- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.081
arkadaşlar geçen ay çalışmalar boşa çıkınca bu ay umutsuzca yola devam ediyorum acaba ikinci çocuktan vazmı geçsem zaten tam karar veremedim oğlum 5.5 yaşında ve çok hareketli..başa çıkamam gibi geliyor bana öyle bişey söyleyinki ikinci çocuk kararından vazgeçmiyeyim..çok kararsız kaldımlütfen yardım !
arkadaşlar geçen ay çalışmalar boşa çıkınca bu ay umutsuzca yola devam ediyorum acaba ikinci çocuktan vazmı geçsem zaten tam karar veremedim oğlum 5.5 yaşında ve çok hareketli..başa çıkamam gibi geliyor bana öyle bişey söyleyinki ikinci çocuk kararından vazgeçmiyeyim..çok kararsız kaldımlütfen yardım !
kızlar, yorumlarınıza teşekkür ederim..beni korkutan bazı nedenler var o yüzden çok kararsızım.ilk çocuğum çok zor büyüyen bir çocuk hala daha uğraşıyorum.iştahsız ve yemek yeme problemi var ayrıca bebekliğinde 13 ay geceleri hiç uyumazdı gazlı bir bebekti ve çok hareketli ele avuca sığmıyor..fazla geç kalmadan ikinci çocuğu istiyorum ama ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum..anladımki benimkisi kararsızlık değil korku(
bir tek geçen ay boşa çıktı diyemi vazgeçiyosun? o zaman biz toptan kapatıp dükkanı gidelim! benim 3 sene oldu. üstelik bir düşük ve bir boş gebelikle yoluma hala ısrarla devam ediyorum. önce karnımın sonra da kucağımın sağlıcakla dolması için her gün dua ediyorum. bir kez daha anne olmayı çok ama çok istiyorum. vakti gelince de Rabbim vericek inşallah.
bence ikinci çocuk için senin kafan karışık. isteyip istemediğinden emin değilsin. bence bir kaç ay ara verip iyice düşün.a.s.
selam kızlar.a.s.uzun bir aradan sonra merhabaa.s.:1hug:.hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun.nasılız bakem..a.s.:1hug:kaydirigubbakcemile5
iyiyz canım sen nasılsın...seninde geçmiş bayramın mübarek olsuna.s.
kızlar yumurtladığınızı hissediyormusunuz...böyle bişey varmış, sanki adet olucakmış gibi çok hafif kasık ağrısı yada akıntı filan oluyormuş..ben sürekli kendimi dinlemekten heryerimdeki ağrıları çok çabuk hisseder oldum sizlerde durumlar nasıl???
adetim yeni bitti,internetteki hesaplayıcıya göre ben 25 günde bir adet oluyorum ve yumurtlamam da hemen adet bitiminden itibaren başlıyor..adet bitti ama sanki benim adet olucakmışım gibi hafif kasık ağrılarım oluyor.demekki yumurtluyorum.geçen ay 14.günü filan hesaplayıp kendimizi zorlayıp gün aşırı çalıştık.görev gibi oldu yani biraz ..hata yapmışızya bende anlamazdım yumurtladığımı çünkü akıntım olmuyodu...ama şimdi yumurtlama günüme 1 2 gün kala kasıklarımda ağrı ve karnımda şişlik oluyo...mesela tuvalete gittiğimde veya ilişki esnasında yumurtalıklarımda sancı oluyo...bende derdim bu neden oluyo acaba üşütüyom herhalde...meğer yumurtlamaktan kaynaklanıyomuş...sende kendini takip et mutlaka bir belirti bulursun...
kızlar yeni tarihim 27 ekim maalesef
bugün yumurtlama zamanımın son günü gögüslerim birkaç gündür şiş ve çok hassastı ama bugün normale döndü şimdi bekleme zamanı ayın 13 beklemek zor olucak haftaya test yapsam çıkarmı acab üff ya heray takmıycam diyorum ama yapamıyorum kendimi bu konuda çok zayıf hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?