degil sebeyzacım adım atarken bile insanın aklına geliyor acaba hamilemiyim dikkat etmelimiyim diye iş yapmak istiyorum agır eşya kaldırmak bile düşündürüyor insanı valla laf aramızda temizlik bile yapmadım bekliyorum tedavim bitsin hamile kalırsamda dikkatli olurum artık ah o günler gelsinde kadın bile tutarım temizlige allahım hayırlısını versin

kimyasal gebelik geçiriyormuşum.senağlamasenağlama düşük, boş gebelik derken şimdide kimyasal gebelik. ne kadar hamilelik çeşidi varsa hepsini yaşıyorum. Rabbim daha beterinden korusun.

aşılama için kullandığım ilaçlar kist yaptı mı diye merak edip erkenden doktora gitmesem haberim bile olmıycaktı.:1shok:

bu kadar olumsuzluk, acaba olmamasımı gerekiyor, artık denemesem mi diye düşünüyorum.senağlama

Rabbim inşallah bundan sonrakini sağlıklı kılar ve vakti zamanında sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.

canım, sanada çok geçmiş olsun. insanın canı çok yanıyor. ben şimdide kimyasal gebelik geçiriyormuşum. Rabbim dualarımızı geri çevirmiycek, elbet dualarımız kabul olucak inşallah.a.s.

canım benim ya üzülme lütfen bak bide iyi tarafından düşün demekki öyle yada böyle hamile kalabiliyosun..bu yaşadığın herkesin başına gelebilir...hatta giznur arkadaşımız kimyasal gebelik geçirdi ve bir sonraki ay yine hamile kaldı şu an 11 haftalık maşallah bebeğide sağlıklı ...sende bi dahakine normal hamilelik yaşıycaksın inşallah hep böyle düşün...a.s.bak ben kimyasal bile olsa hala hamile kalamadım..:çok üzgünüm:.inşallah bidaha yaşamazssın canım böyle bişey...:1hug:

haklısın canım, bende öyle düşünmeye çalışıyorum. zaten her zaman herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum. demek ki bizim içi hayırlısı böyleymiş. ama her ay hüsrana uğramanın ne demek olduğunu sende çok iyi biliyorsun.

ben giznur'u düşük yaptı zannediyordum. ama sağlıklı hamilelik haberlerini duymak moral oluyor. inşallah bir sonraki sağlıcakla başlar, sağlıcakla kucağımıza alırız.

giznur kimyasal gebelikten sonra doğal yolla mı hamile kaldı?

evet canım doğal yolla hemen ertesi ay kaldı..gerçi o klomenle yumurta gelişimi yaptırıyodu çatlatma iğnesinide oldu ve hamiş kaldı...şimdi bebişi büyüdü bile....inşallah seninde hemen gelir bebişin canım...beklemek gerçekten zor...inan olsun bazen dibe vruruyom ama sonra yine düzeliyorum çok şükür...:çok üzgünüm:

canım üzülme sakın kimyasal gebeliği her kadın yaşar ama billemez..bende ilk gebeliğimi kimyasal gebelik olarak yaşadım..diyorum ya bende çok şey yaşadım..kimyasal gebelik,boş gebelik Allah hakkımızda hayırlısını versin..Bizide bu şekilde sınıyor demekki Yaradanım..sabır et ve haline şükür et..lütfen karamsarlığada kapılma canım.bak hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ama ne yapalım buda bizim sınavımız demekki..geçen sene bu günlerde dr. dr. koşturuyordum ve bu ayın 10 nda kürtaj olmuştum..ama şuan o günleri düşününce şu halime şükür ediyorum..Rabbim tekrar yaşatmasın inşalah.Hayırlısını versin herşeyin..

sencer aynı seyleri bizde yasadık. oglum su an 8 yasında hala bir cikolatayı bile alır eline ısırır geri bırakır sevdigi hani boyle hapur hupur yedigi bir yemek olsa hep on u yapacagım nerdeyse yani pilav makarna bile sevmezmi bir çocuk oyle bir oglum var allah uzun omur versin ama omrumu yedi benim. çok zor çok iyi biliyorum yemeyen çocuk buyutmek. bundan çok korktuk. asırı ugazli idi ozel mamalarla buyuttuk ilk altı ay kabus gibi geçti ugece toplamda iki saat ya uyuyorduk ya uyumuyorduk o ndeenle çok korkup zaten 7 sene istemedik ondan sonarda 14 aydır olmuyor. ama artık kesinlikle istiyorum çok eminim

kızlar dün gece rüyamda eski bi arkadaşımı gördüm.onun bi oğlu var. onunla rüyamda lokum yiyoruz. ben lokumlardan biraz almak istiyorum o olmaz ben daha çok alacam diyo kapışıyoruz. ben de diyorumki;siz üç kişisiniz ama biz dört kişiyiz benim daha çok almam lazım diye ısrar ediyorum.olur mu benim bi çocuğum daha var diyorum arkadaşıma..hayırlısı inşallah.sizce neye işaret bu rüya ..acaba ailemizin dördüncü ferdi yola mı çıktı dersiniz..inşalllaahh. hayırlıca çıksın yola..amiiiinnn

haklısısın canım, hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. inan her zaman Rabbimin şimdiye kadar verdiklerine şükrediyorum her zaman. elimden aldıklarına hiçbir zaman isyan etmedim. sonuçta O verdi, O aldı. elimden sabretmekten başka birşey gelmiyor zaten.

bende geçen sene eylül başında boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum. Rabbimin vardır bir bildiği. Hakkımızda her zaman herşeyin en hayırlısı inşallah.

wanna en azından bir hamilelik olusuyor ben su anda buna bile raziyim desem ..
bazen bende dusunuyorum acaba bu kadar ısrarcı olmamakmı gerek olmaması daha mı hayırlı ben hep hayırlı ise olsun diye dua ederim yine oyle ettim bin pisman olmaycaksam bu bana cok agır gelmeyecekse hamile kalayım diye dua etmistim belkide çok zorlanacagım çok pisman olacagım allah ondan vermiyor diye teselli ediyorum kendimi[/QUOTE]

esrako, bende her zaman hayırlısıysa olsun diye dua ederim. bu seferde demek ki hakkımızda hayırlısı buymuş dedim. doktorum hemen tekrar aşılama deneyebiliriz dedi. yine hayırlısı için dua ediyorum. bu sefer ne olur tabiki bilemiyorum ama inşallah hayırlısıysa olur.

çok ısrarcı olmak da istemiyorum sanki yaradana karşı gelir gibi. Rabbim yavrularımızı kardeşsiz koymaz, onların günahsız dualarını kabul edip, sağlıklı kardeşler yollar inşallah.

crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
zeliş82..............................11 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
başak35............................13 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
gwert
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

inşallah hamilesindir arkadaşım..darısı hayırlısıyla hepimize inşallah..bu arada tuğbamurat a ne oldu zeynepcim.son okuduğumda hamiş olduğunu yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…