- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.121
inşallah hamilesindir arkadaşım..darısı hayırlısıyla hepimize inşallah..bu arada tuğbamurat a ne oldu zeynepcim.son okuduğumda hamiş olduğunu yazmıştı.
inşallah hamilesindir arkadaşım..darısı hayırlısıyla hepimize inşallah..bu arada tuğbamurat a ne oldu zeynepcim.son okuduğumda hamiş olduğunu yazmıştı.
inş. canım arkadaşım inş. allahım hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda inş. inanırmısın ismimin hamile listesinden çıkıp bekleyenler listesinde görünce kaynar sular döküldü resmen tepemden aşşagı ama dedimki bunda var bir hayır allahım demek böyle nasip etmiş melegim annesini bırakıp gidecekmiş inş. bundan sonra böyle birşey yaşatmasın allahım amiin :Saruboceq:tuğbamuratçım inşallah seni en kısa zamanda tekrar hamişler listesinde görücez sakın üzülme bitanem olurmu...
inş. canım arkadaşım inş. allahım hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda inş. inanırmısın ismimin hamile listesinden çıkıp bekleyenler listesinde görünce kaynar sular döküldü resmen tepemden aşşagı ama dedimki bunda var bir hayır allahım demek böyle nasip etmiş melegim annesini bırakıp gidecekmiş inş. bundan sonra böyle birşey yaşatmasın allahım amiin :Saruboceq:
inş. canım arkadaşım inş. allahım hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda inş. inanırmısın ismimin hamile listesinden çıkıp bekleyenler listesinde görünce kaynar sular döküldü resmen tepemden aşşagı ama dedimki bunda var bir hayır allahım demek böyle nasip etmiş melegim annesini bırakıp gidecekmiş inş. bundan sonra böyle birşey yaşatmasın allahım amiin :Saruboceq:
tuğbacım çok geçmiş olsun cnm inş. en kısa zamanda hamiş listesine eklenirsin moralini yüksek tut olurmu herşeyde bir hayır vardır cnm . bende bayramın geçmesini bekliyordum dr. ditmek için ama cesaretimi toplayıp gidemedim daha offffff offf kızım için istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum bir türlü 2. bebiş için kararsızım kendim adına ay sonuna kadar bir sonuca varıcam o zaman yazarım zeynepçim benide eklersin bi dr. gideyim korkumu bir yeneyim inş. hayırlısı herkese bol şanss
biliyorum canım niyetinin beni üzmek olmadıgını öyle bian kötü oldum ama şimdi iyiyim dedim ya allahın takdiri nasibimde yokmuş melegim neolur sende üzülme beni üzdügünü düşünerek inş. yine en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırım ve saglıklı sihhatli hamilelik geçirip hayırlısıyla bebegimi kucagıma almak muradım duam o:CüvCüv: sizlerde bana duanızı eksik etmeyin bende hepinizin duacısıyım sevgileer
canım ya çok özür dilerim inanki maksadım seni üzmek deildi.:1no2:.hatta tam tersi belki dedim hamişlerde ismini görürse kötü olur ama bekleyenlerde olursa bi umutla tekrar yeniden başlar dedim...ne olur kusura bakma...allahım tez zamanda hepimize verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
tuğbacım çok geçmiş olsun cnm inş. en kısa zamanda hamiş listesine eklenirsin moralini yüksek tut olurmu herşeyde bir hayır vardır cnm . bende bayramın geçmesini bekliyordum dr. ditmek için ama cesaretimi toplayıp gidemedim daha offffff offf kızım için istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum bir türlü 2. bebiş için kararsızım kendim adına ay sonuna kadar bir sonuca varıcam o zaman yazarım zeynepçim benide eklersin bi dr. gideyim korkumu bir yeneyim inş. hayırlısı herkese bol şanss
zeynepcim beni listeden silebilirsin malesef adet oldum bu ayda olmadı yeni tarihim 8 kasım artık ümidim yok olmaya başladı inanırmısın adet oldum eskisi kadar üzülmedim napıyım allahın dediği olur bazende diyorumki rabbime şükürler olsun bitane oğlum var allah ona uzun ömürler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?